Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naaaa mégegy sólyom
mi az ,hogy ha megmarad?
ha sikerül bebótóni egy k8-as hayabusát akkor megválok tőle még az idén.ha nem akkor marad jövő szezon végéig.
dzsonz!
Az ezres sv-ken gyárilag van ekeidom.A 650-esen nincs de lehet hozzá venni többfélét is.
Nehommááááá.
én is ha megmarad,és nem adom el akkor megnézetem a hengerfejet nála mert szopi kezd lenni a szelepeknél
van aki dobozokat rak a mocira van aki idomot
köll az a!Nekem ugyan piszoár fííílinges de legalább kompenzálja a hasbarúgott sztájlot
Jóaz persze.Itt ott alakíttani köll rajta meg tartót legyártani és mehet fel.És akkor ha csináltatom fényeztetni kéne de akkor már a tank horpikat is meg a fejidomkát egyben.Bugyikékre.
Így marad a tél.Úgyis meg kell nézni a kormányt hamarosan.Picit kattog valami a nagy kátyukba hajtáskor.
pedig köll az a hótoló rá
Add el nekem, lekarbonoztatom oszt mehet föl.
Én is vettem vazze.Jó dísz lesz a falon.
Szít nem szedem míg lehet menni vele.
De minek?
Megfogja a koszt!
Mert van aki vesz ilyen szart van aki meg nem.
Helló ! Én is sv-ket nézegetek és azt akarom kérdezni egyiknek a hasánál miért látok alul olyan idomot másiknak meg miért nem? Azok külön évjárat vagy hogyhogy valamelyiken van valahol nincs?
1x vettem MOTUL-t azóta csak az van töltve a vasban! és igen finomabb a váltó! halkabb a blokk!
Szeretem :) Semmi mást nem tennék bele!
Nekem is Motul 5100 van benne. Előtte Castrol Power 1 volt. A váltón érezhető, és halkabb is. Előtte gyakran akadt. Bár Sanyi a váltómon is állított, de a hang a sokkal jobb!
nekem most Motul 5100 van benn.Ezelött Castrol actevo volt.Nincs panaszom rá (mármint a motulra)a váltónál nagyon érezhető a különbség pozitív a tapasztalatom.Kicsit zajosabb a blokk de ennyi.Nálam a motul jobban bevált eddig
Mondjuk svmedián kb a 90%-a köpköd a castrolra.Én ammondó vok repsol,motul,valvoline.Nekem a repce bejött úgyhogy asszem kövire az megy bele.
Akkor !
Oké olajnagyker csak nem hamisítják
Főleg, ha durvábban használod, akkor nyugodtan!
Ellenőrizhető forrásból vásárold, előszeretettel hamisítják...
Hát baja nem lesz!
Sziasztok ez az olaj jó az Svbe most lesz olajcsere vagy maradjon a 10w40?
Castrol Power 1 Racing 4T 10W50
Ja, motorfék... én gyakran csak azért nyúlok a fékbe (városi forgalom, ésszerű tempó), hogy a mögöttem jövőre rávillanjon a féklámpám. egyébként még a motorfék is bőven elég lenne nagyon sokszor.