Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Bontott van ha érdekel.Hivj:06 30 231 79 20
Hűtőventilátor kapcsoló hőgombát keresek, ha tud valaki. Legrosszabb esetben bontott is érdekel!
Szia.van gyári is 10 ezer.A sport 15-20 ezer
szia, van gyári dobod is? És ha van akkor mennyiért? Amugy ezek mennyibe vannak? Köszi.
helo! vennék dobot,első felnit meg pár aproságot,helyilehg merre vagy?
Igen van.1db 5000,2db 8000.
Szia Zsé!
Kormányösszekötőd van?
És mennyibe kerül?
Köszi!
Zsé!
van neked tlz-ből első két teleszkóp vagy nem gond ha nem ltz csak gázos legyen és menyiért?
ZSÉ!
8" felnid olcsópénzért nincs véletlen ?:O
Gyári LTZ-400 felni eladó.
Bontott sportdobok eladók.06 30 231 79 20.
Szia.Sajnos azt már elvitték.
Szia Zsé!
A kék lengővillás fekete felnin lévő gumit mennyiért adod? A párja is ilyen állapotú?
Hello. Mennyi lenne az ára a nyomtáv-szélesítőnek?
Ja igen, ez nem is matrica, hanem egy lemezdarab végülis amit én keresek. Egyszerűen csak azért keresem ezt, mert, hogy külsőleg rendben legyen a gép, zavarja a szememet, hogy onnan hiányzik valami. Ez a magyarázata. :)
Igen van pár darab a hátsóból is!
Helló!
Amúgy az egy lemez, ami oda van szegecselve, de nem értem miért szeretnéd pótolni, nem engedélyezi a public road-on haladást, amibe ugye a magánúton kívül beletartozik a földút is, nem engedélyezi a 2 személyt (igaz nem is olyan kényelmes, de egyszer-egyszer nem olyan vészes), valamint az alkoholt és a drogot, ami viszont helyes!
Mondjuk ha nem rendszámos a géped és csak pályán vagy magánúton használod, akkor megértem, biztos, hogy teljes legyen az összkép.
Első ütközőt keresek! (nem gyárit)
Valakinek esetleg az első idomnál, ha a motoron ültök, akkor a bal térd vonalában levő matrica van-e? Ez a matrica jelzi a különböző tiltásokat, sajnos ez nekem hiányzik és pótolnám ha valakinek lenne egy felesleges.
Hátsó gumik is vannak ?
Szia.6 db van.
Képet küldj már, h mégis mienek! kössz! és hívlak majd!
Szia.Van 4-6 db hivj ha érdekel 06 30 231 79 20
LTZ 400 első gumik kellenének! csak elsők, akár több pár is! Ha nagyon kopott az nem baj, betonra kell. Ha van vkinek írjon+képet is tegyetek fel!
Kérdés mennyire lesz időm, de jó lenne! Msn: figabi@hotmail.com