Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

anyámék ott laknak , végül is odavalósi vayok
Na emberek motorgumi gyárat kell nyitni arra a kereslet kurva nagy!
Most első gumi csere jön...
Akkor most eggyel ismét gyarapodtunk! :)
Én sem értettem hogy miért vette le, de ezt mondta az eladó, és elég korrekt srác! Amiket mondott az mind rendben volt!
Köszönöm!
Az durvábban melegedett, és mint kiderült, a vízpumpa lapátja leforgott a tengelyről. Egy vízpumpa csere után az hibátlan volt!
Ez a melegedés nem annyira drasztikus, viszont 20 fokban kicsit tulzónak gondolom! De lehet csak elszoktam a jótól!
Köszönöm!
De igen! Az övé!
Asszem csak en, meg Szandra00.
Gratula!
A másik 1000esed nem melegedett így?
- A víz hőmérséklet már csak ilyen, ha lassan mész akkor fölmegy (városi araszolgatásban nekem még be is indul a ventilátor persze dög melegben).
- A kuplung nekem is (de másnak is) picit halható.
- A tárcsát levette a gumicseréhez? A féknyerget az oké, de a tárcsát azt nem értem miért kellett. Egyébként passz a kérdés.
Sziasztok srácok!
Szükségem van Sv-650 hez,első henger szelepdeklire.
Ha van valakinek elfekvőbe,sikítson nekem.
Köszönöm!
a régi motorod most nem a bigm-é (Zilai Józsi)
Egyébként nagyon szép a szürke gép!
És érdeklődnék hogy Debrecen környéki SV-sek vannak e fenn!?
Sziasztok!
Most vettem egy SV 1000S-t, igy ismét az SV-sek táborát erősítem. Viszont van 2 problémám, ami amúgy lehet 3 is. Ha tudtok rá ötleteket, szívesen fogadom!
Az első hogy hangos a kuplung. Ha behúzom akkor nincs baj, de kiengedve erősen morog.
A második hogy a jobb első féktárcsa szerintem üt és igy nagyon darabos a fék. Állítólag semmi baja nem volt míg a gumis le nem szedte a tárcsát egy gumicseréhez.
A harmadik hogy a városban 10 perc motorozásnál már 98 fok körül van a vizem. Ha tempózok akkor lemegy 89re, de tökölve mindíg melegebb.
Ja és teszek fel egy fotót, esetleg a motorról a véleményeket is szívesen veszem!
Jövök veletek Csomival egy környék kört!
És mindenki másnak is!
a szlovákiai kiruccanóknak jó utat!
Rendben!
saynos nagyobba bay , minden mást mayd szeméyesen
Csak nem valami baj van a géppel?
Meg egy időpont is!
Képtelen vagy?
gyalog
Ha csak ez a gond simán jöhetsz.
Akkor 1 meeting point is kéne :D