Előttem készült egy áramvonalas, kisüléses airbrush kék fedéssel. Direkt nem akartam, hogy hasonlítson rá, így választottam a pókhálót és a zöldet. Utánam szintén készült egy hasonló mint előző...
Így tökéletes.
Bár azt nem mondhatom, h nem tetszik, de nem szeretném az én motoromat ilyennek látni , talán a koromból adódik!
Guma nekem metzeller sporttec M3 jött be! Hangsúlyozom nekem!
Kérdésem lenne, tapasztalatitok alapján milyen gumikat ajánlotok SV650S-re, első-hátsó, új-használt. Milyen tapasztaltaitok van, melyik típusok váltak be.
Ui. Csatolok képet az új airbrush festésemről és tankpadomról! :-))
Nekem még csak a garázs padlóján fekszik a RA2, de már nagyon várom. :)
Most Dunlop Roadsmart van fent. Pici csalódás a tartósságot nézve, bár nálam nagy a súly, nagy a nyomaték.
Kíváncsi leszek a RA2re.
Nekem Road Attack volt fent és túrázásra nagyon bevált. Most tetettem fel a Road Attack 2-t, eddig az is nagyon pozitív, bár még csak 2500 km van benne, de esőben, száraz úton, Alpokban és autópályán is teljesen kezelhető volt
Inkább túrás kéne, de dönthető, mert néha elszáll az agyam a Mátrában.
A csereérett gumi egy ContiRaceAttack volt, nagyon jó kanyarra, de az egyenes megöli.
Így tökéletes.
én is más irányba mennék, de szerencsére nem vagyunk egyformák - igényes lett a motor.
Festés szép de megnézném perec után.
Guma nekem metzeller sporttec M3 jött be! Hangsúlyozom nekem!
Kérdésem lenne, tapasztalatitok alapján milyen gumikat ajánlotok SV650S-re, első-hátsó, új-használt. Milyen tapasztaltaitok van, melyik típusok váltak be.
Ui. Csatolok képet az új airbrush festésemről és tankpadomról! :-))
Köszi,
N.
Most Dunlop Roadsmart van fent. Pici csalódás a tartósságot nézve, bár nálam nagy a súly, nagy a nyomaték.
Kíváncsi leszek a RA2re.
Dícsérik.
hüjje
A csereérett gumi egy ContiRaceAttack volt, nagyon jó kanyarra, de az egyenes megöli.