Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én szerencsés vagyok 20éve járok oda szinte minden évben többször
Ha valaki erre téved idegenvezető nélkül :) akkor:

Pécs - Árpádtető - Mánfa -Magyarszék (ezen a szakaszon lehet tolni neki mert nem szokott piszkos lenni főleg árpádtető - mánfa szakasz ami fasza)
Magyarszék - Magyarhertelend - Orfű felső részénél kötsz ki itt ezen a szakaszon óvatosan kell haladni vagy először felmérni a terepet mert sok a mezőgazdasági gép és sárt, port vihetnek az útra.
Majd abaliget - pécs (fél útig - remete rétig tökéletes (bár erdészek néha itt is hordanak ki koszt de ez messziről észre vehető - majd ezután egy kicsit roszabb minőségű szerpentin jön)
A vége nem jó ;) (amit ti jelöltök a végén az eléggé dobálós és kátyús ezért inkább:

Így kellene

vagy ha a rohadék link most se jó:
öööö hát azt nem toom,ezt dobta a számológép
Mondjuk gps nem kellett volt pécsi idegenvezetőnk.
Kamerázni kellett volna.
Ezt hogy kő csinyálni?
Őőőőőő most mondtok valamit mert passzolom.6000-et mindíg átugrom így 7000 nél van 6-ban de ott már nem figyelem az órát.
De tuti legális.Törvénytisztelő vagyok.
na így e parasztosan
Valami nem volt ok és így?

http://maps.google.com/maps?f=...
Oké, köszi!
Akkor az enyém még az S-esnél is hosszabb.
140-nél 6000.
Köszi!
2001-es 5500-at 6000-nél van 130nál 6.ban természetesen :)
Ez valahogy nálam nem lett tuti...
Nem is értem a többiek miért hoztak fürdőruhát
Ne izgulj, nekem a telefonomban elszállt a GPS teljesen, van egy 10 éves GPS-em, azon van 20 mega memória . Szóval kábé 3 megyét be tudok tölteni egyszerre. Arról nem is beszélve, hogy akkora, hogy megül a rúgóstag ha felrakom a motorra.
Szóval most marad a térkép egyelőre.
így inkább:

pihenő - orfű - pécs karika

ez a tuti
Az enyémben az S és a nemS között már nincs különbség az áttételben (legalábbis a könyvecske ezt írja). 5000 van 110 körül.
Mennyit forog az S-es gyári áttétellel 120-nál, vagy 140-nél?
Iránytű aztat végképp nem volt nálam. Bár a telefont fel kellett volna aplikálnom a tartóra.
De efelejtettem.
Aha, akkor ez az, ha jól értem.
De amúgy én is belezavarodtam, mert "bal oldal" meg "jobb oldal". . Nyilván ez attól függ, honnan jövök. Szóval inkább nyugati meg keleti oldalt kellene írni szerintem. Ha beleszólhatok.
Evidens.És fürdőgatya nélkül.
de motor nélkül

Áh neeeeeee itten mindenki betartja a közlekedés szabályait maradéktalanul.Külömben hogy is jönnénk ki ilyen legendás fogyasztással.
Ja és a tóban ugye voltam én.