Milyen állapotban van a rubber és a szimeringek a telóban?
Ha normális, mehet bele a 10 bár, de ha szar, akkor ha elmegy az olaj ki fogja nyírni a rubbert a 10 bár.
A manual 10-12 bárt ír.
Régóta levegőt nyomok bele, telópumpával levegőt fújok bele(78% nitrogén) és kész, az amivel a hűtős dolgozik, az se biztos, hogy 100% os nitrogén.
Hi Dew! Jó régen voltam fent... A hátsó teló felújtás (szimmeringcsere, olajcsere) óta nem sikerült még feltöltetnem nitrogénnel a tartályt, annak idején írtad mi a gyárilag előírt nyomás jól emlékszek hogy 120psi nem találom a régi hozzászólásod beszéltük ezt anno?
Segíts már kiderült hogy van egy cimbi aki hűtőket is szerel van nitrogénje...
Szeretnék vásárolni 250es suzuki rmx-et mire kell figyelni vásárláskor vannak betegségei? Az Rmxen is üzemóránként kell cserélni olajat és dugót vagy dugót elég ha elgyengült?
Szia. Igen, én játszottam. nekem 2009 es volt. az volt a gondom,kevés volt a rebound. olyan hintalovas volt. 3,5 maxima olaj jött. be meg + 3 lamella. és aránylag jó is lett. a vége azért az lett,hogy vettem bele egy pro-action kittet. na azzal über-faxa lett. Egy haverom most adta el a motorját, neki van elfekvőben ha kell írj,és megadom a számát.
Sziasztok! Suzuki rm 250 2003 alapjárat melegen nincs, ez vajon miért lehet? Illetve mi a gyári beállítása a karbinak? Levegő csavar mennyire van kitekerve? Köszönöm
Sziasztok! Eladóak suzuki rmx 250/rm 250 alkatrészek.
Nem meggazdagodni szeretnék rajta de szükségem van a pénzre így megválok tartalék alkatrészeimtől!
-Gyári nicasilos henger ,hibátlan állapotban B-méret 30.000
-Gyári hibátlan hengerfej 5.000
-Gyári komplett főtengely ,alsó tűgörgő csere érett 20.000
-Gyári blokkfelek csapágyakkal ahogy a képeken látszik 15.000
-Gyári rezó,használatból adandó apró sérülések 7000
Gyári ülés ,szakadt állapotban 2500
-Gyári idomok :2 oldalidom jó állapotú 3000/db ,két hátsó idom siralmas állapotba 500/db,a jobb állapotúak 1000/db
-Polisport fejidom ,működőképes 2500
-SUZUKI rm 250 gyujtás 20.000
Rengeteg apróságom van ezeken kívül,gyári gyujtáskapcsoló visszajelzőkkel,indexek stb.
E-mailt rendszeresen nézem .
Telefonon bármikor elérhető vagyok.
Helyileg miskolc de posta a vevő terhére.
Az árak irányárak amennyiben ésszerű keretek között gondolkozunk ,mert jóval ár alatt adok mindent.
Ha normális, mehet bele a 10 bár, de ha szar, akkor ha elmegy az olaj ki fogja nyírni a rubbert a 10 bár.
A manual 10-12 bárt ír.
Régóta levegőt nyomok bele, telópumpával levegőt fújok bele(78% nitrogén) és kész, az amivel a hűtős dolgozik, az se biztos, hogy 100% os nitrogén.