Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Hát, csinálom a képeket, de egyelőre 200 megánál tartok, most
próbálok rajtuk vágni, meg lekicsinyítem őket...

Végülis szerintem mindegyik kép belefér a közösbe, úgyhogy fel
feltöltöm mint Pistabáá, úgy gyorsabb és egyszerűbb.
Néztem a képeket, látom jó buli volt!
Szép nagy kutyáid vannak és a képekből ítélve szeretik a motorosokat.
Imivel mi történt? 34-es képhez van köze?
Akkor Jóccakát mindenkinek!
Sziasztok!
Én is köszi
Hahóóó!Itt vagyok én is!Köszi Lacibá a mai napot!Jól éreztem magam!És az a 900as gép.... nagggyon megy! Örülök hogy mindenki épségben haza érkezett.Amúgy az arcom kicsit nekem is megpirult a naptól!Köszi mégegyszer mindenkinek a mai napot!Imi neked pedig jobbulást meg kitartást meg mindent!Ha bármiben tudok segíteni,szólj nyugodtan!Számíthatsz rám!
Örülök hogy mindenki hazaért épségben
Sziasztok!

Mi is csatlakozunk, csodás nap volt.
Köszönet a vendéglátásért, a tökéletes gulyásért és pitéért, a "csibészkapdel" bemutatóért és úgy általában mindenért.

Én például ma rájöttem, hogy a 80-110-es tempó az igazi túrázáshoz, ezt még két személlyel is biztosan tudja a 400-as, minden körülmények között. Persze a 900 az... Na az odab*sz!

Külön köszönet a kipróbálási lehetőségért.

Egyébként hazaérve vettük észre, hogy bizony itt-ott lekapott a nap!

Imi: neked pedig kitartás, sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk először személyesen, de legalább nem lett komolyabb bajod, és ez a lényeg.

Jó volt megismerni az eddig nem ismert fórumlakókat, Móninak is tetszett, mondta sokat tanult ma, mert motorokról ennyit egyhuzamban még sosem hallott. De jól érezte magát ő is nagyon - első hosszabb túrja volt ez.

És akkor még a végére: az általam készített (telefonos) képeket ide kattintva könnyen megtaláljátok.
Ha kérhetném:61laci@gmail.com
Köszi
Csatlakozom, nagyon szépen köszönöm a szíves vendéglátást !
Rettentő jól éreztem magam, azthiszem lassan megtörik a fóbiám
az idegen motorokkal kapcsolatban, ehhez nagyban hozzájárult, hogy
valahogy mégiscsak ráültem a 900-ra, ezért külön köszönet !
&rash 400-asát pedig kövi alkalommal nem hagyom ki !
(Azthiszem én is sportdobbal megyek a következő talira .)

A képeket holnap délelőtt felrakom. Ami azt illeti csinálhattam volna
többet is, de azért akad némi anyag.
Azokat amik inkább portrék, majd küldöm emailben annak aki rajta
van , illetve Iminek a képeket...
Várom a képeket
Remélem mindenki rendben hazaért
Kapum nyitva.
Köszönjük hogy megtiszteltél minket vendégszereteteddel, és hajlékodba fogadtál Mit bánom én milyen volt - milyen jelzővel lehet illetni - a lényeg hogy külön kell tudnunk választani a virtuális és a valós világot Az érintettnek jobbulást és mihamarabbi újjáépülést.
Ui:
Én köszönöm,hogy megtiszteltetek a jelenlétetekkel

Ez nem vót naon LFP-s mi?
Ceeebusz
Devil megvár
Rád van izgulva
Amúgyan télleg elfogadható volt a mai nap
Remélem más is így gondolja
Ami történt azt nagyon sajnálom
Remélem sikerül rendbetenni a dolgokat
Lacibácsi, köszönjük szépen a mai napot! Finom volt a csülkös babgulyás, meg a sütemény. Ma megint új ismeretségekkel, illetve élményekkel gazdagodtam, igaz a veterán börzéből nem sokat láttam, de nembaj, lesz még máskor is. Majd valamikor kíváncsi lennék egy karos küzdelemre a kutyával - bár sok esélyem nem lenne
Az a baj nincs digitgépem, csak teló, az meg hagy némi kívánnivalót maga után :S
Jó bulizást Siófokon! Csináljatok képeket!
Ki kell hagyjam a citadellát sajnos. T Gabi Te is csinálhatnál pár képet.
Jó utat mindenkinek!
me 2
Sikerült felébredenem! Készülődök azt GOOO!
Hozzászokás: nekem az első Miskolc-Pest út után (195km háztól-házig), amit egyhuzamban toltam le, három napig volt izomlázam a lábamban. Aztán hazafelére már jobb volt, következő Bp-re jövés meg már totál semmi fárasztó. Szóval hamar rá lehet állni.

Egyébként meg még tarts ki kicsit, hidd el jobb lesz azzal a tudattal gépre pattanni, hogy semmibe nem köthet bele a yard. Forgalmi rész pedig igen, fain, én is tökre élveztem. Mondjuk nálam nem volt meg a motor még ekkor, sőt, nem is tudtam milyen lesz ha lesz egyáltalán (mert otthon nem volt túl meleg fogadtatása az ötletnek, hogy motorozás), így a forgalomban vezetés minden percét tökre élveztem.
Uh, én is...
Uhhh...mindjárt mehetek Siófokra....
Azt hiszem erre én is átnézek
Aki nem megy holnap Siófokra, jöjjön Citadellára, ha ráér :)
Sziasztok!
Ti milyen olajat ajánlanátok a 600-asomba?