Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jesszus! Itt csak huligánok fórumoznak?
Mész mint az állat, megyek mint az ökör, begőzölt Hondások meg a vezetőnk

Rosszak vagytok nagyon rosszak XD
Mondom mitt tom én merre.Mentem az orrom után oszt lesz valami.Huvva gyorsan egyedül maradtam.És gyött az .Na akkor feltüntek sanyiék oszt megbeszétük hogy a f...nak rohan mindenki előre.
És jól megtankoltunk pécsen.Ennyi.
Még jó hogy a szerpentin háromnegyedénél volt egy meredek balos forduló amin vaciláltam hogy inkább arra megyek de nem mondom mek előre.Lehet a végén én lettem volna a radar a Tubes hegyen vagy mi.
rosszul írtad Zoli.
nem balra,mert akkor a tóba hajtasz bele
tehát megkerülöd a Pécsi tavat jobbról,(balra nem tudsz menni mert le van zárva).aztán amikor átérsz a tó bal oldalára ott addig jössz visszafele még nem lesz kiírva jobbra hogy Abaliget,ott eljössz végig mint az állat,az út végén egy balos és le Pécsig go a szerpentin
Nem voltam még ott.
Én erre tippelnék.Csak ugye a vezetőnk és a begőzölt hondások úgy előrecsörtettek hogy nem tudtam követni sem őket.
Ezt ismeritek? nekem nagy kedvencem, szép hely.

http://maps.google.hu/maps?f=d...
Persze.
Azt tom hogy a végén pécsen voltunk.
Ja és ha elindul az a szarkupac robogóm vasárnap kakucson leszek.Remélem kibirja az oda-vissza utat.
Mivel ma is még darabokban van.Ami egyben az is szigszalag tartja össze.
Lesz ott 6 tonna robogós.
izé, Abaliget-PÉCS!
meg egy Bakonyt.

Cseszneken voltatok végül?
Abaliget-Orfűnek is jó az :)
Csak úgy kis lépésekben kérem kis lépésekben.Pálya időfüggő.Nem tom mikor lesz rá időm.Vasárnap sok a pályázós hétköznap meg nem jó.

Amúgy még kéne tolni egy Bükköt még az idén.
Orfű-Pécs közt ha jól tévedek.Tónál el a zsákutca előtt balra és jön az ereszd el a hajam pécsig.
Belegabalyodtam nagyon.De szép hosszú érzésre KB 10-15 Km.

Javulsz Zolikám javulsz!
De mielőtt utcán huligánkodsz szerintem 1 pályázás jót tenne!
Ez hol van, amiről beszéltek? Hétvégén megnézném. Gúgülmapsz?
Jó hosszú és tudni kell hozzá.Csak kanyarból áll.
Még visszamegyek oda gyakorolni.
Én nem tudom szerintem csukló válogatja. Én is megyek mint az ökör de általában lendületesen motorozom. Ez meglátszott 2 személynél is 4.5-re jött ki a fogyasztás. Tudom nekem csak 1 CB500-am van. De ha agyatlanul megyek és csak tépem a szarvát (ami baromi ritka) akkor szokott felmenni 4.8-5 környékere a fogyasztásom. Amúgy meg 4-4.3!
De ez a szokásos közlekedésem. Amit itt már páran ismernek

Ja és az első szerpentin ahol Zoli lemaradt hát az valami frenetikus volt Na a kanyargósokon hasonlóan megyek mint ott

Féltem én a bőröm de az adrenalin ha pumpál nincs megállás!
Olyan mint a csúnya nő.Valamit nagyon jól kell tudnia hogy feledtesse a kinézetet.
Egyébként talán ez pont azért van, amit bud is leírt, hogy ezzel a géppel lehet nyomatékból motorozni. Én meg felgyorsítok 50-re, beteszem 6-ba, aztán megyek nyomatékból. Előzésnél is ritkán váltok vissza.
Nekem valami veszett jóra jött ki a fogyasztásom eddig..A csigacsápos tud valamit fogyi terén..
Szeritnem ha te a 6 literrel lemaradsz a többiek mögött, akkor ha egyszer elmegyek veletek túrázni, nekem 2 órával előbb kellene indulnom, hogy a célnél találkozzunk. És nekem 2 emberrel fogyaszt 4-et!
A szerpentines részeken szoktam talán "gyorsan" menni, de azért ha ennyit fogyaszt a gépem, el tudjátok képzelni, mennyire gyors vagyok ott is...
Féltávnál tolod?
Na ezért fogyaszt az enyém 4 litert.