Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LTZ 400 fékbetétek eladok.06 30 231 79 20.
ZSÉ-t keresd a fórumon, ha visszaolvasol megtalálod. Ha nem, találunk más megoldást...
Ha valakinek van eladó felnije és tud küldeni róla képet az szóljon.
email:fodor002@citromail.hu
Kösz iszépen! Akkor valakinek faszántos váltója van e eladó számomra?! Árat és tel számot kérek! Kössz előre is BUÉK
Üdv mindenki..Ltz hátsógumit (9) keresnék akciós áron és sok mintával:-) ha létezik ilyen..Köszi B.U.É.K. mindenkinek..
Helló ez ugye a hátsó fék,mert engem érdekelne,esetleg első? Köszi..
Na hali babika82! Mi van, igen csöndbe vagy? Megyünk?
Ha újat akarsz nem lesz olcsó mulatság, ha jól tévedek ~25E körül mozog darabja és ezt illik párban venni. Ja és kb.: 3 hét. Tanácsolom vegyél egy jóállapotú bontott váltót! /tapasztalat/
Szia! Köszi az érdeklődést, de még november közepén elkelt.
Hello!
Érdekelne a 250-s LT-F! Meg van e még?
Meg tudnád adni a telefonszámod vagy hívj fel ezen a számon!
06-70-32-74-701! Sürgős lenne!
Sziasztok!
teszek fel képeket a lent említett dolgokról.
Fékbetét 3000ft
Szia ZSÉ! Köszönöm a cuccot megkaptam tegnap!
Ezer hála hogy vagy nekünk suzukisoknak!
Hali!
Megmaradt 4db szelepszár szimering gyári bontatlan csomagban 5000ft, egy használt dugattyú 4000ft, és egy lendkerék (kicsit meg van húzva de műkszik ahogy kell.Érd 70 7716207
Sziasztok! Van pár használt cuccom Ltz-hez!
-Hátsó lengőkar csapágyházzal együtt
-hűtő ventilátor
-első-hátsó telók
-kipuf. könyök
-féknyergek
Akit érdekel küldök képet! Csere is érdekel pl. felni,gumi
hy.Honnan tudok olcsón hengerfej tömítést rendelni?kössz
Suzuki ltz 400 felninek a luktávolsága?
Tegyél fel róla képeket
Helló van 2 db gyári használt hátsó felnim 10000/db

Sándor :06203182809
Sziasztok! A képen látható hibás fogaskerék és annak párja érdekelne ha van valakinek faszántos állapotban! Árat légyszi irjatok!Meg persze tel számot előre is kösszenet Azt hiszem ez az ötödik sebességi fokozat :D ! Üdv feri
Kéne nekem suzuki ltz-hez hátsó két darab felni.
Szia.Van hívj:06 30 231 79 20
LTZ-hez kellene több dolog is! Elsősorban merevítős kormány, hátsó kitámasztó gyári (ne kerekezővas, hanem gyári). köszönöm! Képet is kérnék+tel számot !
Az én ltz-m (sajna csak vóóót) , sima telós, 2 csavaros láncfeszítős volt.... , tehát nem mai gyerek.... mikor megvettem apróbb hibái voltak, de a motorja hibátla, csörgés,zörgés mentes volt, pedig még bontatlan blokk volt.... a vétel elött egy másik motort hoztak házhoz vételre ami fiatalabb volt 2-3 évvel, de úgy csörgött a hajtókar mit egy kávédaráló....
amit megvettem pár csapágy csere után, + fékpofa csere, új lánc szett és már muzsikált is..... ezért mondtam hogy nem az évjárat számít.....
Sajnos sokan csak megveszik a gépet és hajtják... ezeket a motorokat gondozni kell! Volt olyan ember aki azt mondta hogy ő csak NÉHA WD40 el szokta befújni a légszűrőt (na mondtam neki hogy ennél a cross mocinál ez kevés lesz )
A lényeg, hogy csak gondosan megnézett,átnézett motort szabad megvenni!
Hali.A Miniskátol . 11 ért adta oda.
Én pont arra akartam ,felhívni a figyelmet,hogy sokan hirdetik a gépet 2005-ösnek,közbe meg régi telós,vagy tettek bele gáztelót,de a hátsó láncfeszítő még két csavaros.Én ezért írtam,hogy az évszámra is figyelni kell.