a szervezkedésről annyit, hogy amikor az enyémre rányúlnak, arról én rögtön tudni fogok, és az illetőnek onnantól az lesz a legnagyobb problémája, hogy egyáltalán felfogja, mielőtt földet ér, hogy most 4 bordája vagy 4 foga törött-e ki. (-el). (segítség: is-is). Majd ezekután véletlenül az ajtóba szorulnak az ujjai, akárhogy próbálom kiszabadítani (csőfogóval), mégis rácsapódik, és bár én tényleg segíteni akartam, soha többé nem tudja egyik kezét sem használni. Bisztosúrkérem, becsszó!
bazzeg, lehet beteg vagyok?
Úgy keresek állást, h előbb a helyet beütöm guglimaps-ba, azt ha szerpentin közelében van, elküldöm az önéletrajzom...
Köln 20C, napos, tart a frizurám
Rüdesheim, 25C és megüt a guta az időjárástól
drájwettertaft
Faszom geci germánoknál soha nem volt ilyen jó idő és ezt hozzuk felétek,tehát nem hinném, h vasárnap eső lesz arra...
jövő héten meglesz michelin pilot pover 2ct.
ennek tuti lassabban kopik a közepe
Nemsokára esedékessé válik a hátsó gumi csere ( 160-as Metzeler Z6). Kékholdon kívül hol érdemes nézni?
vagy egy jó kodeket
A gépemmel van probléma?
Szombaton (05.01.) 10 kor indulunk Kunmadarasra. Találka Miskolcon a tapolcai elágnál a mc parkolóban.
A terv szerint 15óra magasságában indulnánk haza, hogy egy kis motorozás is legyen a programban, a bükkön át.
Eddig nagyjából 6an vagyunk.
Számítunk a jó időre!
csifer
Amúgy azóta nincs ellopott SV?