Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 183 és 105 kg....
Basszus, akkor rájöttem, hogy nekem azért fogyaszt ennyit a SöVö, mert én kicsi vagyok (170/65).
Nekem is van egy Shox Monza 2XL-es bürbü
189cm vagyok 85kg de nekem nagy. Olyan 95-100kilós emberkére jó. De majd ha jöttök 1 hét múlva meglátod. Jövök énis a 180as Runnerral
Ott leszek 19-től 22-ig, de majd szólok, hogy pontosan hol szállunk meg.
3 SV és egy VFR
teccik, de szerintem nem jönne rám
Az a Mecsek II program
akkor szólj Brada és összefutunk a balatonon
Képek a hétvégéről...
Augusztusig be vagyok táblázva sajnos...
Aug. 20 körül megyünk a Balatonra a srácokkal.
Odzsee, Zoli. Köszi szépen
11-én!

Azonnal feliratkozni!
Jövő héten.
Mikó van turha
Szia!

Sajnos nem teljes értékű orrvédő van benne,mert nem zárja le teljesen a plexi és az orrod közti rést.Nekem sajnos sűrűn párásodott a sisak.Sokszor résnyire nyitott plexivel mentem vele.
Minek veszed ha aggyák hozzá.

Mennyektúrázni?
Én vettem! A funkcióra jó!

Kell?

Gyere túrázni és hozom!
Hát izééé.
777-es Marushin.Öé Samura enyém Daisho festés.Úgyhogy egykutya.
Alapból sisakzsák orrvédő vagy hogy hívják van hozzá.Amit kérdeztél.Tapasztalatok:Nem párásodik csak extrém helyzetben.Festés nagyon szép minőségi a szellőzők nem annyira.Picit könnyen járnak.Párnázás kiszedhető könnyen és elég minőségi rendesen tartja a fejet.A hungarocell benne picit recsegős ha nem passzosan teszem fel a fejre.Nagyon könnyű.Plexi bizonyos sebességnél fütyül.Én megszoktam.Hangosság átlagos.A givimnél fényévekkel jobb de biztos hogy van csendesebb.Plexi átlagosnál olcsóbb hozzá.

Miiiiii?
Olyan is van?
Helyes!
Olyat adok univerzálisat!
Köszönöm szépen Cimbi, jól vagyok.
A motor meg készen van.
Már motorozok vele.
Alapból a sisakkal.
Az érdekelne, hogy van-e benne orrvédő vagy hogy a p.csába hívják. Az ami rálóg az orrodra, hogy a kilélegzett levegő ne a plexire menjen
Engem a Modern Talking vagy milyen eggyüttesre emlékeztet.
Nem láttam, de van nekije msn-je!

Hogy vagy cimbi? Javulsz? Épülsz?

Motor?
Ajándékba elfogadom!