Ha itt vagy fent Bpesten, akkor találkozhatunk az érdi Tesco parkolóban.
Eltéveszthetetlen, ha a sima 6-oson jössz kifele, egyszerűen nem tudod
nem észrevenni, ráadásul onnan egyenes út (7) visz le Siófokra.
Remélem nem autópályát terveztél , azon én nem
tudok menni (széthullik a gép mire leérek... a régi hengerfej most
kezdi megadni magát, így nem terhelem ha nem muszáj, de alap
esetben még elmegy pár ezret, úgyhogy nem kell(ene) aggódni ).
Node ! Én úgy gondolom, hogy 9.00 körül el kellene indulni, akkor
10.30 körülre lent vagyunk kényelmesen. De indulhatunk előbb is.
Meg. Sőt, látom új SMS, feladó: RedOne.
Szóval valami kapcsán már cseréltünk számot tavaly ezek szerint.
Még annyira nem terveztem, hogy hogy s mint. De innen kolitól 103 km, 1 óra 5 perc útvonalterv szerint. Kérdés, hogy Ti mikorra szándékoztok odaérni, stb. És akkor én csüt. este ráfekszek és mondok pontosat - mikor, hol, stb.
BretkaA: igen, gondoltam, de a semminél talán jobb.
Ma felrakattam nagy nehezen a gumikat, úgyhogy futóművileg a
sérves hátsó tagtól eltekintve pöpec a helyzet.
Kaptam 12-es gömbvasat is, úgyhogy a doboztartó is el fog készülni
a közeljövőben.
hello pista.
köszönöm a választ.de én olyasmire lettem volna kíváncsi hogy van-e valakinek személyes tapasztalata ezzel kapcsolatban.vagy esetleg rossz tapasztalata.
de nagyon szépen köszönöm a választ
Egyébként: ha jól gondolom, a Nálad lévő gulyásparti az nem a nagy rendezvény része. Szóval én is megkérdezem azért, hogy mit vigyünk? Mert azért na.
Illetve odajutást tudja valaki? Ha RedOne igen, akkor jó, mert én valszeg hozzá csapódok. (Siófokot nyilván be tudom lőni, csak a közelebbi koordináták érdekelnének )
Én marhára ráérek. Úgyhogy ahogy neked jó, úgy csörögsz. találkozási pontnak szerintem jó lesz a Tesco benzinkút, ahogy bejössz Ohazára (nem a kerülőn, hanem a régi 47-esen), azon az úton lesz. Aztán kanyargunk 1-et, meg bedobunk 1 hambit, vagy valami.
Sajnos módosítanom kell, mert a ********, ******, ****** suli bealakított...
Valszeg 2-fél3-ig még Szegeden leszek üzemlátogatáson, majd csak utána tudok hazajönni, meg elindulni O.házára. Lehet 5előtt nem jó, mert nem tudom meddig tart az elfoglaltságom. Ha Neked úgy megfelel, felhívlak, ha már biztosra tudom, hogy mikorra végzek pontosan és, hogy körülbelül mikor érek át.
Na jólvan, megdumáltam barátnőt meg magamat is: Siófok.
RedOne: igen, nekem is rögtön beugrottál a résztvevő közül, hogy a szomszédból indulsz, szóval tényleg mehetünk. Barátnő meg: nálunk szerintem még nem gondolt bele, hogy talán egyedül lenne nemének képviselőjeként. De ezt megelőzendő, na meg amúgy is, jöhetsz te is ketten, és akkor duplaRFduo.
Csüt-péntek tájékán pontosítsunk szerintem, most nekem még elég sűrű addig a hét. De persze olvasgatok itt is - ahogy eddig is.
Asszony nem akadály
Enyém is itt van
Amúgy meg az én kapum mindig nyitva van
Kb.kérdeztem a léltszámot.
Ami biztos:
Gulyás lesz
Aki jön jön,aki nem nem
Mindenki szivesen lesz látva.
Hello!
Nekem a péntek délután felel meg, a péntek délelőtt és a szombat vasárnap kilőve sajnos. Várhatóan 2-3között oda tudok érni Orosházára, ha úgy jó Neked is?! ((De találkozhatunk Székkutason is, félúton a 2 város között Nekem mindegy!))
Sajnos nem vagyok ismerős O.házán, úgyh. valami könnyen megközelíthető helyre beszéljük meg a találkozót. Elérhetőségem: 30/ 324-00-79.
Szia.
Hogy legyen ez a találka akkor, mert én egész hétvégén ráérek.
Hol találkozzunk? Ohazán, valahol?
Dobj egy elérhetőséget hogy azért meglegyen.
Az enyém: 30/833-7919.
Gyere Pistabááá !
Ha BP fele jössz, akkor mehetünk együtt Siófokra, de talizhatunk
máshol is...
Ha barátnőstül jössz, akkor lehet elhozom az én barátnőmet is,
főleg ha a Tied is attól tart, hogy egyedül lesz nőből... .
Mert valami kisebb-nagyobb túrát mindenképpen tervezek szombatra. Barátnővel mondjuk, de gondolom nem kanbuli lesz és nem zavar.
Még vele is egyeztetek, hogy ér rá stb. meg mit vállal be. Alternatíva még a Kunmadár, gondolom oda is mentek páran (bár nekem az most messze meg drága), vagy egy Dobogókő, vagy Citadella (bár ennél meg hosszabbra gondoltam).
Vagy csak elirtak valamit ?
Elfelejtettek hozzatenni, hogy azota szarra tort, meg loptt, meg kromofagos ?
Tenyleg ennyibe kerul otthon egy ilyen kocsi manapsag ?
Eltéveszthetetlen, ha a sima 6-oson jössz kifele, egyszerűen nem tudod
nem észrevenni, ráadásul onnan egyenes út (7) visz le Siófokra.
Remélem nem autópályát terveztél , azon én nem
tudok menni (széthullik a gép mire leérek... a régi hengerfej most
kezdi megadni magát, így nem terhelem ha nem muszáj, de alap
esetben még elmegy pár ezret, úgyhogy nem kell(ene) aggódni ).
Node ! Én úgy gondolom, hogy 9.00 körül el kellene indulni, akkor
10.30 körülre lent vagyunk kényelmesen. De indulhatunk előbb is.