Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fater viz vezeték szerelő.....olcsón megszerezte
Mert piszoár.

Enyim csinibb lesz.

Mindíg.
miértis?

Ha neked teccik.

Me nekem ugyan nem.
úgyhatároztam marad a piszoár
Asszem zsének van.

Bár nem bittos.

Egész nyáron nem láttam motorozni csak küfődön.
mondasz valamit

Ha vársz télig lemásolom.
Növessz púpot.

Fehéret.

Menő.
sokat iszom
az drága
NEM.

Mit hekkelek télvíz idején?

Szerintem a srác csinál neked is.
nem akarod eladni a hasidomodat?
200 km.Minek tanktáska?
Valamelyik nap ha ráérek elugrom vele járok egyet Felrakom a tanktáskát...és meg se állok...a következő kútig

Neeem,most tele van
Általában a túrázásról speciel nekem ne az ugrik be amii itten megy hanem az hogy "hova rohannak elül annyira"
De jó képzés kezdőknek.
Pláne ha megint csoportosulunk 3 ra és úgy csülledünk ki mint multkor.
Vasárnap apum szülinapja lesz szal nem tudok.De mielőtt még túrázgatnék veletek kicsit összeszokom vele
Lehet jönni vasárnap.
Itthon van a gép Korán haza kellett jönnöm,egy 50kmet mentem vele kb ezek alapján:

1)Kezes.Tényleg.A blokk se olyan gyilokgép mint gondoltam,de beszarás mennyire megy 50-ről 90en fent van 1-2sec alatt...4ezres fordulatról nem tudom hanyadikban

2)A fék.Ettől féltem.Aszittem ilyen extra harapós "speedmotor jellegű" rendszer lesz rajta,de nem,kicsit lágyabb,jól adagolhatónak tűnik,bár mondom meglepett,nem erre készültem

Összességében nagyon tetszik,persze leizzadtam magamról vagy 4 kilót ,és betartottam minden sebességhatárt (am be is fogok).

A V2es remegést nem igazán érzem,nem durvább mint az 1hengeres rázkódása...

Az üléspozíció jobb mint az R-en,de alap hogy egy sport-túra kényelmesebb mint egy szupersport.(mert az R is ugyanolyan "Kényelmetlen" volt mint az R6,attól függetlenül hogy nem ment úgy)

Szal tetszik,kezesnek tűnik és látok rá esélyt hogy összeszokjunk (mármint hogy arra hogy rendesen tudja terelgetni)

egyenlőre még lámázok az utakon,de ez van

fasza,bejön

ui.:Végre van beépített óra és hőfokmérő!
Azon kívül hogy koszos lesz és esetleg nem hagy ki az 1-es henger nincs gáz.
Vicces mikor megálláskor gőzt fujtatok ki mint egy sárkány.
Kaja,benzin,pezsgő,fűszoknyás lányok,nyugágyak,napernyők.
Drága ezt mind az 577-re szállítani.
Csak annyit amennyi a tankoölásra kell, ugyanannyi a benya mint itthon csk számold át....és persze ha kint kajálunk is akkor arra még 10-12€-t
Sziasztok!Most értem haza egy 50km-es szakadó esős motorozásból,beraktama garázsba ömlik belőle a viz. Kikéne fujatnom valahonnan ?vagy majd megszárad? Leht valami baja ezután?