Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még jó hogy csak a kar tört le nem sérült a munkahenger is.
Kézzel törhető!
De hogy a bánatba törnek le egy kuplungkart?
Fellökik a motort vagy mi?
Ja,és még ha kihalt helyen lett volna,de rengeteg turista meg bámész volt fent.Fél 11kor ugrott egy jóbarátom utánfutóval,hogy haza tudjuk vinni a vasat
Én már gondolkodtam, hogy miként lehetne megcsinálni, hogy magasfeszkót amper nélkül belevezetni!

Maradandó sérülést nem okoz, de pillanatnyilag fáj!
tipikus magyar faszság
Letörték?

Kezét lábát tépném ki annak aki hozzáér, nemhogy aki kárt okoz benne!
az adatlapján megtalálod!
Tudsz küldeni nekem egy telefonszámot?
Felhívlak és megbeszéljük!
mármint a jelentkezőt?
holnapra lenne, 4 rugó...
remélem nekem meg készen lesz az ágyas páleszom,amit balcsira is vittem
Sziasztok!
Van valakinek 1000-es SV-hez kuplungkarja?Ma vagy holnap kellene,négy boltot végighívtam,de nincs sehol.
A sztori annyi,hogy tegnap este leraktam a gépet a citadellánál és mire visszamentem,letörték a kart
akkor én viszek sört
Éppen ilyen késő délután pár palack bort tudok vinni.
remélem lesz még jelentkező........illetve nekem mindegy legfeljebb 2 hétig azt esszük...
Ezt a részét majd máskor talán.. De este 99%,hogy megyek akkor sütögetni veletek Az alkohol fogyasztás is része lesz a dolognak ? Meg majd 1-2telefonszámot dobhattok az emilemre, hogy ne egyedül keljen mennem ,mert még a végén eltévedek
ez nem vizivitorlázás hanem légi......eszembe sem jutott, hogy félreérthető....pedig tényleg..
úszni tudok, de vitorlázni nem hiszem
Szombat délután ha jó idő lesz vitorlázni megyünk páran ócsóért.....és onnan hazajövet sütök mint állat........a vitorlázás Győr környékén leszen......lehet jönni akit érdekel...
én már egy ideje ezt nézegetem:
sanyo
ki az a Sanyi?
ismr itt valaki olyan nevű embert
Péter, te mész a hétvégén a Sanyihoz?
Nekem eddig mind működött, bár ennyi pénzért talán belefér az is ha nem :)
Ja.Rohadt örülök a Hong-Kongi majmoknak.2800 pénzembe került.Nah mindegy rendelek egy másikat de ha az is bekrepál lemegyek abba a halászfaluba motorral megkeresem a 8. Dzsunkát balról és lefejelem az ipsét sisakban.