Ma vettem egy 2001-es 650 -es SV-t.
Az normális hogy 7000 -es fordulaton nő meg a hangja, olyan duruzsoló szép hang.
És van egy olyan problémám hogy a kipufogóm élesen csattog ha álló helyzetben ráhuzom a gázt, és egyértelműen a kipufogóból jönn ez csattogás mintha valami le lenne benne szakadva, (amúgy kapott egy nagyot a kipút mert horpadt.)
A motornak meg szép hangja van nem tűnnik úgy rossznak.
Neki kellet volna kiszívni!
De lehet utas lett volna a kútig meg vissza.
De bazzeg mit nem lehet látni 1 sárga lámpán?
Nekem semmi jelzés nincs! 1x állt meg pesten és akkor is a tartalék a következő kútig pont elég volt!
A vicces hogy a motorosok KB 90%-a ezt tette.Ment arra 20-30 motoros erre egy sport kis ccm-es srác egy szovák régi sportmotoros és egy veterán állt meg.Volt egy sárga TL-es.Na az oda-vissza látott.Vissza már intett mint egy régi ismerősnek.
Én 5 felé jártam arrafelé a szentlászlói szerpentinen volt valami pityputy Lada ütközött az Isten tudja minek. De a rendőrlány.. helyes volt De tégen nem láttalak pedig adtam volna benyát
Nocsak, valaki gyönyörűen digitalizálta a Yoshimura bukógombáim tervrajzát? (Anno Odzsee gyártatott Tomtech úrral egy párat magának, ahhoz készült a rajz.)
Ma vettem egy 2001-es 650 -es SV-t.
Az normális hogy 7000 -es fordulaton nő meg a hangja, olyan duruzsoló szép hang.
És van egy olyan problémám hogy a kipufogóm élesen csattog ha álló helyzetben ráhuzom a gázt, és egyértelműen a kipufogóból jönn ez csattogás mintha valami le lenne benne szakadva, (amúgy kapott egy nagyot a kipút mert horpadt.)
A motornak meg szép hangja van nem tűnnik úgy rossznak.
Köszi a válaszokat.
pedig a motorosok összetartók,elméletileg
Há nem.Az a g..i Osamu 17 litert írt és csak 16 ment bele.Ellopott egy liternyi helyet az a vén csont.
Neki kellet volna kiszívni!
De lehet utas lett volna a kútig meg vissza.
De bazzeg mit nem lehet látni 1 sárga lámpán?
Nekem semmi jelzés nincs! 1x állt meg pesten és akkor is a tartalék a következő kútig pont elég volt!
én meg köszöntem vóna aztán tűz tovább,had tojja csak
A volt szakrajztanárom berosálna tőle.