Üdv.
Használt , de jó állapotú
ltz 400 hátsó tengely érdekelne elfogadható árban . A haver ügyes volt és egy kicsit elgörbitette :)
Esetleg javitani lehet ?
Előre is köszi a válaszokat .
Hello és % ra menyi a gumi ez használt kb árat emailban tudnál dobni ide sikedenes@gmail.com mert engemet ha medtudunk egyezni érdekelne ja és postával tudnád küldeni válaszodat elörre is kössssssz
Hello zsé mijen tipusu és mijen árban fut képeket tudnál ferakni 20-11-9 gumikrol mert engem a ho elöt ha lesz érdekelne minden kép válaszodat elörre is kösz.
Szia jozsi a képeken érdekelne a felsö képsorban lévö jobbra a harmadik képen a jobszélsö ami felnin van az hanyas méret nekem 20x11x9 gumimérte kéne ijesmi mi az ára és csak felnistöl elado válaszodat elörre is köszönöm.
Én is motul 10w50 vettem.,előtte 10w40 ,napokban le is cserélem.
Hátsó lengő villa alján a hegesztést nézd át, nincs e repedés.
Valakinek volt már hasonló gondja!
Hello külted a méretezet rajzot és kop megegyezik továbiakban mi a menet hogy megrendeljem mert nekem kéne két garnitura az az 4 db válaszodat elörre is kössz
Szeva!
Üdv a csapatban
Én MOTUL 10w50 et használo!Ha most vetted a gépet akkor célszerű lecserélni az olajat és a szűrőt és megkell nézned hogy az olaj nem kakaós e,mert 2005 vagy 2006 tól összefolyhat az olaj a hűtőfolyadékkal a viz szivattyúnál!(GYÁRIHIBA)A szervizkönyv azt irja friss olajcsere után 6 havonta kell cserélni!Én azért hamarabb fogom :)
Nekem még a gyári tengelytáv van én megvagyok vele elégedve de elgondolkodtam már a szélesítsen!(Első hátsó kb 40ezer )
Volna pár kérdésem a szervizelésről. Gumi nyomást már olvastam előző hozászolásoknál. Egy 2006-os ról lenne szó.
Olajat milyet kell bele rakni és mennyit?
Illetve milyen időközönként kell cserélni?
Tengelytávot érdemes szélesíteni vagy inkább jobb a gyári?
Hello megkérdezhetném hogy ez a betét kompetens e a yamaha yfz 450 el mert nagyon hasolit tudnál rola méretet küldeni vagy irni rola befogatási juk méretek énis elküldeném az enyém fényképét vagy elérhetöségi telo számot tudnál küldeni a sikedenes@gmail.com ra válaszát elörre is kössz.
Igazából érdekes, mert kitakarítottam a légszűrő szivacsot, és most pöccre indul. De produkálta terepen is, tök logikátlan szittuba. A szivacs sem volt olyan állapotban.
Én amúgy hátul 0.64 et, elől 0.35 nyomást rakok. Teljesen jó.
Helló. Rég jártam itt, én 0.8 körül használom a kerék nyomás. De lehet sok, bár 110 kg vagyok.
Kicsit balra húz a kormány azt vettem észre .hol tudok rajta állítani, mert a gyújtás kapcsolónal ugye csak előre hátra lehet.
Van egy kis kotyogás is kB. Fél cm.
Köszönöm
Használt , de jó állapotú
ltz 400 hátsó tengely érdekelne elfogadható árban . A haver ügyes volt és egy kicsit elgörbitette :)
Esetleg javitani lehet ?
Előre is köszi a válaszokat .