Vagyis szivacsot csereltel.
Ha osszejott a karbi megoszthatnad itt a fuvoka meretezesed meg a beallitast meg hasonlokat.na meg persze a fotokat csinaltal azokat is.
nem tudom hogy müködik e....még nem dadogott...persze ez nem jelent semmit...a gyári légszürö....meiwa gsf 400 légszürö körbevágva és a maradékbol kipotoltam az alsó csikot...azt hittem pont a méret.....vákumcsomagba volt elöre motorolajozva .....japanbol
Én már jártam így és àtverés mert kamu címről jön majd az értesítés h megjött a pénz de gyorsan utald el a postaköltséget ami nálam 50 pénz lett volna. Persze nem utaltam és erősködött de utána néztem és bukó.
Azóta sem írt h nem utaltam. A paypal számla meg ütes (:
a szerelö ujra összerakta a karbit meg szelephézagot állitott és szolt hogy tropák az alapjárati fuvokák....amit most meg is tapasztaltam mert az érdi lerobbanás után én álltam neki a javitásnak és sikeresen beleszakadt az egyik fuvoka ....igy vennem kellett bele ujjakat...beállitottam az uszoszintet és most szivatoval indul 2 fokban is ...szépen megyeget csak a fordulatszámméröt hiányolom...nem szeretném tulpörgetni
egyszer volt szerelönél...ö..10000-et kért ...most amit én csináltam 4 fúvoka 4000...4 uj denso gyertya 4x2300....uj gyári légszürö 3800...uj benzincsö+szürö...10w40 olaj....kb...30000...viszont most sokkal jobban megy.....van már rf gyujtáselektronikám is de igy sem megy a fordulatszámmérö...sajnos...még a lánc és a teleszkopok vannak hátra meg egy két aproság de tavaszra kész lesz
Ez csak atbaszas ne csinalj vele semmit en mindig mikor frissitem a hirdetest automatikusan 2 perc mulva jott az email.megnyitas nelkul toroltem az elso utan.
Barmelyik topicban utana tudtsz olvasni aki csak motort arul t mindenki kapja.
róla lenne szó...most értem haza....még vannak bogarak rajta....aki most indulna csalókás a napsütés... 40km-ert birtam csak....és a motor sem nagyon melegszik be...
Nem tudom valaki járt-e így van egy angol érdeklődőm a suzuki Rf-re. paypal kártyára szeretne utalni és hajón szeretné ha feladnám a motort részére. nekem kicsit átvágás szaga van most kértem tőle pontos elérhetőséget. Valaki tud valamit a külföldre eladásról?
Ha osszejott a karbi megoszthatnad itt a fuvoka meretezesed meg a beallitast meg hasonlokat.na meg persze a fotokat csinaltal azokat is.
Azóta sem írt h nem utaltam. A paypal számla meg ütes (:
Kb annyira fog visítani mint az af1,
és még húzhatod.
Lehet ezt pörgetni.
Leszabályozás az működik rajt, vagy az se?
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/mo
tor...
Itt a sportmotor.hu-n is volt már vagy 2 cikk erről az átverés fajtáról.
Adatlapot toltsel mert az jo!
Barmelyik topicban utana tudtsz olvasni aki csak motort arul t mindenki kapja.
Latom idetalaltal Zoli
szép állapotú a plexi? nem karcos?
várom a képeket..