Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
meg én
Hujjujujjj.
Ja.
Ja utána.
Csak mi vagyunk?
pörög a fórum ezerrel.
Ő tud már róla?
Annyira tudom elmozdítani, amennyit a holtjáték enged, utána megakad, valszeg valami a mechanikával lehet, remélem nem lesz cserés semmi.
De majd a Sanyi megnézi kedden.
Akkor utána!
Bowden vagy mechanika?
Kénének kéne csak nem tuti hogy egy héttel az eset után kívánnék ülni megint 4-500-at.
Ja, a szivatóm meg befosott...
20.-a utáni hétre lehet hogy kéne nyomni egy 577-et, vagy egy Mátrát.
Felfedezés öröme hol marad?
Nameg az a szar GPS.
Igaz nem déli part de a hülye fejemmel bepötyögtem hogy cseszneki vár.
És utána no gondolkodás.
Várpalota-Csőszpuszta-Tas-Bakonynána-Dudar útvonal felejthetetlen bakkecskeszerű élmény.
Régi TSZ által épített és még jó is lenne (mert élvezetesen kanyargós és irtóra néptelen) ha nem a múlt évezredben látott volna felújítást.
miért nem szóltál ha már erre jártál?
a déli part településeinek nagy részét összeköti a 7-es főút,minek róla letérni?
arra alsóbb rendü utakon túrázni?
Legutóbbi hétvégén hasonló irányba indultam, csak én Pécsig lementem kacskaringózni egy kicsit és Siófoknál jöttem vissza.

Viszont az a megfigyelésem Somogy megyével kapcsolatban (mivel van ott nyaralónk, elég sokat túráztam a Balaton déli partja "alatt"), hogy az alsóbbrendű utak nagyon sok helyen kriminálisan rosszak. Maximum 60-80-al tudsz menni rajtuk és kilómétereken keresztül csak a beledet rázza.
Aki arrafelé akar túrázni annak javaslom, hogy faluk közötti útra ne menjen vagy készüljön rá, hogy szopóág lesz.

Viszont aki északon van, az nézzen fel Badacsony, Tapolca, Köveskál környékére.
Ja igen: szerintem kerüljétek el. Néhol tényleg veszélyes.
Én pár órája mentem arra, nagyon rossz. Az út továbbra is jó, de bizonyos helyeket szó szerint áll rajta a kavics meg a homok.
Pedig az tényleg jó kis szakasz
erre voltunk
ma mentünk Szegi haverommal egy karikát a Balcsi déli partját érintve.Kettő ször találkoztunk trafival abból egyszer nekünk előnytelen pozicióba de szemfülesek voltunk.
erre is borongós volt viszont nem esett.Nagyon jó kis túra volt.
Na melegítem a technikát...
Csak annyit hogy megijedj.
Nekem a lámpa előtt esett pár cseppet mire rászántam magam hogy lekászálódjak esőkabátért el is állt.
A meleg az megvolt, csak félóránként esett 10percet.