Nekem egyik nap fér csak bele, de egyik napra HA JÓ AZ IDŐ,
el tudok menni. Citadellás dolog tetszene, ha sok motor lesz,
mert az barátnőmnek is bejönne.
Ha esik, miatta nem tudok menni.
De amúgy nincs fix programom a hétvégére, úgyhogy írjátok
folyamatosan a dolgokat ide a fórumra és minden nap olvasom
és reagálok.
Indy !
Köszi, a 120 reális érte. Nekem 25-ből fényeztek 3 idomot
gyárira, egyszínűre. Ha nem narancsos és közelről is ilyen szép,
akkor abszolút megéri, ha megtartom jövőre lehet benevezek
egy ilyen fényezésre, csak metálpirossal és fehérrel :).
A szombat citadella 16 helyett 15órakor kéne találkozni.
Mert valószínű 5-helyett 4-kor kezdődik.
De tőlem Vasárnap is találkozhatunk.......
Vagy más egyéb ötlet?
Tőlem vasárnap elmehetünk Balatonra is vagy Egerbe.........
vagy Dobogókőre......
Nekem mindegy csak ne essen, és legalább 5 RF legyen.
Mikor leírtam, tudtam, hogy rosszat tettem. :P
A 90-es évek sportmotorjai a favoritok nálam. Mind műszakilag, mind formailag. Az 1100-em gyári színe (gsxr 1.1 92') piros, fekete, arany csíkokkal! Gyönyörű! De azért neon rózsaszínnel belekelett írni, hogy 1100 meg előre a Gsxr logó. ÁÁÁÁ Hazavágja, annyira bóvli tőle. De tény, ízlés kérdése. Szerintem illúzióromboló ilyen kaliberű motorokat, ilyen baromságokon elcsúsztatni.
Persze mikor fellapozod a 92-es motorkatalógust és megnézed az akkori bőrruhákat. Lila, zöld, sárga, rózsaszín, természetesen a legundorítóbb árnyalatokban. Ez volt a "menő".
De tény, úgy a gyári! Ezt nem vitatom. Én,csak egy kicsit modernizáltam. Ami lila volt,az lett szürkés metál. A narancssárgás, rózsaszín csíkok vagy mik, meg lakkfekete. Az ezüst maradt. A feliratok meg króm.
Így sem az én ízlésvilágom, de lényegesen jobb ;)
No nem magyarázkodom, lelehet lőni :P
120.000 -ban állt meg a fényezés. Nem sajnáltam rá, megéri. Télen megy a gixxer is. Vissza a tigriscsíkok! Sajna 3 éve volt egy baleset és egy kertbe löktek át a kerítésen. Akkor eltűnt a gyári fény :( Azóta sima fekete, mint a lelkem :D Gyári séma, de elég érdekes színekkel. Rózsaszín nem lesz benne, sem lila :P Antrocit, fekete, króm, grafit, flipp-flopp. Nagyjából ezek felhasználásával.
Az 150.000-től indul :( Kurva sokat kell maszkolni, mert ugye ezek nem matricák, hanem fény! Bár százszorta igényesebb,mint a gyári.
Spúr sem vagyok. Csömör, Gyöngy Zoli a fényező!
No itt egy kép a gyáriról a baleset után. Itt már mondjuk leragasztottam a rózsaszín részeket, feketével. Rávágattam u.a. a matricát ,csak feketéből. Ennyi volt a "tükk".
Egyetlen kérdés, a festés mennyiben állt meg ?
Nekem a vázat mondjuk nem kellene fújni, de a nagyságrendre
kíváncsi lennék...
A 900-asoknak még a buzilila mintázata is tetszik, szerintem
nagyon jól kihozza ezeknek a motoroknak a formáját.
"Nem a gyári, buzis lila, rózsaszín" ezzel pár embernek a lelkébe gázolsz... .
Márcsak mert az enyém is ilyen.....
Viccet félretéve szép a gép, tutira jól jár, aki megveszi....
Üdv. Néha dobtam be ide nektek képet a nálam készülő RF-ről.
A helyzet az ,hogy kész már 1 hónapja. Tulaj örül, mindenki boldog, úton útfélen dicsérik a paripáját. Nem kis összeget rálocsolt nálam, hisz sejthető nem így nézett ki a gép. Eleve azzal kezdtem neki anno, hogy ha felakarja újítani ,akkor felejtse el az eladását, hisz sose jön vissza pénze. Ezt el is fogadta, én meg nyugtáztam, hogy végre egy ember, ki nem minél olcsóbban, minél gyorsabban, de valahogy működjön kategória. Bár azokat el is hajtom.
