Nevezési infok, hamarosan. Még van pár dolog amit a várossal egyeztetni kell és utána minden kiderül!
Nekik is vannak elvárásaik, és nekünk is.
Környezetvédelem, parkolás stb.
Még annyi, hogy a nevezésről bővebben lehet már tudni valamit, pl hogy mikor hol mennyiért. Ha bárki indulhat akkor gondolom licenc sem kell.
Előre is köszi.
Helló
egy kis tapasztalat kéne most vettem egy ltz-ét és pár dolgot amit jó ha tud az ember róla meg osztanátok velem :D pl: menyi idő közönként kell olaj csere meg ilyenek :D
hellosztok! a segítségeteket kérem! történt velem a mai nap egy kis probléma. murvás uton driftelgettem pakoltam a sebességeket fel-le, egyszer csak mikor megálltam azt észleltem h nem tudok vissza váltani 3.fokozatból. tologattuk és ugy se tudtam váltani vele, csak 3,4,5-ös sebesség volt, a 3-as se mindig. Elindultam haza, kb 5 km múlva megpróbáltam visszaváltani és jó volt, vette minden sebességet. mostanába kezdte azt is csinálni h néha üresből beteszi 1-esbe, de ilyen még nem volt! Ez mitöl lehet? légyszi segítsetek!
CSáó!
Egy kis segítségre szorulnék,van egy 2004-es ltz 400-am.Hidegen az istenért nem indul behúzásra viszont az első mozdulatra!Utánna melegen pöcre.Ha levettem a karbit és befogtam a szívót , szívott de egy ütemmel később fújt is.Levettem a szelepfedelet és ahogy hajtattam a bal első hidrotőke nem csak le fel járt hanem körbe körbe forog is , gondolom ez nem normális.Arra gondolok hogy nyitva marad az a szelep és ezért ne indul!
Várom az ötleteket.
Előre is köszönöm!
Szia.Elsöböl csak kopott van apropénzért.Hátsobol van gyári 10 ezer a pár.A nem gyári az majdnem ujj 35 ezer apár.Képet találsz roluk ha viszább lapozol.
Eladó sorba került egy Yamaha Raptor 350R tipusú quad!
Sok extra,Megkímélt állapot!
Kilépő,GYT-R sarokvédő,Azonic 28,6mm sportkormány merevítővel,Teleszkópharisnya(3db),Hátul szélesítés,Elöl állítható ültetés,Haspáncél,lánckerékvédő, Eredeti Yamaha felnik,Sportkipufogó brutál hang,és erő! , Yuasa akkumlátor!
2007-es a quad, Friss szervíz (ma hozom el) Törődésmentes a gép
Gyári gumik 70-80%-osak!
Esetleg csere érdekel akár ráfizetéssel is! ( LTZ 400,TRX 450)
Érdeklődni lehet : ITT A FÓRUMON
: frobeni@citromail.hu
Brutális gép,Brutális teljesítmény, Szenzációs ár!
Nekik is vannak elvárásaik, és nekünk is.
Környezetvédelem, parkolás stb.
Előre is köszi.
http://www.kepesmotor.hu/brand...
Hívj :06-20-975-6135
Segítséget szeretnék kérni! Zörög az LTZ-men a szabadonfutó. Lehet benne tűgörgőt cserélni vagy csak kompletten az egészet?
Köszi
egy kis tapasztalat kéne most vettem egy ltz-ét és pár dolgot amit jó ha tud az ember róla meg osztanátok velem :D pl: menyi idő közönként kell olaj csere meg ilyenek :D
Bárki indulhat a versenyen?
Köszi :)
a nem gyári az Maxxis RAZ R?
Egy kis segítségre szorulnék,van egy 2004-es ltz 400-am.Hidegen az istenért nem indul behúzásra viszont az első mozdulatra!Utánna melegen pöcre.Ha levettem a karbit és befogtam a szívót , szívott de egy ütemmel később fújt is.Levettem a szelepfedelet és ahogy hajtattam a bal első hidrotőke nem csak le fel járt hanem körbe körbe forog is , gondolom ez nem normális.Arra gondolok hogy nyitva marad az a szelep és ezért ne indul!
Várom az ötleteket.
Előre is köszönöm!
2011.szeptember 10. !
http://www.szeretlekmagyarorsz...
vagy a promófilm:
http://www.youtube.com/watch?f...
Milyen gumik vannak ?
első-hátsó 2-2 minnél jobbak kellenének ;)
képekkel, árral várom válaszod!
Köszönöm szépen!
Sok extra,Megkímélt állapot!
Kilépő,GYT-R sarokvédő,Azonic 28,6mm sportkormány merevítővel,Teleszkópharisnya(3db),Hátul szélesítés,Elöl állítható ültetés,Haspáncél,lánckerékvédő, Eredeti Yamaha felnik,Sportkipufogó brutál hang,és erő! , Yuasa akkumlátor!
2007-es a quad, Friss szervíz (ma hozom el) Törődésmentes a gép
Gyári gumik 70-80%-osak!
Esetleg csere érdekel akár ráfizetéssel is! ( LTZ 400,TRX 450)
Érdeklődni lehet : ITT A FÓRUMON
: frobeni@citromail.hu
Brutális gép,Brutális teljesítmény, Szenzációs ár!