Helló!
Eladó néhány új Teknic motoros kesztyűk!
Magyarországon nem kapható, amerikai márka.
A Superbike tavalyi kesztyűtesztjén megverte az Alpin és Dainese felsőkategóriás kézvédőit.
Videó itt és itt.
Fekete (marhabőr, "airblade system") XXL
Ezüst (marhabőr, karbon ököl, knox protektorok) L
Ezüst (kengurubőr, knox protektorok) XXL
huh.hát nem semmi volt a tegnapi beszélgetésetek.Én igazat adok Sanyinak is meg Bötönek is,mert a mai világban spórolni és egyszerre jól élni is kurva nehéz.én is már lassan 10éve viszem a vállalkozásom,és családom is van.de tényleg nagyon nehéz úgy csinálni a munkád,meg a magánéleted hogy valamelyiknél ne legyen baj.nálam ha megy a cég akkor otthon vannak hatalmas gondok a kapcsolatomba,egyszerre a kettő még nem működött sajna tökéletesen.és pont ezért vagyok én is úgy ezzel a dologgal hogy megpróbálom a fiam életét egyengetni,miközben úgy élek hogy holnap már nem biztos hogy felébredek,ennyi ideg mellett.és persze nekem is van hitelem nem kevés.de megpróbálok mindent kipróbálni amit csak lehet.
nem semmi volt a tegnapi, leborulok Sanyi előtt, h az észosztás ellenére higgadt tudott maradni. Én senki véleményét nem minősíteném (hacsak az előző mondatom annak nem számít), a magamét meg inkább megtartom.
Zoli: azért nem googlemaps-oztam, mert már csak mobilról voltam fent a neten, és kellett egy városnév, hogy a gps-en rátaláljak. De így már képben vagyok. Egyébként Sáhy-nál megyünk át, ugye?
Ha ilyen vonatot akarsz csinálni a géppel egy napot és egy jó 3-400 Km szánj rá valamikor és telepakolva menj vele mert okozhat meglepit a cucc.
Én egy doboz+nyeregtáska kombót csinálnék.
Ha egyszer összefutunk kipróbálod a tónyó fapados "kényelmét" Letekertem rajta a multkor 500 km-t...háááát nem volt egy pihentető bár megszokás kérdése szerintem.
Zsé.
Nem arról van szó, hogy nem vagyok boldog.
Van egy gyönyörű barátnőm, van hol lakjak (még akkor is ha a lakás nem az enyém, csak bérelem), Megvan a seggem alatt a motor, van egy autóm és minden nap eszek. Mondhatni megvan mindenem ami kell egy fiatalnak. Csak a kevéske havi fizetésből nem egyszerű megoldani, hogy az albérletér fizessek, garázst béreljek, barátnőmet "eltartsam", ruhát vegyek, mert is kell néha. Kijövök a pénzemből, de ha marad egy kicsi hó végén akkor azt nem költöm el, hanem elrakom, mert köv. hónapban bármi bejöhet...
Most pl. esedékes volt egy olajcsere szűrővel. 15.000,
2 nap múlva láncot kellett cseréljek. Első-hátsó lánckerék+a lánc: 37.000
Most ha átszámoljuk, akkor 52.000 volt csak a motor. És most fog még jönni a bérleti díj, a rezsi meg az apróságok. Most is ki fogok jönni a fizetésből, de nem sok fog maradni. De ettől függetlenül boldog vagyok, mert minden nap motorozhatok össze-vissza.
kozhely jon: a penz nem minden. (mint a viccben: mindegy mennyi van, csak sok legyen:)
Tsanyinak adok igazat.Hiaba leszel teli penzzel ha nem tudod elvezni!Ha nincsenek barataid akikkel megoszd az elmenyeid.Ha a kutyzat sem erdekled.Ugy leszel mint mr. Smithers a Simpsoncsaladbol.
A penz onmagaban nem boldogit.Csak materialis javakhoz (fu de kozgazos voltam) jutsz hozza, az meg mulando, mint a felkelo nap fenye...
Mikor 60at kerestem arufeltoltokent, azt gondoltam, ha 3x annyit keresnek, mar boldog lennek.Kesobb a hajon az 5x is megvolt, lazan.Megsem lettem boldogabb.Kiveve mikor 3 ev hajozas utan megvettem a vasam, amiert elkezdtem tulajdonkeppen hajozni...Tudom, most magamnak mondok ellent, de!A motor nekem nem csak egy targy.Maga az elet ertelme, bar ezt igy nehez megerteni
En most kifele kacsintgatok a hajos bizniszbol, mert evrol evre romlik a szinvonal, mind penzben, mint emberben, mind ceges hozzaallasban...Kozel van az a szint, amikor azt mondom, h mar nem eri meg 7-10honapot a hajo nevu bortonben lakni, hogy kicsivel tobbet keressek mint a szarazfoldon.Tavalyhoz kepest -20% dropoff van a fizumon. es kb. 50ropival kevesebb mint 4 eve mikor elkezdtem...Szarazfoldon meg -20%kal kevesebb, de van heti 1 szabadnap es csak napi 8 ora melo...S ezert mar erdemes elgondolkodni.
Svajc vagy Ausztria van szemelott, h tudjak vegre motorozni is, ne csak a garazsban alljon a draga.Eleg volt ebbol a cigany eletbol
Most ugy vagyok vele, h szarok bele mindenbe, csak a motor es az elmenyek vele.Nem erdekel a scaladalapitas, vagy a hazra valo gyujtes.Megis mi a fenenek gyujtsek 26 evesen hazra?Egy alberlet olcsobb mint egy csaladi haz rezsije?Foleg telen mikor futeni kell?
Engem nem zavar, h anyameknal lakom (2 honapot elszortan 1 evben ), mert allandoan uton vagyok.Kesobb, csaladdal meg gyerekkel hogyan tudnek utazni?Sehogy!Se penz, se ido...
Tehat, lehet, h most ugy tunik, h keveset keresel, de azt nezd meg, h mihez kepest.Illetve, h milyen eleted van mellette.
Tobb penzert pl. laknal a munkahelyeden 7-10honapig?
ha nem jon ossze a szabi, beugorhatnal helyettem , a kompjegy mar ugyis megvan...Azt ha minden gecit megveszek es megse jon ossze a szabi, emrt egy tetves geci a nemet fonokom, akkor viheted a satrat, mindent .hugit is
A korzikai elvileg 500ejrabol tervezik osszehozni a sracok, az eleg lowbudget?12nap, 3000km...cakkpakk, benzin, kempingdijak, sorozes, autopalyadijak... /en mondjuk nem sorozom soha, de ok ettol meg /
"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!"