Van egy eladó rendszámos 125 ös rg gammám (1987) nagyon jó állapotban henger dugo csere óta kb 3600-4000 km t ment, mindene működik gumikbanis kb 4000 km van. Csere csak terepmotorra.
Sziasztok egy kis segítséget kérnék suzuki rg 125 1992 újabb fajta 5-7 ezer közt rángat pillanatra megáll (hogy merre is menjen) majd mikor a power teljesen nyit szépen megindul már mindent kipróbáltam kipufogót kiégettem pewert fiszre kötöttem ( nyitott és zárt állásba is) új gyertyát vettem bele gyertyapipát cseréltem és a fordulatszámmérő néha gondolt egyet és ugrál össze vissza majd 2 nap után ujjra normálisan mér valakinek akinek volt már ilyen problémája írjon vagy aki sejti mi lehet a gond előre is köszönöm!
Szerintem igen.Különbözik.A régebbinek pl a felső csapszeg méret asszem 12-es a 92 utáninak meg 14-es.Persze ez nem jelent semmit de azért lehet,hogy mégis.Pl a lökethossz egyezik mindkét évjárat esetében?Mert a 125 ccm-et többféleképpen meg lehet oldani.És akkor már bukta.Szerintem nem egyezik.
Én ha motort adtam el hirdettem itt fórumokban, használtautón, képesmotoron, jófogás, és ha ezek készen vannak ide is raktam fel néha galériát de pár nap után leszedtem mert van akinek bassza a csőrét..
a Suzuki RG 80-am eddig olyan 2 és fél litert evett de most kicsit nyikorog ha nyit a membrán és 34 km-en megevett 3 litert ... Mi lehet a gond?