ezt én már évek óta látom, de az első a kék nevű motorozó kollégának szólt aki lezúzott egy autót kanyart elrontva miáltal elhalálozott viszont a család két kis korú tagja pszihológushoz járt hosszú ideig az eset után mivel szerencsére terepjáróval voltak és életben maradtak mert ha kiskocsival lettek volna Ők ih elhunytak volna.......én így tudom, hogy az elsőt ennek a kollégának az emlékére csinálták és utána kezdtek motoros ügyekkel foglalkozni vagy már az egyesület előtte is foglalkozott ilyesmivel csak az eset jó apropó volt a köztudatba történő beépülésre és ezért csatlakoztak az ismerős megemlékezőkhöz......ha rosszul tudom elnézést, de ha jól akkor eszemben sincs egy ilyen esetre emlékezni.......túl sok utcai spíler van ahelyett, hogy a pályára mennének....
nem a kék volt az aki majdnem kettévágott a mátrában egy autót családostól?........már 3.szor van ez az emléktúra, de ha erre emlékeznek akkor inkább kihagyom...
Ha meguntad, hogy a hagyományos energiaitalok nem nyújtanak elég hosszú frissességet, vagy megelégelted hogy csupán E betűkből készülnek, szánj ránk 5 percet és olvasd végig! Ezek után garantáltan TATANKA LIQUID POWER fogyasztó leszel!
Na szóval viccet félretéve sehol.Ha kivül látod akkor már kevés van benne.Kiszerel,szétkap,cserél szimmering,olaj,összerak,visszatesz,vidáman megy tovább a követendő minta.
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3853&session_id=O1myapK
bCds5958
ds5958
TATANKA WORLD
Nem hol.
Mivel.
Kedvenc szerszámom.
Flex.
Na szóval viccet félretéve sehol.Ha kivül látod akkor már kevés van benne.Kiszerel,szétkap,cserél szimmering,olaj,összerak,visszatesz,vidáman megy tovább a követendő minta.
és az olajat hol tudom megnézni a telóban?
Ha már kifogyott legalább saját olajadban nem esel hasra.
A szimmering asszem kb 3 rugó, a csere már többe kerül.
1000esbe mennyit kóstál a szimering gyűrű csere az első telóban?
illetve mennyit lehet még menni így vele?
köszi
A komplett szervíz manual fenn van.Nem elég?
hatékonyság rlz