Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

telóharisnyák közül a kék van meg még ami 3 db-os az 4000Ft
fekete ami 2 db-os 3000
sárga ami 2 db-os 3000
helló
ha azt szeretnéd h a lükverced ne tiltson le nekem van egy kimondottan erre való elektronikám ami ezt meggátolja
Sziasztok..Help! Ltz 400.A quad rendesen működik semmi gond,de mikor tolatni akarok ledadog és alig bírok tolatni..Ha valaki esetleg segítene
Köszi..
Sziasztok:)
Kzsoltinak írom ,hogy nekem is ugyan így törött le a 3. fokozat, nem tudom mitől mert nem barmolom a motorom, mindenesetre szétszedtem vettem bele új váltót a régit ami nem is olyan régi meg majd a fogaskerék csere után eladom. Azt szeretném kérdezni ha valaki esetleg jártas, hogy ha már szétbontottam vetem ezt azt bele többek között dynojet kit-et, fogalmam sincs, hogy rakom bele meg melyik fúvókát, de a legjobban azt nem értem minek a fúrószár a csomagban. Lehet ha szétszedem a karbit rájönnék de így lövésem sincs.... ha esetleg tudja valaki megköszönném:)
Hali, a telóvédőknek mennyi a szett ára?
és érdekelne még a fehér kézvédő.
köszi üdv
2007-es fekete fog kelleni,ha télleg jo állapotban van
szombaton (14.) mennénk akkor quaddal,mindennel együtt
frobeni@citromail.hu vagyok :) róla kaphatok bővebb infot,képeket?
köszi! :)
szia! a sárga LTR-t elvittek de van fenn a hasznántautón egy fehér ami 799000 nézz rá.
Ltz-ből a legidősebb 2005 a legfiatalabb 2007-es fekete, de amit a képeken látsz azon kívül még van 2 ltz gyere el és nézzd meg, valamin t sok kiegészítőm is van soltvadkerten vangyok
Hello
Érdekelne az LTR és a "legújabik LTZ.
Bövebb adatok,? ár?
köszi .
developshop@citromail.hu
sziasztok! nagyon szép állapotban lévő japán quadok eladók, valamint rengetek eredeti kiegészítő alkatrészek
érd:20/3915561
hello
quadosnorbi@hotmail.com
vegyél fel, aztán dumálunk
hali
koszi az infot :)
esetleg ha van MSN ed akk ott meg dumalhatnank :))
(ha van 1 kis idod :)
Esetleg akit érdekel van pár jó protektoringem is jó áron ;)
Szia!
LTZ 400 2003-2008 első+hátsó lánckerék (14/40) 11.000Ft.
DID 520ATV 98 lánc 22.200Ft.
DID 520ERT2 cross 116 lánc 15.200Ft.
Üdv!
Hello
Nekem 1 éve van LTR-em. Versenyen jobb az LTR, endúrózásba nem hiszem hogy sok különbség lenne a kettő között, mert pl a hasmagasságuk között is csak pár centi különbség van. LTR hátránya talán hogy nincs hátramenet. Az LTR-ek váltója viszont gyenge pont nem csak saját véleményem szerint. Barátomnak is LTR-je van, 4 éven keresztül versenyzett vele, és neki ez után ment tönkre a váltója (kidobálta a fokozatot, összes fogaskereket cserélni kellett). Nekem fél év után állt meg a váltó (rásült az 5. fogaskereke a tengelyre).
Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van még, írj
Üdv Norbi
szia! a lánckerekek láncal mennyi?
LTZ lánc, lánckerék, fékbetét, olaj baráti áron eladó.
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
LTZ-400 gumik eladók.
sziasztok :)
csak szeretném kérdezni hogy valakinek van tapasztalata az LTR 450 eskel?
(endurozasra es versenyzesre egyarant )
elore is megkoszonnem az infokat
Szia.Van bontott.06 30 231 79 20
Üdv mindekinek!Hátso fékbetétet cseréltem a és dugattyú tetejéről le esett a teteje az a kis aluminium kupak és elhagytam. nincs valakinek vagy mivel lehhetne potolni?
ZSÉ köszi a múltkori váltót! Az enyémben a 3.-nak annyi lett.
Erröl lenne szó:
Sziasztok!

Elérte a végzet a bal első alul lévő lengőkarban a gömbfejet. (talpas ha jól tudom a nevét) Lötyög vagy 4-5mm fel le.

Van erre valami megoldás, hogy ne kelljen lengőkart is cserélni?
Ha nincs, akkor van valakinek bontott? Mennyiért?
Szava babika82! Lehet szombaton is itthon leszek. El mehetnénk akko r is vmi nagy túrara ( pannonhalma, tényő). Amúgy mi a helyzet osztrák földön? A LORD legyen veled!