Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem a felesége volt én mást nem láttam. És mivel közel (~2km) volt a hárli szervíz, ezért a masinával sztem elgurult odáig a"kertek alatt", mert első fék legalább volt. Mondjuk lábtartó meg segédváz már kevésbé.
itt vogymuk a képeink: http://picasaweb.google.hu/san...
Kösz a tegnapit, de mire megoldottam volna a srác egyik ismerőse érte ment.
Hagyjuk ezt a multkori hazautat, nem jött össze és kész :)
Egy kisiklott vonat tök mélyre dönt, mit akarsz?
Speciel autópályán nem mentünk vissza csak egy 50 Km.
Tőlem sem.Kicsit mozgat ez az 577 csak az a mumus nálam.

Eh majd feltolom.

Akkor visegrád szombat délutánra marad.
Hát tőlem nem! Én úgy kanyarodok mint egy kisiklott vonat!
Hogy adja az íveeeet!
LOL
ennek örülök, mert én kifejezetten szeretek Veled motorolni, csak az autópályával van bajom.
egy ilyet viszek oszt lesheted:
Akkor most kitől tudom ellesni az íveket?
Jó elcsesztem!
elvégzel---elvégeztetsz
nekem semmi bajom Veled, sőt ha vársz egy kicsit velünk együtt jöttél volna szlovénián keresztül a Dráva partján haza........az is szép út bár szűk és veszélyesebb mint az osztrák utak
Akkor fasza, az mindig nálam van.
ott még semmi sem gázos........csak a biztosítási zöldkártyát kérik ha megállítanak, de nálam sem volt mindig......nincs ott semmi gáz ha nem állat az ember, de ha az akkor bárhová megy mindenhol gáz lesz...
én csináljak neki? meg tudja csinálni egyedül is
más miatt kérdeztem, bár ha a hegyek helyett nem autópálya túra lesz akkor nagy gond nem lehet
céges izé? szarni rá...
A Finster dob nem gázos a tótoknál?
akkor jó......nem is nagyon lehetett semmi baja....
Na ja,megrángattam jobbra-balra, majdnem leborult az emelőröl, de a kotyogásnak a legkisebb jelét se mutatta.
Wáááá! De mennék én is! De Szegeden leszek céges izén!
Ha elvégzel nála egy kötelező szervízt addig akkor neked is ingyenes, vagy nem így van?
gondolom nem lóg ........se fel se le se jobbra se balra.....se ki se be.......na akkor jó