Ha valaki erre téved idegenvezető nélkül :) akkor:
Pécs - Árpádtető - Mánfa -Magyarszék (ezen a szakaszon lehet tolni neki mert nem szokott piszkos lenni főleg árpádtető - mánfa szakasz ami fasza)
Magyarszék - Magyarhertelend - Orfű felső részénél kötsz ki itt ezen a szakaszon óvatosan kell haladni vagy először felmérni a terepet mert sok a mezőgazdasági gép és sárt, port vihetnek az útra.
Majd abaliget - pécs (fél útig - remete rétig tökéletes (bár erdészek néha itt is hordanak ki koszt de ez messziről észre vehető - majd ezután egy kicsit roszabb minőségű szerpentin jön)
Őőőőőő most mondtok valamit mert passzolom.6000-et mindíg átugrom így 7000 nél van 6-ban de ott már nem figyelem az órát.
De tuti legális.Törvénytisztelő vagyok.
Ne izgulj, nekem a telefonomban elszállt a GPS teljesen, van egy 10 éves GPS-em, azon van 20 mega memória . Szóval kábé 3 megyét be tudok tölteni egyszerre. Arról nem is beszélve, hogy akkora, hogy megül a rúgóstag ha felrakom a motorra.
Szóval most marad a térkép egyelőre.
Aha, akkor ez az, ha jól értem.
De amúgy én is belezavarodtam, mert "bal oldal" meg "jobb oldal". . Nyilván ez attól függ, honnan jövök. Szóval inkább nyugati meg keleti oldalt kellene írni szerintem. Ha beleszólhatok.
Pécs - Árpádtető - Mánfa -Magyarszék (ezen a szakaszon lehet tolni neki mert nem szokott piszkos lenni főleg árpádtető - mánfa szakasz ami fasza)
Magyarszék - Magyarhertelend - Orfű felső részénél kötsz ki itt ezen a szakaszon óvatosan kell haladni vagy először felmérni a terepet mert sok a mezőgazdasági gép és sárt, port vihetnek az útra.
Majd abaliget - pécs (fél útig - remete rétig tökéletes (bár erdészek néha itt is hordanak ki koszt de ez messziről észre vehető - majd ezután egy kicsit roszabb minőségű szerpentin jön)
Így kellene
vagy ha a rohadék link most se jó:
Kamerázni kellett volna.
De tuti legális.Törvénytisztelő vagyok.
http://maps.google.com/maps?f=...
Akkor az enyém még az S-esnél is hosszabb.
140-nél 6000.
Szóval most marad a térkép egyelőre.
pihenő - orfű - pécs karika
ez a tuti
De efelejtettem.
De amúgy én is belezavarodtam, mert "bal oldal" meg "jobb oldal". . Nyilván ez attól függ, honnan jövök. Szóval inkább nyugati meg keleti oldalt kellene írni szerintem. Ha beleszólhatok.
Áh neeeeeee itten mindenki betartja a közlekedés szabályait maradéktalanul.Külömben hogy is jönnénk ki ilyen legendás fogyasztással.