Motorozott vele, majd hív hogy ez neki sok. Fél tőle. Furcsálltam :( ,de valahol megértem. Inkább ,így gondolkodjon. Nem akartam mondani,hogy viszem egy kört az 1100-el :P
Marad a GS1200énél.
Így hát eladó a vas. 1997-es. Kikiáltási ár: 999.999 Ft.
Pár szó róla:
2 év friss műszaki.
Új gumik. Pirelli Diablo
Új akku
Új gyertyák
Új Olaj (Castrol Actevo 4t) + szűrő
Új levegőszűrő
Teljesen új ,egyedi fényezés a gyári sémájára. Nem a gyári, buzis lila, rózsaszín.
Felnik színterezve ,kerékagycsapágyak cserélve.
Új hátsó lámpa
Egyedi ülés, két típusú bőrből.
Ledes indexek. Nem szidom a gyárit, de ......
Új tükrök
Tömören röviden ennyi hirtelen ami új. Az egész felújítás fotózva volt a tulaj részére, így ezt a leendő vevőnek is természetesen megmutatom.
Indy (Varga Áron) 20/3745144
u.i.: Egy vevő lenne, csak ugye pénz nélkül nehéz. Részletre nem adom. Ha valaki eltudja rá intézni a hitelt, akkor OK.
Én a szerda du-ra beneveznék. Családos emberként 100%-ra nem merem ígérni, de jó eséllyel szabaddá tudom tenni magam. Szombat részemről kizárt.
Ma küzdöttem egy sort a jobb oldali lábtartómmal. Szar utángyártott volt rajta, ami egyszerűen letört, amikor rátettem a lábam. Pedig időnként fel is szoktam állni menet közben... Ha olyankor történt volna, csúnya tökös baleset a vége.
Talán a véleményt annyival egészíteném ki, hogy
tartósan két személlyel hamar unalmassá válik a motor.
Sajnos gyenge, meg nem is igazán erre találták ki a 400-ast.
Más !
Nektek is kopognak a fékbakok ? Nekem a lengőágyazás eléggé
meg van kopva. Kérdezgettem embereket, aztmondták ne foglalkozzak
vele, de engem zavar, azthiszem esztergáltatok hozzá bronzperselyeket...
Nembaj, majd valaki vihetne egy kört, kíváncsi vagyok mekkora a különbség.
gyerünk srácok....
Nekem egyik nap fér csak bele, de egyik napra HA JÓ AZ IDŐ,
el tudok menni. Citadellás dolog tetszene, ha sok motor lesz,
mert az barátnőmnek is bejönne.
Ha esik, miatta nem tudok menni.
De amúgy nincs fix programom a hétvégére, úgyhogy írjátok
folyamatosan a dolgokat ide a fórumra és minden nap olvasom
és reagálok.
Indy !
Köszi, a 120 reális érte. Nekem 25-ből fényeztek 3 idomot
gyárira, egyszínűre. Ha nem narancsos és közelről is ilyen szép,
akkor abszolút megéri, ha megtartom jövőre lehet benevezek
egy ilyen fényezésre, csak metálpirossal és fehérrel :).
Akkor Csüt. este megbeszéljük a hétvégét veled csak jó lenne ha többen lennénk.
Mert valószínű 5-helyett 4-kor kezdődik.
De tőlem Vasárnap is találkozhatunk.......
Vagy más egyéb ötlet?
Tőlem vasárnap elmehetünk Balatonra is vagy Egerbe.........
vagy Dobogókőre......
Nekem mindegy csak ne essen, és legalább 5 RF legyen.
Tehát campona holnap szerdán 17 óra, parkolóház első emelet.
Ki jönne? Hely megfelel?
A 90-es évek sportmotorjai a favoritok nálam. Mind műszakilag, mind formailag. Az 1100-em gyári színe (gsxr 1.1 92') piros, fekete, arany csíkokkal! Gyönyörű! De azért neon rózsaszínnel belekelett írni, hogy 1100 meg előre a Gsxr logó. ÁÁÁÁ Hazavágja, annyira bóvli tőle. De tény, ízlés kérdése. Szerintem illúzióromboló ilyen kaliberű motorokat, ilyen baromságokon elcsúsztatni.
Persze mikor fellapozod a 92-es motorkatalógust és megnézed az akkori bőrruhákat. Lila, zöld, sárga, rózsaszín, természetesen a legundorítóbb árnyalatokban. Ez volt a "menő".
De tény, úgy a gyári! Ezt nem vitatom. Én,csak egy kicsit modernizáltam. Ami lila volt,az lett szürkés metál. A narancssárgás, rózsaszín csíkok vagy mik, meg lakkfekete. Az ezüst maradt. A feliratok meg króm.
