Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már a nyers fullidomost is leoltották múltkor a citadellán, mi lesz ezután :)
Jó lett.
Kár hogy olyan géesikszeres.
Elkészült a paripa:
SV650R Rizla

Bud: nem felejtettelek el, csak nem sokat voltam gép előtt, de ami késik nem múlik
jó kép.

Jól tetted.
A fűnyírás nem az igazi program e helyett.Én azt műveltem.Sebaj majd holnap.
Hát urak!
Sorry hogy nem szóltam de ma mentem Mátrázni! Jó volt nem voltak sokan. mentem 3x De az 577 nagyon is sőt túlságosan is felülmúlja!
Odafelé a mohabácsi vitt... olyan utakon hogy néha még 1 Enduro is sírva fakadt volna. Akárcsak én.. (Ismerd meg kis hazánkat )
Visszafelé 3-ason (Hatvanban szó szerint bőr alá áztam! ) majd átkavirnyáltam Vácra és a 2-en haza

És nem maradhatott ki a mai divatképek bővítése sem!
Íme:
Megjött köszi!

De lehet maradok a gyári alkatrészekben rejlő lehetőségekben! Állítgatok ezt-azt és majd meglátjuk!
mailt megkaptad amúgy? gyengélkedik a net.....
Elől még 1,5 rovátka lóg ki! Hátul a 3-as fokozatról 5-ösre!
mennyit tekertél be?
Állítottam a rugókon! Kíváncsi leszek!
Estefelé egy szúnyogirtás az "ace" kilátóhoz?
Köszi de nem adja nekem a bandita
Jelenleg csak forgalomban lévő bankjegyeket számol be.Nem szívesen adja el,de nem használja ki a gépet és nem tervez a közeljövőben motorvásárlást!
sziasztok érdeklödnék hogy tud e valaki segiteni vetem egy nagyon gyönyörü sv 650et csak sajnos a gyujtoelektronikája elromlot már sok hejen kerestem de mindenhol elfogyot ha valaki segitene holtudnék veni megmentené az életemet a moci 2000évjárat 650es elöre is köszönöm
Köszi , holnap kipucolom.
Enyem talan 36e volt tokkal vonoval de en porvedo/szimeringet csereltettem.
Dobj egy "mélt" a rugóakciókról nekem: budmyke@gmail.com -ra!
Csak a hátsó részét kell levenni, aminek semmi más szerepe nincs a burkoló funkción kívűl, onnan lehet felismerni hogy műanyagból van.
Az jó mert ennyiért meg hátsó gixi teló is beszerezhetó! 30+ olajakból megvan a jobb futómű?
Igen, ezt kérdezem, hogy a takaró deklit le lehet úgy szedni,hogy a hidraulika olajjal ne kelljen bajlódni ?
En levennem a takarodeklit.
Hegylakok topikban benne van.
Sziasztok!
SV1000-res gépre, véletlenül nincs valakinek egy jobb első lábtartója ?
Csak a taposó rész kellene.

Csepeg a láncspray trutyi a kis lánc fogaskeréktől. Hozzá lehet úgy férni, hogy a kuplung hidraulika folyadék ne folyjon el ?
Jó lenne alaposan kipucolni.
hol a balcsin?