Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ...sor4 még nem volt...tetszik ....örülök neki....kicsit felnött lego most de remélem összeáll és az uj lánc után lehet neki huzni is...
Vagyis szivacsot csereltel.
Ha osszejott a karbi megoszthatnad itt a fuvoka meretezesed meg a beallitast meg hasonlokat.na meg persze a fotokat csinaltal azokat is.
nem tudom hogy müködik e....még nem dadogott...persze ez nem jelent semmit...a gyári légszürö....meiwa gsf 400 légszürö körbevágva és a maradékbol kipotoltam az alsó csikot...azt hittem pont a méret.....vákumcsomagba volt elöre motorolajozva .....japanbol
tetű banda!
Én már jártam így és àtverés mert kamu címről jön majd az értesítés h megjött a pénz de gyorsan utald el a postaköltséget ami nálam 50 pénz lett volna. Persze nem utaltam és erősködött de utána néztem és bukó.
Azóta sem írt h nem utaltam. A paypal számla meg ütes (:
Gyári légszűrő mit takar?
Képeket is lehet feltölteni!
Akkor sor4 még nem volt.
Kb annyira fog visítani mint az af1,
és még húzhatod.
Lehet ezt pörgetni.
Leszabályozás az működik rajt, vagy az se?

http://www.sportmotor.hu/motor...

http://www.sportmotor.hu/mo
tor...
aprilia af1 125,suzuki gs500,hyosung 650gtr...ha robogok is számitanak akkor kymco people 125,honda nes150,malaguti madison s250....és most rf400...
Malaguti madison s250 robogo
Akiknek üres, hiányos az adatlapja, legyen szíves kitölteni!
Milyen motorod volt előtte?
a szerelö ujra összerakta a karbit meg szelephézagot állitott és szolt hogy tropák az alapjárati fuvokák....amit most meg is tapasztaltam mert az érdi lerobbanás után én álltam neki a javitásnak és sikeresen beleszakadt az egyik fuvoka ....igy vennem kellett bele ujjakat...beállitottam az uszoszintet és most szivatoval indul 2 fokban is ...szépen megyeget csak a fordulatszámméröt hiányolom...nem szeretném tulpörgetni
egyszer volt szerelönél...ö..10000-et kért ...most amit én csináltam 4 fúvoka 4000...4 uj denso gyertya 4x2300....uj gyári légszürö 3800...uj benzincsö+szürö...10w40 olaj....kb...30000...viszont most sokkal jobban megy.....van már rf gyujtáselektronikám is de igy sem megy a fordulatszámmérö...sajnos...még a lánc és a teleszkopok vannak hátra meg egy két aproság de tavaszra kész lesz
Átverés, ahogy Prézli mondja.
Itt a sportmotor.hu-n is volt már vagy 2 cikk erről az átverés fajtáról.
Mennyi lett a javitas vegosszege?

Adatlapot toltsel mert az jo!
Ez csak atbaszas ne csinalj vele semmit en mindig mikor frissitem a hirdetest automatikusan 2 perc mulva jott az email.megnyitas nelkul toroltem az elso utan.
Barmelyik topicban utana tudtsz olvasni aki csak motort arul t mindenki kapja.
Latom megoldottad a repedest a faridomon
Utaljon neked előre, mert lehet lehúzás is! Olvastam pár hasonlót!
szia ....igen ide...már gurulunk :) sikerült helyrehoznom....
róla lenne szó...most értem haza....még vannak bogarak rajta....aki most indulna csalókás a napsütés... 40km-ert birtam csak....és a motor sem nagyon melegszik be...
Hellò hat nem viztiszta de fenyezo becsiszolja geppel kipolirozza es mint az uj olyan lesz.

Latom idetalaltal Zoli
Nem tudom valaki járt-e így van egy angol érdeklődőm a suzuki Rf-re. paypal kártyára szeretne utalni és hajón szeretné ha feladnám a motort részére. nekem kicsit átvágás szaga van most kértem tőle pontos elérhetőséget. Valaki tud valamit a külföldre eladásról?
szia!

szép állapotú a plexi? nem karcos?
várom a képeket..
Itt meg hatalmas köd, 40 méter látótávolság.