Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KB 10 éve villamoson sem ültem.
Én nem halottam villamoshangot.
Bár botfülem van.
Kösz......most, hogy láncot cseréltem meglett a villamos hang okozója(amúgy sejtettem csak nem tudtam!), a kislánckerék csapágy lóg erősen.......ha kibírja télig akkor ha nem előbb szedem szét.......ez tipikusan a lánctúlhúzás következménye....na mindegy, az adalék segített rajta egy kicsit........pl az olajfogyasztás megszűnt...
Jó utat.
a szomszéd már most veri, hogy induljunk....alig várják!
Nem, felmálháztam és azzal megyek, a család kocsival....
akkor szólj a szomszédnak fál 4kor verje az ablakot,úgy talán van esélyetek időben indulni
már ahogy ismerlek
A motort utánfutón viszed?
hajnal 4-re tervezzük az indulást.....oszt majd kiderül mi lesz belőle.....eddig mindig legalább 3 órát csúsztunk...
Azt hittem úzon vagy horvátba.
Nagy büdös lószart.
De jó az az utolsó kanyar.
és mit láttál?...
Kimentem a velencei kilátóhoz nézelődni.
Ma is lehetett volna valami karcsúbbat.
Holnap.Irany kakucs.Bar valszeg robival ha nem doglik meg.Ha igen akkor normalis moccal.Ha marad idom utana egy visegrad es haza.
Gurul délután valaki?
Heló Mindenki! Halász Tomi Vagyok és szeretném ha segítenének a hozzáértő szakik! Van nekem egy sv 400 s-em azt tudom hogy a kaszni megegyezik a 650-esével de a blokk paraméterei is ugyan azok. Például a kartel ugyanaz a méret csak a henger kisebb rajta.
MEgköszönöm ha tud valaki segíteni mert kezdenek bajok lenni a blokkjával és nincs kedvem japánból hozatni mocskosdrága alkatrészt!
Kösz a segítséget!
Üdv H Tomi
Na elhúztam nyaralni! Ne irogassatok sokat nincs kedvem 230 oldalt visszaolvasni!
S-es gépen igen! 44, de a jó áttétel a 3/1 tehát elől 15 hátul 45. Roadking s-es gépén is ez van, és neki bejött!

Az N-es gépen is ez van nekem bejön!

Tehát 3/1-re fel! :D
Na hallod.kinyílt előttem egy teljesen új világ.
Ideje vót...
Ma vettem fürdőgatyát.
akkortájra egy parti-hegyi gurulásra elmennék....mondjuk szlován központtal max 3 éj....majd kiderül...
Fenét.Nékülem nem.Már velem is necces.
Augusztusra visszagyönnek az emberek oszt mek valahova.