Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pffff!
Ne mondj már ilyet!
Előttem készült egy áramvonalas, kisüléses airbrush kék fedéssel. Direkt nem akartam, hogy hasonlítson rá, így választottam a pókhálót és a zöldet. Utánam szintén készült egy hasonló mint előző...
Így tökéletes.
Túl sok pókháló?
Valószinű, h túl szép, túl csicsa
Hátra, jobbbra ,balra ,előre?
nem semmi munka (és persze pénz) van benne, szép lett.
én is más irányba mennék, de szerencsére nem vagyunk egyformák - igényes lett a motor.
Gumi nehéz kérdés.Kinek ez kinek az most próba egy tipus és meglátom.
Festés szép de megnézném perec után.
Bár azt nem mondhatom, h nem tetszik, de nem szeretném az én motoromat ilyennek látni , talán a koromból adódik!
Guma nekem metzeller sporttec M3 jött be! Hangsúlyozom nekem!
Sziasztok,

Kérdésem lenne, tapasztalatitok alapján milyen gumikat ajánlotok SV650S-re, első-hátsó, új-használt. Milyen tapasztaltaitok van, melyik típusok váltak be.

Ui. Csatolok képet az új airbrush festésemről és tankpadomról! :-))

Köszi,
N.
hát ja.....tényleg 2 rugó.....viszont érte kellett volna menni......olajozni(igaz nem nagy kunszt)......stb......
elqurtam, nem kicsit, nagyon
Metzelert tudok ócsón...
Ha ezzel két rugó, akkor eddig se volt sokkal drágább, csak meg kellett volna keresned vagy megnézni az árlistámat...
Nekem még csak a garázs padlóján fekszik a RA2, de már nagyon várom. :)
Most Dunlop Roadsmart van fent. Pici csalódás a tartósságot nézve, bár nálam nagy a súly, nagy a nyomaték.
Kíváncsi leszek a RA2re.
Nekem Road Attack volt fent és túrázásra nagyon bevált. Most tetettem fel a Road Attack 2-t, eddig az is nagyon pozitív, bár még csak 2500 km van benne, de esőben, száraz úton, Alpokban és autópályán is teljesen kezelhető volt
Henti ótópályás Metz M3-asa jó választás én a PR2ct túrással szemezek nagyon.
Dícsérik.
10 ezret elmegy, tapad mint állat és +fizethető
Na végeztem veled
hüjje
Inkább túrás kéne, de dönthető, mert néha elszáll az agyam a Mátrában.
A csereérett gumi egy ContiRaceAttack volt, nagyon jó kanyarra, de az egyenes megöli.
Ótópályának túl hosszú és unalmas.
M3 a választás
Ez esetben Én kérek elnézést , nem láttam