Viszont egész igéretesnek tűnik Bitti karrierje amit az utcai versenyeken futhat be..Gondolok itt a nw200-ra vagy a macau gp-re
A 2009-es man TT megvan nekem,ha valakit érdekel szivesen átírom..
Elég sok bukás abból van amit Ferkó is említett még pedig az, hogy gyakran elemelkednek a földtől, és érkezéskor gátló ide vagy oda kemény szitálás van pl. a végén a csávó a kanyarból kijövet a hátsója elég oldalasan érkezik a talajra és utána van egy nem gyenge szitálós jelenet, nem hiába játszák vissza lassítva is.
Sajnos szinte minden évben van halál eset a szigeten, érdemes megnézni a Bittivel készített interjúkat ő mesél pár dolgot ezekről a versenyekről.
Szvsz. nem az aszfaltcsík a durva, hanem ami azon kívül van.
Habár az épített pályákon egy kicsit kevesebb olyan szakasz van, ahol nem ér földet (aszfaltot) egyik kerék sem. Egy ideális kanyar bevétel még úgy sem egyszerű, ha teljesen belátod. Itt pedig igen ritkán látod azt, hogy hova érkezel. Másrészt ha hibázol, nem egy 100 méteres kavicságyban landolsz, hanem egy kovácsoltvas kerítésen ( fa, fal, etc. ) ...
Azért 300 km/h körüli sebességgel cikázni a házak között...Volt olyan rész, ahol a bukósisak majdnem súrolta a kerítést.
Egyébként én is meg tudnám tenni ezt a távot... háromszor annyi idő alatt.
„Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt. És Isten volt a Pán Boh. És az Ő lelke uralkodott mindenekfelett, de főleg a magyarokon, kik akkor még nem is léteztek, sem görbe lábú lovaik.
És mondá Pán Boh: Teremtsünk tótot a mi hasonlatosságunkra!
· És teremté Adamkót, és Adamkovát, kinek leánykori neve Evocska vala.
· És adá nekik lakóhelyül az Paradicskát.
· És mondá őnékik: Uralkodjatok a tenger halain, a magyarokon, az ég madarain, a magyarokon, a hegyeken, a magyarokon, a dombokon, valamint a magyarokon...
…És látá Pán Boh, hogy toto všetko je dobré.
Aztán večer lett, majd megint ráno.
És mondá nekik Pán Boh:
· Szaporodjatok és sokasodjatok, hogy többen legyetek, mint a magyarok! És ne feledjétek: vládnuť nad Maďarmi!...
…És születék őnékik két fiúgyermekük, kik a Káin és az Ábel nevet kapták.
· Ám harag és békétlenség valék az Ábelnek lelkében, ki magát magyarnak vallotta, pedig tudván tudta, hogy így rengeteg állami támogatástól esik el.
És mondá Pán Bohnak Káin: ďakujem Pán Boh, hogy szlováknak teremtettél, és nem magyarnak! Majd, hogy háláját kimutassa Ura iránt, agyoncsapta Ábelt, a rengetegben.
És mondá őnéki Pán Boh: Veľmi správne, Káin!
· De lásd, egy joghézag miatt sajnos a Paradicskából ki kell űzetnem. Ám lássad, milyen jó vagyok én, Atyád tehozzád! Mert adom neked lakhelyedül az ígéret földjét, melynek neve Felvidék.
· És kérdezé Káin: Miért Felvidék? Miért nem Szlovákia?
És mondá neki Pán Boh: Tőlem aztán…
És mondá Káin: Dakujem, Pán Boh!
És válaszolá Pán Boh: Vďačne, aj inokedy...
És večer lett, majd megint ráno.
És látá Pán Boh, hogy toto všetko je dobré. És szaporodának és sokasodának a szlovákok, és uralmuk alá hajtják Pán Bohnak minden teremtményét, különös tekintettel a magyarokra... „
A fenti idézet a nemrégiben, egy pozsonyi metróépítés során előkerült ősi iratból való, amelyet „Fico Evangéliumának“ hívnak, és amely a C14-es izotóp-vizsgálat kormeghatározása alapján legalább 11 éves. És mint ilyen, a szlovák írásbeliség legelső fennmaradt írásos emléke. Az értékes relikviát nemrégiben állították ki a Szlovák Nemzeti Múzeumban.
Ahol egyebek mellett júniustól megtekinthető Szlovákia első tárgyi emléke is: egy 13 éves McDonald’s McDrive zacskó, melyet a legenda szerint Budapestről hazajövet, maga Vladimir Meciar dobott el Filekovo határában.
Történelmi hűséggel lejegyezte:
2010. május 14. péntek, 17:22 Varga B. Tamás Kárpáti Harsona főmunkatársa
Mert nekem valahogy nem esik le...Oké, szűkebb helyenként mint egy pálya...De az onboardból nekem nem látszik egyik kanyar se durvának.
Oké, nem lapos mint az asztal, mégiscsak utca...Hátaztán, ott a kormánygátló és megoldja.
szóval?
Májki, te mit mondasz, érdekel, mert már láttál pályát:D
Előre is köszi!
A 2009-es man TT megvan nekem,ha valakit érdekel szivesen átírom..
A képen: Ürge, Csomi, Szobbal, bud!
A "lomha" boxer!
Man sziget, Cafe racing, Ace cafe!
