Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LTZ-400 alkatrészek eladók.06 30 231 79 20
Nevezési infok, hamarosan. Még van pár dolog amit a várossal egyeztetni kell és utána minden kiderül!
Nekik is vannak elvárásaik, és nekünk is.
Környezetvédelem, parkolás stb.
Nem kell licensz!
Még annyi, hogy a nevezésről bővebben lehet már tudni valamit, pl hogy mikor hol mennyiért. Ha bárki indulhat akkor gondolom licenc sem kell.
Előre is köszi.
Van megint egy 9 es alufelni gumival együtt
http://www.kepesmotor.hu/brand...
Hívj :06-20-975-6135
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Zörög az LTZ-men a szabadonfutó. Lehet benne tűgörgőt cserélni vagy csak kompletten az egészet?
Köszi
Helló
egy kis tapasztalat kéne most vettem egy ltz-ét és pár dolgot amit jó ha tud az ember róla meg osztanátok velem :D pl: menyi idő közönként kell olaj csere meg ilyenek :D
hellosztok! a segítségeteket kérem! történt velem a mai nap egy kis probléma. murvás uton driftelgettem pakoltam a sebességeket fel-le, egyszer csak mikor megálltam azt észleltem h nem tudok vissza váltani 3.fokozatból. tologattuk és ugy se tudtam váltani vele, csak 3,4,5-ös sebesség volt, a 3-as se mindig. Elindultam haza, kb 5 km múlva megpróbáltam visszaváltani és jó volt, vette minden sebességet. mostanába kezdte azt is csinálni h néha üresből beteszi 1-esbe, de ilyen még nem volt! Ez mitöl lehet? légyszi segítsetek!
Bárki!
Szia.A gyári kb 40-50%.Nem maxxis de kb ugyanolyan.
Hello!
Bárki indulhat a versenyen?
mennyi lenne a 2db? most is ilyet használok!
Köszi :)
A Gyári hátsó kb hány %-os ?
a nem gyári az Maxxis RAZ R?
CSáó!
Egy kis segítségre szorulnék,van egy 2004-es ltz 400-am.Hidegen az istenért nem indul behúzásra viszont az első mozdulatra!Utánna melegen pöcre.Ha levettem a karbit és befogtam a szívót , szívott de egy ütemmel később fújt is.Levettem a szelepfedelet és ahogy hajtattam a bal első hidrotőke nem csak le fel járt hanem körbe körbe forog is , gondolom ez nem normális.Arra gondolok hogy nyitva marad az a szelep és ezért ne indul!
Várom az ötleteket.
Előre is köszönöm!
JElenlegi allas, hogy tobb motor kategoria lesz! Szoci, robogo. Jonni szeretnenek hat jojjenek!
Aki tud jöjjön el EGERBE az első utcai legális QUAD és SUPERMOTO versenyre!
2011.szeptember 10. !
Szeretném megosztani az infót mindenkivel!

http://www.szeretlekmagyarorsz...
vagy a promófilm:
http://www.youtube.com/watch?f...
Szia.Elsöböl csak kopott van apropénzért.Hátsobol van gyári 10 ezer a pár.A nem gyári az majdnem ujj 35 ezer apár.Képet találsz roluk ha viszább lapozol.
elado 2db hátsógumi dunlop 20x10xr9 15000ft 9,6mm az átlag mintamélységel. erd 06309071478 csepel
ZSÉ
Milyen gumik vannak ?
első-hátsó 2-2 minnél jobbak kellenének ;)
képekkel, árral várom válaszod!
Köszönöm szépen!
halli keresek honda trx 250 hez elsö felnit did márkályut! ha valakinek van ien irjon vagy hivjon! 06706140817
Eladó sorba került egy Yamaha Raptor 350R tipusú quad!
Sok extra,Megkímélt állapot!
Kilépő,GYT-R sarokvédő,Azonic 28,6mm sportkormány merevítővel,Teleszkópharisnya(3db),Hátul szélesítés,Elöl állítható ültetés,Haspáncél,lánckerékvédő, Eredeti Yamaha felnik,Sportkipufogó brutál hang,és erő! , Yuasa akkumlátor!
2007-es a quad, Friss szervíz (ma hozom el) Törődésmentes a gép
Gyári gumik 70-80%-osak!
Esetleg csere érdekel akár ráfizetéssel is! ( LTZ 400,TRX 450)
Érdeklődni lehet : ITT A FÓRUMON
: frobeni@citromail.hu
Brutális gép,Brutális teljesítmény, Szenzációs ár!
Szia.15 ezer.( HIBÁTLAN )
Helló nyereg mi pénzbe kerül
Szia.Felnik,elsö telók:20/db.Hátsó teló 25.Szélesitők első hátsó csavarral 20ezer 4,5 cm.