Nemértem.
Nekem ilyen 6 körül jött ki most is a fogyasztásom a szerpentinen meg úgy ott hagytatok mint szamár a ködben.Ergo még lassabb is voltam.
Bár javulok konstans 6 körül megyek mindenhol.
Öregszem! Rákaptam az alacsony fordulaton való közlekedésre és a normálisan tábla szerint haladásra!
Mondjuk a fogyasztásom a 4 liter környéke lett, de zápor utáni motorozás ráébresztett arra, hogy a Bridgestone BT-021 nem az én gumi tipusom, alacsony fordulatú közlekedésnél is eltolja enyhe vizes úton a valagát!
Na majd túrásítok a tempón és meglessük egy garnitura erejéig a michelin pilot road 2-t.
A hétvégi túra ráébresztett, arra, hogy ezzel a motorral lehet túrásan kis fogyasztással is élvezettel haladni. Tetszik, hogy alul sem kell görcsölni, kis fordulaton is simán megvan a gyorshajtás!
A digitális gázkezelésről átváltok a lendületre és a folyamatos tempora. Meglátjuk így milyen az élet!
Meg kell komolyodnom, néha már kereszteket dobáltam egy-két helyzetben és hálát adtam, hogy hazaérek!
Az a jó benne, hogy bármelyik darazsat megfejheted. Például a Petefürkész darazsat is, aki elfogyaszt egy ilyen lódarázs-petefürkész darázs cuvét az nemcsak "kirobbanó" formába kerül, hanem az ehhez való petét is könnyen megtalálja.. :-) Itt kapható pl. darázs is 50-es kiszerelésben...
Na én már láttam ilyen fejőgépet. Az elve majdnem ugyanaz mint egy hagyományos fejőgépnek, csak hát tudod milyenek ezek a japcsik... mindent miniatürizálnak. A tenyésztelepen lévő azért nagyobbacska. Létezik belőle azonban hordozható is. Kb akkora mint egy cigaretta sodró. Egyszerre egy tucat darazsat tudsz fejni vele. Tök jó dolog, amikor étlen szomjan eltévedsz az erdőben, no olyankor csak előveszed, befogsz néhány lódarazsat és rövid időn belül rendelkezésedre áll egy Red Bullhoz hasonló energiabomba...
Van a delux verzió is, amelyik napelemes, és hűthető.
Nekem ilyen 6 körül jött ki most is a fogyasztásom a szerpentinen meg úgy ott hagytatok mint szamár a ködben.Ergo még lassabb is voltam.
Bár javulok konstans 6 körül megyek mindenhol.