Azért erősen beletartoznak a motorozás kultúrájába!
Elég sok bukás abból van amit Ferkó is említett még pedig az, hogy gyakran elemelkednek a földtől, és érkezéskor gátló ide vagy oda kemény szitálás van pl. a végén a csávó a kanyarból kijövet a hátsója elég oldalasan érkezik a talajra és utána van egy nem gyenge szitálós jelenet, nem hiába játszák vissza lassítva is.
Sajnos szinte minden évben van halál eset a szigeten, érdemes megnézni a Bittivel készített interjúkat ő mesél pár dolgot ezekről a versenyekről.
Habár az épített pályákon egy kicsit kevesebb olyan szakasz van, ahol nem ér földet (aszfaltot) egyik kerék sem. Egy ideális kanyar bevétel még úgy sem egyszerű, ha teljesen belátod. Itt pedig igen ritkán látod azt, hogy hova érkezel. Másrészt ha hibázol, nem egy 100 méteres kavicságyban landolsz, hanem egy kovácsoltvas kerítésen ( fa, fal, etc. ) ...
Tekintve, hogy minden kanyar egy emberről van elnevezve, itt már ment is a válasz!
Amúgy még Valentino Rossi és Giacomo Agostini is azt mondta a mostai "újkori" futamokra, hogy nincs az a pénz!
Amúgy itt a Drapál Jánost tudnám elképzeli mint egy csapatfőnök, de sajnos ott már közbeszólt az élet!
A lényeg a TT-vel kapcsolatban, hogy volt már rajta magyar (Bitti) és nem vallott szégyent! Sajna idén nem ment!
Egyébként én is meg tudnám tenni ezt a távot... háromszor annyi idő alatt.
„Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt. És Isten volt a Pán Boh. És az Ő lelke uralkodott mindenekfelett, de főleg a magyarokon, kik akkor még nem is léteztek, sem görbe lábú lovaik.
És mondá Pán Boh: Teremtsünk tótot a mi hasonlatosságunkra!
· És teremté Adamkót, és Adamkovát, kinek leánykori neve Evocska vala.
· És adá nekik lakóhelyül az Paradicskát.
· És mondá őnékik: Uralkodjatok a tenger halain, a magyarokon, az ég madarain, a magyarokon, a hegyeken, a magyarokon, a dombokon, valamint a magyarokon...
…És látá Pán Boh, hogy toto všetko je dobré.
Aztán večer lett, majd megint ráno.
És mondá nekik Pán Boh:
· Szaporodjatok és sokasodjatok, hogy többen legyetek, mint a magyarok! És ne feledjétek: vládnuť nad Maďarmi!...
…És születék őnékik két fiúgyermekük, kik a Káin és az Ábel nevet kapták.
· Ám harag és békétlenség valék az Ábelnek lelkében, ki magát magyarnak vallotta, pedig tudván tudta, hogy így rengeteg állami támogatástól esik el.
És mondá Pán Bohnak Káin: ďakujem Pán Boh, hogy szlováknak teremtettél, és nem magyarnak! Majd, hogy háláját kimutassa Ura iránt, agyoncsapta Ábelt, a rengetegben.
És mondá őnéki Pán Boh: Veľmi správne, Káin!
· De lásd, egy joghézag miatt sajnos a Paradicskából ki kell űzetnem. Ám lássad, milyen jó vagyok én, Atyád tehozzád! Mert adom neked lakhelyedül az ígéret földjét, melynek neve Felvidék.
· És kérdezé Káin: Miért Felvidék? Miért nem Szlovákia?
És mondá neki Pán Boh: Tőlem aztán…
És mondá Káin: Dakujem, Pán Boh!
És válaszolá Pán Boh: Vďačne, aj inokedy...
És večer lett, majd megint ráno.
És látá Pán Boh, hogy toto všetko je dobré. És szaporodának és sokasodának a szlovákok, és uralmuk alá hajtják Pán Bohnak minden teremtményét, különös tekintettel a magyarokra... „
A fenti idézet a nemrégiben, egy pozsonyi metróépítés során előkerült ősi iratból való, amelyet „Fico Evangéliumának“ hívnak, és amely a C14-es izotóp-vizsgálat kormeghatározása alapján legalább 11 éves. És mint ilyen, a szlovák írásbeliség legelső fennmaradt írásos emléke. Az értékes relikviát nemrégiben állították ki a Szlovák Nemzeti Múzeumban.
Ahol egyebek mellett júniustól megtekinthető Szlovákia első tárgyi emléke is: egy 13 éves McDonald’s McDrive zacskó, melyet a legenda szerint Budapestről hazajövet, maga Vladimir Meciar dobott el Filekovo határában.
Történelmi hűséggel lejegyezte:
2010. május 14. péntek, 17:22 Varga B. Tamás Kárpáti Harsona főmunkatársa
Mert nekem valahogy nem esik le...Oké, szűkebb helyenként mint egy pálya...De az onboardból nekem nem látszik egyik kanyar se durvának.
Oké, nem lapos mint az asztal, mégiscsak utca...Hátaztán, ott a kormánygátló és megoldja.
szóval?
Májki, te mit mondasz, érdekel, mert már láttál pályát:D
8án pestre kell mennem több helyre (tervezett nap, bármi változhat)
délután /este gurulnék egy dobogókő-egom-szentendrét...Fussunk össze valahol!