Így sem az én ízlésvilágom, de lényegesen jobb ;)
No nem magyarázkodom, lelehet lőni :P
120.000 -ban állt meg a fényezés. Nem sajnáltam rá, megéri. Télen megy a gixxer is. Vissza a tigriscsíkok! Sajna 3 éve volt egy baleset és egy kertbe löktek át a kerítésen. Akkor eltűnt a gyári fény :( Azóta sima fekete, mint a lelkem :D Gyári séma, de elég érdekes színekkel. Rózsaszín nem lesz benne, sem lila :P Antrocit, fekete, króm, grafit, flipp-flopp. Nagyjából ezek felhasználásával.
Az 150.000-től indul :( Kurva sokat kell maszkolni, mert ugye ezek nem matricák, hanem fény! Bár százszorta igényesebb,mint a gyári.
Spúr sem vagyok. Csömör, Gyöngy Zoli a fényező!
No itt egy kép a gyáriról a baleset után. Itt már mondjuk leragasztottam a rózsaszín részeket, feketével. Rávágattam u.a. a matricát ,csak feketéből. Ennyi volt a "tükk".
De ráérek. :)
Üdv!
Sorry, de mégsem tudok csatlakozni a röficsordához.
Egyetlen kérdés, a festés mennyiben állt meg ?
Nekem a vázat mondjuk nem kellene fújni, de a nagyságrendre
kíváncsi lennék...
A 900-asoknak még a buzilila mintázata is tetszik, szerintem
nagyon jól kihozza ezeknek a motoroknak a formáját.
Márcsak mert az enyém is ilyen.....
Viccet félretéve szép a gép, tutira jól jár, aki megveszi....
A helyzet az ,hogy kész már 1 hónapja. Tulaj örül, mindenki boldog, úton útfélen dicsérik a paripáját. Nem kis összeget rálocsolt nálam, hisz sejthető nem így nézett ki a gép. Eleve azzal kezdtem neki anno, hogy ha felakarja újítani ,akkor felejtse el az eladását, hisz sose jön vissza pénze. Ezt el is fogadta, én meg nyugtáztam, hogy végre egy ember, ki nem minél olcsóbban, minél gyorsabban, de valahogy működjön kategória. Bár azokat el is hajtom.
Motorozott vele, majd hív hogy ez neki sok. Fél tőle. Furcsálltam :( ,de valahol megértem. Inkább ,így gondolkodjon. Nem akartam mondani,hogy viszem egy kört az 1100-el :P
Marad a GS1200énél.
Így hát eladó a vas. 1997-es. Kikiáltási ár: 999.999 Ft.
Pár szó róla:
2 év friss műszaki.
Új gumik. Pirelli Diablo
Új akku
Új gyertyák
Új Olaj (Castrol Actevo 4t) + szűrő
Új levegőszűrő
Teljesen új ,egyedi fényezés a gyári sémájára. Nem a gyári, buzis lila, rózsaszín.
Felnik színterezve ,kerékagycsapágyak cserélve.
Új hátsó lámpa
Egyedi ülés, két típusú bőrből.
Ledes indexek. Nem szidom a gyárit, de ......
Új tükrök
Tömören röviden ennyi hirtelen ami új. Az egész felújítás fotózva volt a tulaj részére, így ezt a leendő vevőnek is természetesen megmutatom.
Indy (Varga Áron) 20/3745144
u.i.: Egy vevő lenne, csak ugye pénz nélkül nehéz. Részletre nem adom. Ha valaki eltudja rá intézni a hitelt, akkor OK.
Én a szerda du-ra beneveznék. Családos emberként 100%-ra nem merem ígérni, de jó eséllyel szabaddá tudom tenni magam. Szombat részemről kizárt.
Ma küzdöttem egy sort a jobb oldali lábtartómmal. Szar utángyártott volt rajta, ami egyszerűen letört, amikor rátettem a lábam. Pedig időnként fel is szoktam állni menet közben... Ha olyankor történt volna, csúnya tökös baleset a vége.
beszélek barátnőmmel is.
600-asról beszéltek...
tartósan két személlyel hamar unalmassá válik a motor.
Sajnos gyenge, meg nem is igazán erre találták ki a 400-ast.
Más !
Nektek is kopognak a fékbakok ? Nekem a lengőágyazás eléggé
meg van kopva. Kérdezgettem embereket, aztmondták ne foglalkozzak
vele, de engem zavar, azthiszem esztergáltatok hozzá bronzperselyeket...
Ha mindenkinek jó, csak azt kellene kitalálni, hogy hol találkozzunk?