Oké,csak kérdeztem.Júniusban lesz egy 24 órás valahol az Északi-középhegységben.megmondom őszintén engem lázba hozott.1200akárhány kilóméter,egy órás pihenővel,ötvenegynéhány km/h-s átlaggal....nem lehet rossz.....ha valakit érdekel szóljon,mert 3 fős csapatok indulhatnak.
kizárólag menedzseri pozi-ban, havi 4rugós fizetéssel, óll in(clusive)-nel.
Egyéb kérdés?
remélem megfelel?
A szerpentin a hotel melletti parkolóból indul, ha nem gond...Benzinkút pedig szemben az út túloldalán.A hotel dolgozóinak kedvezménye van benzinre...(cafeteria vagy mi )
a motorlopással kapcsolatban: az ucsó infom, hogy a gyöngyház-bordó sv állitólag megvan, sérülten, felhivta egy rendőr, h nyugodjon meg, és h több motor volt a helyszinen. engem még senki sem hivott, h az enyém ott lenne azok között:(:(:(
folyamatosan várom a többletinfot, de eddig semmi. a bordó sv-tulajt kértem,csörögjön, ha tud valami többet is
amúgy miért?....meg vagy fázva?
Igaz én most plexit csiszolot majd fényeznem kell a kis idomkát.Hétvégére kész.Fantasztikus ezüst balos csizmám van.
Egyéb kérdés?
remélem megfelel?
A szerpentin a hotel melletti parkolóból indul, ha nem gond...Benzinkút pedig szemben az út túloldalán.A hotel dolgozóinak kedvezménye van benzinre...(cafeteria vagy mi
Amint betettem a lábam, csináloma helyet
folyamatosan várom a többletinfot, de eddig semmi. a bordó sv-tulajt kértem,csörögjön, ha tud valami többet is
Csak gondolj a szegény rokonokra is.Olcsó szoba vagy megüresedett állás jöhet bármikor.
bár fizetést nem adnak