Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt bizony !
+1 sosem árt!
így majd olyan szabadon fut a gép hogy benzin sem kell bele
Hú, most hogy mondod, ennek a "rendszer egységesítésnek" én is részese voltam.
Többet sajna nem mondhatok.
állítólag a rendszerek még nincsenek összhangban és azért nem lehet.de jan1től működni fog a dolog rendesen.
Miért, jövő január elsején mi van?
Amúgy biztos hogy nem lehet behajtani? Én erre nagy esküt nem tennék, EU-n belül.
Mert azt, hogy kongó-bongó köztársaságból nem tudják behajtani, még el is hiszem akár.
nana!
én olyat nem akarok
ezért jó a külföldi rendszám(még jövő január 1ig)
nem tudják behajtani,a bírságot.
nálunk van egy srác,x6 bmvel száguldozik mint az állat de még nem tudták megbüntetni ez miatt.
Szerintem ne is menj.Ne kísértsd..........
Idén még nem is vótam!
Na ja.Aki eccer megy el egy évben rétságra.
Amúgy holnap, holnapután megyek safety hungaryra, hogy olyan technikákat tanuljak, amitől nő a fogyasztásom
KB 4 Km.
Ne.
Beperelnek a benzines cégek.
Mennyi volt a séta
A vége mindíg az ,hogy megkapod a csekket!
Hétvégén inkább el sem indulok ,minden bokorban trafik állnak .A média is megmondta!
Nem tudom. Ez van. De ha érdekel, most 4 liter alá ment a fogyasztásom (3,8) pedig város is volt benne és megint 2személy full.
Városban megyek "rendesen" kocsisort előzve 60-90-el, mert melegem van, ezért nem akarok tötymörögni.
Városon kívül 110-130 az utazó, az nekünk kényelmes. Ha kanyargós az út, akkor esetleg gyorsabb és akkor a fordulatszámmérő a felső negyedbe is gyakran belenyal.
Egyéb kérdés? Tartsak vezetéstechnikai tanfolyamot?
Nem semmi, én ilyen 250-eket hallottam az 1000-es végsebességét illetően...
Izomlázam van és a sok gyloglástol feltörte a lábam a csimma.
én meg kiváncsi lennék hogy mi a vége,de még nem volt jó helyem megnézni
Szabadfonfutó márpedig létezik! Az egyik fele a lendkerék mögött van és vele forog ,a másik része egy fogaskerék áttétellel kapcsolódik az önindítóhoz. Az egyik irányban befog ,a másikban elforog.Többféle megoldás létezik , négyütemű motoroknál excentrikus görgőkből áll ,kétüteműeknél létezik a belökős kuplungos fajta amiről a koléga beszélt.Na nem akartam ilyen szakbarom lenni!
Egyébként hogy vagytok?
Annyival én sosem.Félős vagyok.
bizony mán én alattam is megállt a paci
igaz pályán 2személlyel 262vel gurultunk
én sem értem ezeket a rejtélyes fogyasztásokat.
nekem nemrég 4.8 volt a legjobb mondjuk akkor kb 110 kmh volt az átlag 130 meg a max...na jó volt benne egy 220 is de csak eccer a teknikás egyenesben
Te má csak tudod.
Cartman.
te meg Lajosi vagy?
akkor itt vagy a szomszédba
Ilyenek ezek a K8-astól felfelé.
Ürgének is 4-et szürcsölt a Mecsek-túrán.
Jövöre már nekem is cserélni kell egy K8-asra.