Hát urak!
Sorry hogy nem szóltam de ma mentem Mátrázni! Jó volt nem voltak sokan. mentem 3x De az 577 nagyon is sőt túlságosan is felülmúlja!
Odafelé a mohabácsi vitt... olyan utakon hogy néha még 1 Enduro is sírva fakadt volna. Akárcsak én.. (Ismerd meg kis hazánkat )
Visszafelé 3-ason (Hatvanban szó szerint bőr alá áztam! ) majd átkavirnyáltam Vácra és a 2-en haza
És nem maradhatott ki a mai divatképek bővítése sem!
Íme:
sziasztok érdeklödnék hogy tud e valaki segiteni vetem egy nagyon gyönyörü sv 650et csak sajnos a gyujtoelektronikája elromlot már sok hejen kerestem de mindenhol elfogyot ha valaki segitene holtudnék veni megmentené az életemet a moci 2000évjárat 650es elöre is köszönöm
Sziasztok!
SV1000-res gépre, véletlenül nincs valakinek egy jobb első lábtartója ?
Csak a taposó rész kellene.
Csepeg a láncspray trutyi a kis lánc fogaskeréktől. Hozzá lehet úgy férni, hogy a kuplung hidraulika folyadék ne folyjon el ?
Jó lenne alaposan kipucolni.
Kár hogy olyan géesikszeres.
SV650R Rizla
Bud: nem felejtettelek el, csak nem sokat voltam gép előtt, de ami késik nem múlik
Jól tetted.
A fűnyírás nem az igazi program e helyett.Én azt műveltem.Sebaj majd holnap.
Sorry hogy nem szóltam de ma mentem Mátrázni! Jó volt nem voltak sokan. mentem 3x De az 577 nagyon is sőt túlságosan is felülmúlja!
Odafelé a mohabácsi vitt... olyan utakon hogy néha még 1 Enduro is sírva fakadt volna. Akárcsak én.. (Ismerd meg kis hazánkat )
Visszafelé 3-ason (Hatvanban szó szerint bőr alá áztam! ) majd átkavirnyáltam Vácra és a 2-en haza
És nem maradhatott ki a mai divatképek bővítése sem!
Íme:
De lehet maradok a gyári alkatrészekben rejlő lehetőségekben! Állítgatok ezt-azt és majd meglátjuk!
SV1000-res gépre, véletlenül nincs valakinek egy jobb első lábtartója ?
Csak a taposó rész kellene.
Csepeg a láncspray trutyi a kis lánc fogaskeréktől. Hozzá lehet úgy férni, hogy a kuplung hidraulika folyadék ne folyjon el ?
Jó lenne alaposan kipucolni.