Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább vidd el Sanyi BT-021-ét.Avval jobban jársz.Ez be van kenve valamivel.
Szerintem nem derül ki melyik kerül ennyibe...
De ha az Attack akkor az a gyanusan olcsó kategória
Szerintetek? link
Szerencse ,rutin meg az évek! Azóta rám is jobban vigyáz az őrangyalom!
Én meg közúton ahol lehet. 9 éve gond nélkül.
Munkaidő előtt meg egy kis 10 percet motorcsónakázol bemelegítésképp.
Bigm!
Amikor 10 éve ugyanilyen szituban összetörtem a gsx 750-emet a Mátrában (csak én nem voltam ilyen szerencsés ,mert szemben szalagkorlát volt ) akkor dölt el a mérleg nyelve a versenypálya mellett! Ott álltam törött kézzel ,törött motorral ,másfél hónap gipsz ,- 200 000 Ft.Azóta ha lehet inkább a pályán élem ki sebesség és kanyarvadász éhségemet!
Lehet, feltéve hogy feldugod az orrod a médiára :)
cccépp lesz az ezredes fehérbe ha kész akkor ugorj le megmutatni
Amikor a BMW-s motorosok megjelentek megállt a levegő! Mocsok fehér sisak!
Áhh szombat suli! Pedig jó lenne!
a többedik odavisszánál nem szoktak megjelenni a zsaruk? vagy ez csak olyan magyaros dolog, hogy ráhívni a rendőröket a racsingolókra? :-) (autóval tapasztaltam).
Tudom, de csináltunk egy oda visszát is! Ahol kanyarban csimpaszkodom kifelé rendesen!
Bocsi, tegnap rosszul linkeltem, most nézem tehát nincs kedve valakinek jönni egy röpke Bükki- Mátrai túrára?
A hátsó kamerás sokáig vesz.
Bigm amikor az a hülyegyerek (ÉN) követ téged vidi nincs meg?
nehogy bárki azt gondolja, hogy a Schubert süketszoba élményt nyújt.... Nekem legalább is csalódás az R1, főleg az árához képest
ha kifeheredik a moci, lehetseges olyan svmedias matrica, amin az en nickem lenne?

kene ra par matrica...olyan racsingosra akarnom a dizajnt...Ha mar gyors nem vagyok, legalabb a PR legyen rendben
lopom en a penzt vagy mi?

Itt kint minden zoldebb, szebb, rozsasabb, ES OLCSOBB

tehat az itteni VODAfun nyomja a netet, egeszen korrekt 200/300kBAJT! sebesseggel, sajnos egy hetre 10eur de 5GB adatforgalom lehetseges.S mivel 1/1.5 hetet vagyok nemet halozaton igy pont megfelel a 7napos kartyajuk...

aki roamingol mert annyira fontos a mobilnet de nem olvas utana, az kurvara megerdemli

amugy, otthon fost kapni aranyaron...El sem merem kepxelni, h ez milyen lehet ha roamingol az ember

Zoli , inseges idokben, mikor 1euroer merik a netet orankent, az emebr meggondolja, h mire osztja fel...De, most, h kiralysag van meg boseg, ott is fogok nyomulni.
Mint hogy a médiára járjon?
Nyugi, zsének több esze van annál :)
Hát öcsém jársz te még médiára? :D Az egyik topikba mintha jó pár hozzászóláson keresztül van szó a sötétedős plexikről.

Tessék oda is járni.

Amúgy kinti mobil netet vettél ugye és nem a magyart vitted ki? Ismerek pár embert akinek hatalmas számlát sikerült generálnia a magyar mobil nettel külföldön ebből nem egy volt 6 számjegyű.
Köszönöm szépen az infókat.
Naná.A kovetkezőn már lőnek is a magyar rendszámra.
Őőőőő.Mikor vettem talán januárban felvetettem az SV medián hogy a lajosban acijós a Nolan.Ott mondták hogy üvegszálas is van ennyiért a marushin.
Utánanéztem és tényleg.Jókat mondtak róla páran és a sötétedős plexi is teccett.Na mondom jó is lesz elbattyogtam a Yamaha Worldbe és akkor 28K-ért meg is vettem a Daishot.19417 es hsz nél keresd de asszem láttad is.
A plexi nagyon jó pont a nap élét veszi el de nem nagyon sötétíti be nem kell cserélgetni össze vissza hanem fenn van és nem bánt a fény de látok is rendesen.Bizonyos sebességnél enyhe fütyülés és 130 felett szélzaj is van tehát nem schubi de elsőre is kényelmes volt nem szorított sehol passzolt a fejemen tehát ezért a pénzért megérte nagyon.
Kinn a kiállításon a samura 20K volt de ha mész a yamaha worldbe és lealkudod szerintem odadják a kiállítási áron is.