Van egy 125os 87 es evjaratu rm em . olyan problemam van mikor lehuzom neki elkezd fulladni neha elkapja fordulaton marad konnyen kiporog de vissza engedem a gázt ujra huzok neki stiftet akkor mar fullad dadog volt. Tapasztalt mar valaki ilyet? 250 es karburatorat ratettem azzal is ugyan ez
Szevasztok! 250 RMX-hez 1995-ös évj. NGK B9EGV gyertyát ír a katalógus de az enyém 5-6 óra alatt kinyírja őket. Most egy bosch akármilyen gyertya van benne amivel a tavalyi évet végig motoroztam, ezt nem ölte meg. Mi lehet a hiba? Belefutottam egymás után 2 hibásba vagy valami nem stimmel? Ti mit használtok?
Sziasztok van egy rm 125 ösöm berugokar könnyen lemegy,viszont indul könnyen erő is van benne de kicsit bizonytalan vagyok benne hogy nem e dugó gyűrű cserés normális ez?
Sziasztok!
KERESEK RMZ teleszkóp alkatrészt, vagy sérült-hibás teleszkópot. (2008-as motorhoz, de jó a korábbi modelleké is)
Egész pontosan a belső csillapító szelep kellene ami a rúd végén van.
Ha valaki tud, kérem írjon nekem ide: pdmaniac@gmail.com
Ez milyen évjáratú motoré? mert nekem is van egy ilyen teleszkópom és venni akarok hozzá kifliket csak az évjáratba nem vagyok biztos.
Köszi.
A középső a befelé csillapítás állítócsavarja.
KERESEK RMZ teleszkóp alkatrészt, vagy sérült-hibás teleszkópot. (2008-as motorhoz, de jó a korábbi modelleké is)
Egész pontosan a belső csillapító szelep kellene ami a rúd végén van.
Ha valaki tud, kérem írjon nekem ide: pdmaniac@gmail.com