Ja,és még ha kihalt helyen lett volna,de rengeteg turista meg bámész volt fent.Fél 11kor ugrott egy jóbarátom utánfutóval,hogy haza tudjuk vinni a vasat
Sziasztok!
Van valakinek 1000-es SV-hez kuplungkarja?Ma vagy holnap kellene,négy boltot végighívtam,de nincs sehol.
A sztori annyi,hogy tegnap este leraktam a gépet a citadellánál és mire visszamentem,letörték a kart
Ezt a részét majd máskor talán.. De este 99%,hogy megyek akkor sütögetni veletek Az alkohol fogyasztás is része lesz a dolognak ? Meg majd 1-2telefonszámot dobhattok az emilemre, hogy ne egyedül keljen mennem ,mert még a végén eltévedek
Szombat délután ha jó idő lesz vitorlázni megyünk páran ócsóért.....és onnan hazajövet sütök mint állat........a vitorlázás Győr környékén leszen......lehet jönni akit érdekel...
Ja.Rohadt örülök a Hong-Kongi majmoknak.2800 pénzembe került.Nah mindegy rendelek egy másikat de ha az is bekrepál lemegyek abba a halászfaluba motorral megkeresem a 8. Dzsunkát balról és lefejelem az ipsét sisakban.
Fellökik a motort vagy mi?
Maradandó sérülést nem okoz, de pillanatnyilag fáj!
Kezét lábát tépném ki annak aki hozzáér, nemhogy aki kárt okoz benne!
Felhívlak és megbeszéljük!
Van valakinek 1000-es SV-hez kuplungkarja?Ma vagy holnap kellene,négy boltot végighívtam,de nincs sehol.
A sztori annyi,hogy tegnap este leraktam a gépet a citadellánál és mire visszamentem,letörték a kart
sanyo
ismr itt valaki olyan nevű embert