Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szopó is lehet mert hátulról is néz!

"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!"
Helló!
Eladó néhány új Teknic motoros kesztyűk!
Magyarországon nem kapható, amerikai márka.
A Superbike tavalyi kesztyűtesztjén megverte az Alpin és Dainese felsőkategóriás kézvédőit.
Videó itt és itt.
Fekete (marhabőr, "airblade system") XXL
Ezüst (marhabőr, karbon ököl, knox protektorok) L
Ezüst (kengurubőr, knox protektorok) XXL

Melyik oldalakra gondolsz? :)
Nem.
Hacsak nem ragasztottad a homlokodra a rendszámot
Tső!
Az előbb lekapott egy trafi az M0-áson szemből.
Nem kő beszarni ugye?
Ne legyél papucs! Bocs, csak vicc!
Nincs sajnos. Illetve van, de az engedélye nélkül nem publikálhatom.
Fotót!
Multkor ott mentünk.Szerintem most is.
huh.hát nem semmi volt a tegnapi beszélgetésetek.Én igazat adok Sanyinak is meg Bötönek is,mert a mai világban spórolni és egyszerre jól élni is kurva nehéz.én is már lassan 10éve viszem a vállalkozásom,és családom is van.de tényleg nagyon nehéz úgy csinálni a munkád,meg a magánéleted hogy valamelyiknél ne legyen baj.nálam ha megy a cég akkor otthon vannak hatalmas gondok a kapcsolatomba,egyszerre a kettő még nem működött sajna tökéletesen.és pont ezért vagyok én is úgy ezzel a dologgal hogy megpróbálom a fiam életét egyengetni,miközben úgy élek hogy holnap már nem biztos hogy felébredek,ennyi ideg mellett.és persze nekem is van hitelem nem kevés.de megpróbálok mindent kipróbálni amit csak lehet.
nem semmi volt a tegnapi, leborulok Sanyi előtt, h az észosztás ellenére higgadt tudott maradni. Én senki véleményét nem minősíteném (hacsak az előző mondatom annak nem számít), a magamét meg inkább megtartom.

Zoli: azért nem googlemaps-oztam, mert már csak mobilról voltam fent a neten, és kellett egy városnév, hogy a gps-en rátaláljak. De így már képben vagyok. Egyébként Sáhy-nál megyünk át, ugye?

z.
Ha ilyen vonatot akarsz csinálni a géppel egy napot és egy jó 3-400 Km szánj rá valamikor és telepakolva menj vele mert okozhat meglepit a cucc.
Én egy doboz+nyeregtáska kombót csinálnék.
nézted az oldalakat amiket linkeltem?
Ha egyszer összefutunk kipróbálod a tónyó fapados "kényelmét" Letekertem rajta a multkor 500 km-t...háááát nem volt egy pihentető bár megszokás kérdése szerintem.
Ne légy ilyen, 27 az olcsóbb, 32 a drágább láncszett! DID!
Zsé.
Nem arról van szó, hogy nem vagyok boldog.
Van egy gyönyörű barátnőm, van hol lakjak (még akkor is ha a lakás nem az enyém, csak bérelem), Megvan a seggem alatt a motor, van egy autóm és minden nap eszek. Mondhatni megvan mindenem ami kell egy fiatalnak. Csak a kevéske havi fizetésből nem egyszerű megoldani, hogy az albérletér fizessek, garázst béreljek, barátnőmet "eltartsam", ruhát vegyek, mert is kell néha. Kijövök a pénzemből, de ha marad egy kicsi hó végén akkor azt nem költöm el, hanem elrakom, mert köv. hónapban bármi bejöhet...
Most pl. esedékes volt egy olajcsere szűrővel. 15.000,
2 nap múlva láncot kellett cseréljek. Első-hátsó lánckerék+a lánc: 37.000
Most ha átszámoljuk, akkor 52.000 volt csak a motor. És most fog még jönni a bérleti díj, a rezsi meg az apróságok. Most is ki fogok jönni a fizetésből, de nem sok fog maradni. De ettől függetlenül boldog vagyok, mert minden nap motorozhatok össze-vissza.
Te innen ismersz is valakit? Mert én nem :D
amugy elado a ket giannelli dobom, 80ert, parban.Ha tudtok valakit, dobjon ram egy mailt.

