nekem is kellene valami szellősebb cucc.Ha csak a városba kell bemennem pl dolgozni akkor nem húzok bőrgatyát csak farmert(proti menteset) bőrjakót meg csizmát meg keztyűt meg sisakot.
Hát néztem hogy ő is ugyanolyan ortopéd ork forma mint én.
Szerintem vett egy kisebbet és álakítottak rá de az macera a javából.Inkább keresnék olyat ami ráámmegy.Vagy fogyok még pár KG-t.
Ja és pont ma néztem a superzone-ban.A 60-as félig bőr félig szövet arlen ness pont rámmegy de már szoros.62-est meg már egy éve a következő szállításban lesz.Fokt detto bár nem tudtam megsasolni hétfőn egykor nyit nem tudtam megvárni.Shox nem valami nagy szám.Márkásból nincs méretes nem márkás meg mintha elefántról rángatták volna le.
Következő az euromotoros spyke a motorline os spidi és talán a clover de az 60-asig van ha van.Utána meg lövök magamnak két kengurut meg egy szattyánt és tényleg hegesztek valamit aminek kivehető a bele.
Gyüjtő vok na.Amúgy nem sok.Egy téli ancug egy nyári és egy bőrös.Mind esetlegesen kiválasztva.Ebből a Bering kabát és a protis farmer bevált a többi hát jobb hijján vett termék.Bőrkabátból egyszerűen nem találok megfelelő rám passzoló darabot.A mostani olcsó volt jó is volt januárban.Azóta picit lötyög rajtam és a legrosszabb hogy nem vehető ki a bélése meg hosszú az ujja.Bár az nem zavar annyira.
Lényeg az menetben jó de belerohadok ha állni kell benne 5 percet.Bőrgatya dettó.De az jó ancug.Olcsó is volt kényelmes is rám is megy de megveszek benne a melegben.
én farmer + tértproti + versenycsizma, gerincvédő vesevédővel, bőrkabát könyök és vállprotival, hosszúkesztyű. így nyomom akár városban, akár 577-es túrán :)
Zoli: a tiéd Icon? Az enyiméé :) Spool. Tudodmeik.
A farmer tipusfüggő.Ami nekem van igencsak passzentos.Térdben szűkítve nem fordul el a protektor seggnén térdén nagy aramidszálas plussz betétekkel.Hálós nyári kabat sem rossz orkános anyag az is passzentos kivitelben.
Védelmi szintje egy bőrruhától távol van de egy átlagos hétközbeni ügyintézős nem vadulós városi menethez bőven elég.
Viszont nem érdemes ezekből nagyon drágát venni mert egyszer használatosak.
Kis/közepes esést kibirnak de kuka mind. Farmer ez és le a kalappal.Nekem nagyon bevált.
Van egyel jobb valami armalith csoda aminek az áráért bőrruhát vesz az ember az már sok érte.
No igen! Esés után (bőrruhában) megfogadtam hogy soha többé farmer! De bakker ha városba megyek ide oda azért a bőrcucc kissé röhejes is meg kényelmetlen 1 protisfarmer(csípőproti fontos!)+térdvédő és 1 hálós Dzseki már tetszene Mert ugye a motoros farmerban mégis van anyag és nem szakad le olyan hamar az emberről...
nekem van protis motoros farmerem, de a proti elcsúszik, ez nem paszentos bőr alsó-felső, hanem egy gatya ami összevissza lobog rajtad... vettem alá egy térdvédőt, amit most készülök még komolyabbra cserélni. illetve a feleségem kapacitál h hosszabb túrákra meg esetelges pályázásra miért nem veszek egy full bőrcuccot. és a motorrevüben épp hirdetik ezeket a félárazott ruhákat, nekem teccik... :) bár a rövid fék és kuplungkarokat állítható kivitelben (kuplung miatt) még jobban szeretném. meg egy rövidszárú nyári kesztyűt, nem a fastride cikk miatt, amúgyis eszembe jutott.
Ezzel azt akartam mondani hogy 1x megvéd nyugodt túratempónál ha ne adja ég történik valami. Ha kicsit durvábban mész a kelleténél már inkább protektoring!
Erre csak azt tudom mondani hogy tesóm esett hálós ruciba 60 körül.. a ruha szétszakadt. Én is agyalok 1 ilyesmin De akkor már kéne hozzá 1 motoros farmer protikkal
erre itt azt mondanák, 100kg alatt a férfi csak karácsonyfadísz :)
Szerintem vett egy kisebbet és álakítottak rá de az macera a javából.Inkább keresnék olyat ami ráámmegy.Vagy fogyok még pár KG-t.
Következő az euromotoros spyke a motorline os spidi és talán a clover de az 60-asig van ha van.Utána meg lövök magamnak két kengurut meg egy szattyánt és tényleg hegesztek valamit aminek kivehető a bele.
Lényeg az menetben jó de belerohadok ha állni kell benne 5 percet.Bőrgatya dettó.De az jó ancug.Olcsó is volt kényelmes is rám is megy de megveszek benne a melegben.
Zoli: a tiéd Icon? Az enyiméé :) Spool. Tudodmeik.
Védelmi szintje egy bőrruhától távol van de egy átlagos hétközbeni ügyintézős nem vadulós városi menethez bőven elég.
Viszont nem érdemes ezekből nagyon drágát venni mert egyszer használatosak.
Kis/közepes esést kibirnak de kuka mind.
Farmer ez és le a kalappal.Nekem nagyon bevált.
Van egyel jobb valami armalith csoda aminek az áráért bőrruhát vesz az ember az már sok érte.
Kabát ez bár én egy 20-saé vettem annyit megér főleg a protektorok miatt.31et nem.
Van hír a Hringes szerencsétlenkedős vidimről?