Remélem felszáradok szombat reggelre és menni tudok!Pénteken ballag az öcsém és lesz egy kis kerti-party,de majd mértékkel iszok hogy letaláljak Siófokra!
Így más.
Csodálkoztam volna, ha csak az erő hiányzik.
Igen, hosszabb (nem 100 km) túrákra már nem elég kényelmes az RF. Sajnos...
Mondjuk az a 10l/100 tényleg sok lehet, bár az írásaid alapján Te kitekered belőle a 135 lovat.
Nekünk "túraüzemben" 7 körül eszik.
A helyzet az,hogy szeretnénk hosszabb túrákat.ahhoz pedig egy kényelmesebb,fiatalabb gépet.
Tervezünk néhány külföldi utat.
Oda már tényleg sok a 10l/100km,meg a nyitott Józsimura.
Ha lenne annyim,amennyi nincs,meghagynám a RF-et is.
Érdekes.
Szétszaladt a ménes a 900-asból?
Én folyamatosan viszem az asszonyt, olykor két teli túradobozzal, de a "kraft" az sosem hiányzik.
Vagy azért kell a plusz, hogy ugyanúgy menjen, mint a 900 egy személlyel? Nálam az asszony így sem bírja sokáig, ha eljár a csuklóm, nemhogy egy olyan gőzmozdonnyal, mint a ZZR...
Szuper, akkor a keletiekkel gurulhatunk!
Kb 1 hónap és nyergelhetek. Addig meg nézem Pistabáá videóit. Ez lett az én Zabhegyezőm :D
Jó időt, perec és gyökerektől mentes utat mindenkinek!
NE MÁR! Kevés a 9es RöFi?
Bár az én asszonykám is rákapott volna, de drágám fél tőle, mint a tűztől, pedig maxra 120al mentem Vele eddig .
Ki volt az akit ma itt láttam Hódmezővásárhelyen PIROS RF-fel(asszem VC volt rajta) valszeg 400as 2 személlyel. Pont levettem a sisakot, kesztyűt, úgyh. nem tudtam utánnamenni. De integettem mint egy hülye, csak takarásban volt(TRansalp) az RF-em. Ma szegeden Autos-tuning show volt valszeg onnan tartott hazafelé kb 18:20kor!?
Eddig nem sokkal futottam pedig össze, de majd jobban nyitva tartom a szememet. Mert jobbára én is itt gurulgatok, illetve Bp-Miskolc ingázás.
Shtowee: rendben. Még nekem is függőben, főleg most látom, hogy a SportMotor Klub 1 héttel eltolva Kunmadaras miatt... Barátnőt szerettem volna meggokartoztatni, de így lehet valami egyéb kisebb túra lesz belőle.
Hello! Ugyan a felsorolt megyékből kiesek, mert CSongrád megyében lakom Hódmezővásárhelyen. Jövő hétvégén valszeg 30-án találkozok(ha összejön ) KJNandival Orosházán. Ha gondolod csatlakozz!
Gulyásparti?
http://sportmotor.hu/motoros_e...
Olyan igazi rendszámfelhajtóst
Legyen kit szidni
Meg Garda-tó,stb.
Ez van.
Csodálkoztam volna, ha csak az erő hiányzik.
Igen, hosszabb (nem 100 km) túrákra már nem elég kényelmes az RF. Sajnos...
Mondjuk az a 10l/100 tényleg sok lehet, bár az írásaid alapján Te kitekered belőle a 135 lovat.
Nekünk "túraüzemben" 7 körül eszik.
Tervezünk néhány külföldi utat.
Oda már tényleg sok a 10l/100km,meg a nyitott Józsimura.
Ha lenne annyim,amennyi nincs,meghagynám a RF-et is.
Szétszaladt a ménes a 900-asból?
Én folyamatosan viszem az asszonyt, olykor két teli túradobozzal, de a "kraft" az sosem hiányzik.
Vagy azért kell a plusz, hogy ugyanúgy menjen, mint a 900 egy személlyel? Nálam az asszony így sem bírja sokáig, ha eljár a csuklóm, nemhogy egy olyan gőzmozdonnyal, mint a ZZR...
Kb 1 hónap és nyergelhetek. Addig meg nézem Pistabáá videóit. Ez lett az én Zabhegyezőm :D
Jó időt, perec és gyökerektől mentes utat mindenkinek!
Bár az én asszonykám is rákapott volna, de drágám fél tőle, mint a tűztől, pedig maxra 120al mentem Vele eddig .
Ki volt az akit ma itt láttam Hódmezővásárhelyen PIROS RF-fel(asszem VC volt rajta) valszeg 400as 2 személlyel. Pont levettem a sisakot, kesztyűt, úgyh. nem tudtam utánnamenni. De integettem mint egy hülye, csak takarásban volt(TRansalp) az RF-em. Ma szegeden Autos-tuning show volt valszeg onnan tartott hazafelé kb 18:20kor!?
Asszony rákapott a dologra
Menni akar.
ZZR-1100,vagy ilyesmi.
Hogy némi erő is maraggyék azé
Ha érdekel valakit:550-e Huf.
Ügyesen bánsz a fotosoppal!
Eddig nem sokkal futottam pedig össze, de majd jobban nyitva tartom a szememet. Mert jobbára én is itt gurulgatok, illetve Bp-Miskolc ingázás.
Shtowee: rendben. Még nekem is függőben, főleg most látom, hogy a SportMotor Klub 1 héttel eltolva Kunmadaras miatt... Barátnőt szerettem volna meggokartoztatni, de így lehet valami egyéb kisebb túra lesz belőle.
Én Borsodi vagyok és többnyire itt is gurulgatok Keleten.
Én igazából Tiszavasváriban lakom , de pesten dolgozom és nagyjából itt élem életem.
De azért haza - haza szoktam ugrani.
Leginkább Hajdú, Szabolcs vagy BAZ megyére gondolok.
Csütörtökön este már tudni fogom, hogy megyek-e Citadellára.
Remélem összejön mert akarok veled beszélni.
Keveset futott, nem dohányzó.....
Várom már az elsejét !