Ha komoly, esetleg faraghatunk az arbol
kocsog angol billentyuzet.

Jegember, Boto, es a tobbiek:

kozhely jon: a penz nem minden. (mint a viccben: mindegy mennyi van, csak sok legyen:)

Tsanyinak adok igazat.Hiaba leszel teli penzzel ha nem tudod elvezni!Ha nincsenek barataid akikkel megoszd az elmenyeid.Ha a kutyzat sem erdekled.Ugy leszel mint mr. Smithers a Simpsoncsaladbol.

A penz onmagaban nem boldogit.Csak materialis javakhoz (fu de kozgazos voltam) jutsz hozza, az meg mulando, mint a felkelo nap fenye...
Mikor 60at kerestem arufeltoltokent, azt gondoltam, ha 3x annyit keresnek, mar boldog lennek.Kesobb a hajon az 5x is megvolt, lazan.Megsem lettem boldogabb.Kiveve mikor 3 ev hajozas utan megvettem a vasam, amiert elkezdtem tulajdonkeppen hajozni...Tudom, most magamnak mondok ellent, de!A motor nekem nem csak egy targy.Maga az elet ertelme, bar ezt igy nehez megerteni

En most kifele kacsintgatok a hajos bizniszbol, mert evrol evre romlik a szinvonal, mind penzben, mint emberben, mind ceges hozzaallasban...Kozel van az a szint, amikor azt mondom, h mar nem eri meg 7-10honapot a hajo nevu bortonben lakni, hogy kicsivel tobbet keressek mint a szarazfoldon.Tavalyhoz kepest -20% dropoff van a fizumon. es kb. 50ropival kevesebb mint 4 eve mikor elkezdtem...Szarazfoldon meg -20%kal kevesebb, de van heti 1 szabadnap es csak napi 8 ora melo...S ezert mar erdemes elgondolkodni.
Svajc vagy Ausztria van szemelott, h tudjak vegre motorozni is, ne csak a garazsban alljon a draga.Eleg volt ebbol a cigany eletbol

Most ugy vagyok vele, h szarok bele mindenbe, csak a motor es az elmenyek vele.Nem erdekel a scaladalapitas, vagy a hazra valo gyujtes.Megis mi a fenenek gyujtsek 26 evesen hazra?Egy alberlet olcsobb mint egy csaladi haz rezsije?Foleg telen mikor futeni kell?
Engem nem zavar, h anyameknal lakom (2 honapot elszortan 1 evben ), mert allandoan uton vagyok.Kesobb, csaladdal meg gyerekkel hogyan tudnek utazni?Sehogy!Se penz, se ido...

Tehat, lehet, h most ugy tunik, h keveset keresel, de azt nezd meg, h mihez kepest.Illetve, h milyen eleted van mellette.

Tobb penzert pl. laknal a munkahelyeden 7-10honapig?

bocs, ha tul hosszu lett.
a motoroyy.hu-n van a korzikas gurulas.

ha nem jon ossze a szabi, beugorhatnal helyettem , a kompjegy mar ugyis megvan...Azt ha minden gecit megveszek es megse jon ossze a szabi, emrt egy tetves geci a nemet fonokom, akkor viheted a satrat, mindent .hugit is
Ez mikor is lesz? Lehet még jelentkezni? Kik ezek az azok? :)
aze a noi mellett kesobb sem vetik meg, a sracok legalabbis
A korzikai elvileg 500ejrabol tervezik osszehozni a sracok, az eleg lowbudget?12nap, 3000km...cakkpakk, benzin, kempingdijak, sorozes, autopalyadijak... /en mondjuk nem sorozom soha, de ok ettol meg /