Általában a túrázásról speciel nekem ne az ugrik be amii itten megy hanem az hogy "hova rohannak elül annyira"
De jó képzés kezdőknek.
Pláne ha megint csoportosulunk 3 ra és úgy csülledünk ki mint multkor.
Itthon van a gép Korán haza kellett jönnöm,egy 50kmet mentem vele kb ezek alapján:
1)Kezes.Tényleg.A blokk se olyan gyilokgép mint gondoltam,de beszarás mennyire megy 50-ről 90en fent van 1-2sec alatt...4ezres fordulatról nem tudom hanyadikban
2)A fék.Ettől féltem.Aszittem ilyen extra harapós "speedmotor jellegű" rendszer lesz rajta,de nem,kicsit lágyabb,jól adagolhatónak tűnik,bár mondom meglepett,nem erre készültem
Összességében nagyon tetszik,persze leizzadtam magamról vagy 4 kilót ,és betartottam minden sebességhatárt (am be is fogok).
A V2es remegést nem igazán érzem,nem durvább mint az 1hengeres rázkódása...
Az üléspozíció jobb mint az R-en,de alap hogy egy sport-túra kényelmesebb mint egy szupersport.(mert az R is ugyanolyan "Kényelmetlen" volt mint az R6,attól függetlenül hogy nem ment úgy)
Szal tetszik,kezesnek tűnik és látok rá esélyt hogy összeszokjunk (mármint hogy arra hogy rendesen tudja terelgetni)
Sziasztok!Most értem haza egy 50km-es szakadó esős motorozásból,beraktama garázsba ömlik belőle a viz. Kikéne fujatnom valahonnan ?vagy majd megszárad? Leht valami baja ezután?
Enyim csinibb lesz.
Mindíg.
Ha neked teccik.
Me nekem ugyan nem.
Bár nem bittos.
Egész nyáron nem láttam motorozni csak küfődön.
Fehéret.
Menő.
Mit hekkelek télvíz idején?
Szerintem a srác csinál neked is.
Neeem,most tele van
De jó képzés kezdőknek.
Pláne ha megint csoportosulunk 3 ra és úgy csülledünk ki mint multkor.
1)Kezes.Tényleg.A blokk se olyan gyilokgép mint gondoltam,de beszarás mennyire megy
2)A fék.Ettől féltem.Aszittem ilyen extra harapós "speedmotor jellegű" rendszer lesz rajta,de nem,kicsit lágyabb,jól adagolhatónak tűnik,bár mondom meglepett,nem erre készültem
Összességében nagyon tetszik,persze leizzadtam magamról vagy 4 kilót
A V2es remegést nem igazán érzem,nem durvább mint az 1hengeres rázkódása...
Az üléspozíció jobb mint az R-en,de alap hogy egy sport-túra kényelmesebb mint egy szupersport.(mert az R is ugyanolyan "Kényelmetlen" volt mint az R6,attól függetlenül hogy nem ment úgy)
Szal tetszik,kezesnek tűnik és látok rá esélyt hogy összeszokjunk (mármint hogy arra hogy rendesen tudja terelgetni)
egyenlőre még lámázok az utakon,de ez van
fasza,bejön
ui.:Végre van beépített óra és hőfokmérő!
Vicces mikor megálláskor gőzt fujtatok ki mint egy sárkány.
Drága ezt mind az 577-re szállítani.