Sziasztok:)
Kzsoltinak írom ,hogy nekem is ugyan így törött le a 3. fokozat, nem tudom mitől mert nem barmolom a motorom, mindenesetre szétszedtem vettem bele új váltót a régit ami nem is olyan régi meg majd a fogaskerék csere után eladom. Azt szeretném kérdezni ha valaki esetleg jártas, hogy ha már szétbontottam vetem ezt azt bele többek között dynojet kit-et, fogalmam sincs, hogy rakom bele meg melyik fúvókát, de a legjobban azt nem értem minek a fúrószár a csomagban. Lehet ha szétszedem a karbit rájönnék de így lövésem sincs.... ha esetleg tudja valaki megköszönném:)
2007-es fekete fog kelleni,ha télleg jo állapotban van
szombaton (14.) mennénk akkor quaddal,mindennel együtt
frobeni@citromail.hu vagyok :) róla kaphatok bővebb infot,képeket?
köszi! :)
szia! a sárga LTR-t elvittek de van fenn a hasznántautón egy fehér ami 799000 nézz rá.
Ltz-ből a legidősebb 2005 a legfiatalabb 2007-es fekete, de amit a képeken látsz azon kívül még van 2 ltz gyere el és nézzd meg, valamin t sok kiegészítőm is van soltvadkerten vangyok
Hello
Nekem 1 éve van LTR-em. Versenyen jobb az LTR, endúrózásba nem hiszem hogy sok különbség lenne a kettő között, mert pl a hasmagasságuk között is csak pár centi különbség van. LTR hátránya talán hogy nincs hátramenet. Az LTR-ek váltója viszont gyenge pont nem csak saját véleményem szerint. Barátomnak is LTR-je van, 4 éven keresztül versenyzett vele, és neki ez után ment tönkre a váltója (kidobálta a fokozatot, összes fogaskereket cserélni kellett). Nekem fél év után állt meg a váltó (rásült az 5. fogaskereke a tengelyre).
Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van még, írj
Üdv Norbi
sziasztok :)
csak szeretném kérdezni hogy valakinek van tapasztalata az LTR 450 eskel?
(endurozasra es versenyzesre egyarant )
elore is megkoszonnem az infokat
Üdv mindekinek!Hátso fékbetétet cseréltem a és dugattyú tetejéről le esett a teteje az a kis aluminium kupak és elhagytam. nincs valakinek vagy mivel lehhetne potolni?
Szava babika82! Lehet szombaton is itthon leszek. El mehetnénk akko r is vmi nagy túrara ( pannonhalma, tényő). Amúgy mi a helyzet osztrák földön? A LORD legyen veled!
fekete ami 2 db-os 3000
sárga ami 2 db-os 3000
ha azt szeretnéd h a lükverced ne tiltson le nekem van egy kimondottan erre való elektronikám ami ezt meggátolja
Köszi..
Kzsoltinak írom ,hogy nekem is ugyan így törött le a 3. fokozat, nem tudom mitől mert nem barmolom a motorom, mindenesetre szétszedtem vettem bele új váltót a régit ami nem is olyan régi meg majd a fogaskerék csere után eladom. Azt szeretném kérdezni ha valaki esetleg jártas, hogy ha már szétbontottam vetem ezt azt bele többek között dynojet kit-et, fogalmam sincs, hogy rakom bele meg melyik fúvókát, de a legjobban azt nem értem minek a fúrószár a csomagban. Lehet ha szétszedem a karbit rájönnék de így lövésem sincs.... ha esetleg tudja valaki megköszönném:)
és érdekelne még a fehér kézvédő.
köszi üdv
szombaton (14.) mennénk akkor quaddal,mindennel együtt
frobeni@citromail.hu vagyok :) róla kaphatok bővebb infot,képeket?
köszi! :)
Ltz-ből a legidősebb 2005 a legfiatalabb 2007-es fekete, de amit a képeken látsz azon kívül még van 2 ltz gyere el és nézzd meg, valamin t sok kiegészítőm is van soltvadkerten vangyok
Érdekelne az LTR és a "legújabik LTZ.
Bövebb adatok,? ár?
köszi .
developshop@citromail.hu
érd:20/3915561
quadosnorbi@hotmail.com
vegyél fel, aztán dumálunk
koszi az infot :)
esetleg ha van MSN ed akk ott meg dumalhatnank :))
(ha van 1 kis idod :)
LTZ 400 2003-2008 első+hátsó lánckerék (14/40) 11.000Ft.
DID 520ATV 98 lánc 22.200Ft.
DID 520ERT2 cross 116 lánc 15.200Ft.
Üdv!
Nekem 1 éve van LTR-em. Versenyen jobb az LTR, endúrózásba nem hiszem hogy sok különbség lenne a kettő között, mert pl a hasmagasságuk között is csak pár centi különbség van. LTR hátránya talán hogy nincs hátramenet. Az LTR-ek váltója viszont gyenge pont nem csak saját véleményem szerint. Barátomnak is LTR-je van, 4 éven keresztül versenyzett vele, és neki ez után ment tönkre a váltója (kidobálta a fokozatot, összes fogaskereket cserélni kellett). Nekem fél év után állt meg a váltó (rásült az 5. fogaskereke a tengelyre).
Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van még, írj
Üdv Norbi
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
csak szeretném kérdezni hogy valakinek van tapasztalata az LTR 450 eskel?
(endurozasra es versenyzesre egyarant )
elore is megkoszonnem az infokat
Elérte a végzet a bal első alul lévő lengőkarban a gömbfejet. (talpas ha jól tudom a nevét) Lötyög vagy 4-5mm fel le.
Van erre valami megoldás, hogy ne kelljen lengőkart is cserélni?
Ha nincs, akkor van valakinek bontott? Mennyiért?