Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én spec az igát húzom.
ha meg nem húznám, a gázt húznám...
Mi ez az uborkaszezon? A forum ismet elhalt...
Majd szombat éjszaka kiderül, hogy vasárnap délutánig össze tudom-e szedni magam, de szeretnék és KZ is mondta hogy akar valamikor menni hétvégén...
Ja ez meg a másik, hogy én is minden gyanús út mentén parkoló autó mellett lelassítok amiből hátulról mérhetnek, főleg mióta egy ilyenbe csúnyán belenéztem
lehet hogy úgy van én csak annyit tudok amit kutya mesélt róla
Rendben!
Én leszedtem az enyémet. Remélem stimmel!
Én is el szoktam fáradni rendesen.Csak nekem tíz perc után még hányingerem is van,szóval nálam halmozati problémák vannak
Vasárnap mész?Mert lehet,hogy akkor én is kimegyek.
én úgy láttam a leírásban, hogy radart nem jelez, csak a lézert.
Úgy már rendszám sem kell és nem tudnak megfogni.
De ha legközelebb is beragad a váltó, akkor meg nem kell blokkoló, mert egyesben 40 km/h az utazója.
az kúvajó.jelezné ha hazaértél
Olyan akkor kell nekem. A SPAR-ral szemben lakom.
aszongyák hogy blokkolja az összes lézer ágyút,plusz jelzi is előre őket.egy hibája van a spáros ajtokat is jelzi,mert ugyan azon a frekin vannak
Kutyáék letesztelték.Aszongyák hatásos.
Ez akkor csak a lézer fegyvereket hatástalanítja? Egyébként használ valaki ilyet innen? Tapasztalat? 30-at kipengetnék érte ha tuti.
Infláció kérem infláció.
azt látom he
de kutya 30at mondott a slovensko túrán
Itten 35e van.
kutyáé ha jól tudom 30volt
Mondtmhogynemtokmagyarul.
Amúgy kérdezd a hegylakók vagy zzr topicban kutáyt 30-40 körüli összeg rémlik.
mondjuk lakott területen nem érdekel, ott betartok...
Én vagy háromszor elolvastam, hogy mit takarhat. Azt gondoltam, hogy valami speciális Galgamenti lehet... :-) Rígen ha két lőcsöskocsi összetanákozott a hídná, azt' nem tuttak elhaladni egymástú akkor mondották, hogy "bugókkel" van.
Egyébként 2 napja lézerblokkoló egységekre vadászok a neten... a motoros megoldások 100k felett fájnak..
sajna én is azt vettem észre magamon hogy lehetetlen számomra a sebességhatárok betartása
monnyuk az bugókke=dugókkal csak nem tok magyarul sem.