Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerek ahogy nő exponenciálisan többet kell rá költeni.Gyakorlatilag egész hátralevő életében az embernek.
Sanyi.
Azért lassítsunk szerintem egy kicsit.
Itt vagyok én is és a velem egykorú kis suhanc kölykök, akiknek úgy kéne élnie mint ahogy írtad. Szép és jó is lenne az, de úgy gondolom, hogy ha most nem tennék félre és nem spórolnék egy kicsit, akkor a büdös életben nem lenne lakásom, házam, autóm. Nem beszélve a gyerekről.
Ha most minden pénzemet elszórnám, mert most per pillanat van a kezemben, akkor miből fogok megélni később. Nem várhatom el, hogy anyuci és apuci vegyen nekem egy házat meg egy kocsit. Vagy esetleg mondjam azt nekik, hogy "bocs fater, nincs pénzem felnevelni a gyerekemet, mert 5-10 éve elbasztam, átvennéd egy kicsit? nem kell sok neki, csak ruha meg kaja..."
Ne haragudj, de neked most, hogy a gyerkőceid már nagyok, nem kell 'annyit' költeni rájuk mint egy újszülöttre. A picikről gondoskodni kell. De miért is írom ezt neked? Hiszt tudod te, mennyi idő kell egy gyerek felneveléshez.
én balcsiban gondokodom persze motorral
Viszont az szezon végefelé valami külföldi low budget küföldi többnaposat lehetne összehozni.
Akár sátrazással is.Bár a hideget annyira nem birom.
Több velem egykorú ember akit ismertem már nem ismerhetek mert bármilyen okból, de nem él.......na ezek egy része úgy halt meg, hogy semmit nem élt!.........pl. egy jómódú kolléga csak a meló és a hajtás semmi nyaralás stb. 44 évesen elhalt hirtelen........volt értelme?......ebben a korban már bármi befigyel nem csak a baleset........nem mondom, hogy carpe diem, de azért érdemes úgy élni a mindennapokat, hogy ha hirtelen Szent Péter elé kell állni akkor ne azt kelljen mondanom, hogy eddig ugyan szarul éltem, de most majd ezért itt jó lesz nekem.......mert az nem biztos.....csak az a biztos ami már elmúlt!
Most voltam talán másodszor életemben szlovákiában.Kétszszer osztriában és eccer digóban.Ezekből a 90%-a az átkosban és végén míg pici gyerek voltam.Nemigen állapot ez az biztos.
Nálad a pont.Én pont mostanában gondolkozom ezen,hogy eddig lóf@szt sem csináltam csak dolgoztam és kétszer is meggondolom,hogy elmenjek-e kakucsolni például.Lassan nekem is el kell kezdenem gondolkozni,hogy hogyan éljek,mert ezen a szerencsétlen judapesten kívül nem nagyon mentem messzebbre eddig.Mondjuk hitelt nem szeretnék felvenni.
is-is....kétféle cuccom is van az egyik lajosos és az is jó......helmpostreineiger vagy mi a franc a neve.......
Belső vonalkód?
Külsőleg vagy belsőleg?
ja, és az a sisakra is igen jó....
egy-két kemény helyzet után az enyémben is generálódnak fura szagok...
nem hanem egy sisakbelső tisztítóval mi elég szépen zsír és szagtalanít......
Ha elviszem, akkor tisztogatod az enyémet?
Büdös?
Hát nem csak én pukizok bele?
Basszus... azt hittem, hogy csak én vagyok ennyire mazoista, hogy még 2-3 kanyar múlva is érzem, hogy mit műveltem.
ha nekem alpinsztárszom lenne.. én is tisztogatnám feszt.
old szpájszal fújod belűl?
Cimbi...
Ez nem precízség.
Amúgy muszáj. Az védi meg a seggemet, így jó ha egy kicsit kedveskedek neki. Majd egyszer ő is meghálálja nekem (remélem), ha elfikkantok.
eddig kétszer tisztíttattam egy halom pénzért, de a második felvétel után ugyanolyan büdös volt .........van egy tisztító cucc amivel most átfújom belül és kívülre pedig a lajosos tisztító-ápoló megoldás van........mondjuk elég ritkán.....
ejj de precíz vagy tesa
Én minden motorozás után vizes szivaccsal átmosom és jól szellőző helyre leteszem pihenni.
Nemertem.Megrohad a döglött pakisztáni tehén.
Az nekem is megy, rendszeresen
esővízzel próbáld!Én már próbáltam....
Bogárral.