Mondom mitt tom én merre.Mentem az orrom után oszt lesz valami.Huvva gyorsan egyedül maradtam.És gyött az .Na akkor feltüntek sanyiék oszt megbeszétük hogy a f...nak rohan mindenki előre.
És jól megtankoltunk pécsen.Ennyi.
Még jó hogy a szerpentin háromnegyedénél volt egy meredek balos forduló amin vaciláltam hogy inkább arra megyek de nem mondom mek előre.Lehet a végén én lettem volna a radar a Tubes hegyen vagy mi.
rosszul írtad Zoli.
nem balra,mert akkor a tóba hajtasz bele
tehát megkerülöd a Pécsi tavat jobbról,(balra nem tudsz menni mert le van zárva).aztán amikor átérsz a tó bal oldalára ott addig jössz visszafele még nem lesz kiírva jobbra hogy Abaliget,ott eljössz végig mint az állat,az út végén egy balos és le Pécsig go a szerpentin
Ja és ha elindul az a szarkupac robogóm vasárnap kakucson leszek.Remélem kibirja az oda-vissza utat.
Mivel ma is még darabokban van.Ami egyben az is szigszalag tartja össze.
Lesz ott 6 tonna robogós.
Orfű-Pécs közt ha jól tévedek.Tónál el a zsákutca előtt balra és jön az ereszd el a hajam pécsig.
Belegabalyodtam nagyon.De szép hosszú érzésre KB 10-15 Km.
Én nem tudom szerintem csukló válogatja. Én is megyek mint az ökör de általában lendületesen motorozom. Ez meglátszott 2 személynél is 4.5-re jött ki a fogyasztás. Tudom nekem csak 1 CB500-am van. De ha agyatlanul megyek és csak tépem a szarvát (ami baromi ritka) akkor szokott felmenni 4.8-5 környékere a fogyasztásom. Amúgy meg 4-4.3!
De ez a szokásos közlekedésem. Amit itt már páran ismernek
Ja és az első szerpentin ahol Zoli lemaradt hát az valami frenetikus volt Na a kanyargósokon hasonlóan megyek mint ott
Féltem én a bőröm de az adrenalin ha pumpál nincs megállás!
Egyébként talán ez pont azért van, amit bud is leírt, hogy ezzel a géppel lehet nyomatékból motorozni. Én meg felgyorsítok 50-re, beteszem 6-ba, aztán megyek nyomatékból. Előzésnél is ritkán váltok vissza.
Szeritnem ha te a 6 literrel lemaradsz a többiek mögött, akkor ha egyszer elmegyek veletek túrázni, nekem 2 órával előbb kellene indulnom, hogy a célnél találkozzunk. És nekem 2 emberrel fogyaszt 4-et!
A szerpentines részeken szoktam talán "gyorsan" menni, de azért ha ennyit fogyaszt a gépem, el tudjátok képzelni, mennyire gyors vagyok ott is...
Mész mint az állat, megyek mint az ökör, begőzölt Hondások meg a vezetőnk
Rosszak vagytok nagyon rosszak XD