Ja igen, ez nem is matrica, hanem egy lemezdarab végülis amit én keresek. Egyszerűen csak azért keresem ezt, mert, hogy külsőleg rendben legyen a gép, zavarja a szememet, hogy onnan hiányzik valami. Ez a magyarázata. :)
Helló!
Amúgy az egy lemez, ami oda van szegecselve, de nem értem miért szeretnéd pótolni, nem engedélyezi a public road-on haladást, amibe ugye a magánúton kívül beletartozik a földút is, nem engedélyezi a 2 személyt (igaz nem is olyan kényelmes, de egyszer-egyszer nem olyan vészes), valamint az alkoholt és a drogot, ami viszont helyes!
Mondjuk ha nem rendszámos a géped és csak pályán vagy magánúton használod, akkor megértem, biztos, hogy teljes legyen az összkép.
Valakinek esetleg az első idomnál, ha a motoron ültök, akkor a bal térd vonalában levő matrica van-e? Ez a matrica jelzi a különböző tiltásokat, sajnos ez nekem hiányzik és pótolnám ha valakinek lenne egy felesleges.
Kormányösszekötőd van?
És mennyibe kerül?
Köszi!
van neked tlz-ből első két teleszkóp vagy nem gond ha nem ltz csak gázos legyen és menyiért?
8" felnid olcsópénzért nincs véletlen ?:O
A kék lengővillás fekete felnin lévő gumit mennyiért adod? A párja is ilyen állapotú?
Amúgy az egy lemez, ami oda van szegecselve, de nem értem miért szeretnéd pótolni, nem engedélyezi a public road-on haladást, amibe ugye a magánúton kívül beletartozik a földút is, nem engedélyezi a 2 személyt (igaz nem is olyan kényelmes, de egyszer-egyszer nem olyan vészes), valamint az alkoholt és a drogot, ami viszont helyes!
Mondjuk ha nem rendszámos a géped és csak pályán vagy magánúton használod, akkor megértem, biztos, hogy teljes legyen az összkép.