Hello szia a z mintás gumi mi árat kostál és netán talán 20-10-9 lene a mérete meg az elsö is érdekelne a z mintás ez ugye dunlop és az elsö mijen álapotu kb hány % os képeket tudnál küldeni még rola az emailomra vagy ide felrakni közelebit emailom sikedenes@gmail.com elöre is nagyonszépen köszönöm
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tegnapi nap folyamán sikeresen eldobtam a gépet és ma gondoltam megnézem a károkat leszedtem az első burkolatot és megakadtam a helyreállistásban. Ugye a fehér csatlakozó a lámpáé de ami a kezemben van másik az mihez megy és mi célt szolgálna szerintetek? Nem sikerült rájönnöm.
A nyitott sportdobokat, ami perforált csöves, azt meg lehet (kell) tömni gyapottal, ez csillapítja a magas frekvenciás hangokat. Tehát mélyebben szól.
Lehet bele venni direkt kipufogógyapotot, a YT-on van video a tömésről is. De mivel úgyis kiszórja, legalábbis nálam, ezért én sima kőzetgyapotot teszek bele.
Szia. A mèrete 20-10-9-es, posta megoldható. A kèpen làtható àllapotban van. Nem mondom, hogy új, mert nem az, de még jó pár motorozàst kibír. Àrat telefonon megbeszèljük, ha komolyan èrdekel.
Srácok!
Úgy gondolom, eljöhetett az ideje a gyári kipufogóm újra gyapotozásának. Valaki tudna erről a témáról egy kis információt nyíújtani? :) mi pénz, nagyából mi a menete, stbstb? :) :)
előre is köszi
Szia! lenne nekem is egy hibátlan gyári tengelyem ha még aktuális. tel: 06-70/318-3757 hívj ha gondolod kitalálunk rá egy jó árat és mivel elég sokat járom az országot lehet személyesen is át tudnám adni!
Szia jozsi a harmadik képen az a gumi ami a felnin volt mijen árban van irtad 5000-12000 irj léci ide egy árat ha lehet a harmadik képen láthato az is 20-11-9 gumi vagy hátsoba ujad árban képet tudnál csatolni elörre nagyon köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni tegnapi nap folyamán sikeresen eldobtam a gépet és ma gondoltam megnézem a károkat leszedtem az első burkolatot és megakadtam a helyreállistásban. Ugye a fehér csatlakozó a lámpáé de ami a kezemben van másik az mihez megy és mi célt szolgálna szerintetek? Nem sikerült rájönnöm.
Lehet bele venni direkt kipufogógyapotot, a YT-on van video a tömésről is. De mivel úgyis kiszórja, legalábbis nálam, ezért én sima kőzetgyapotot teszek bele.
Úgy gondolom, eljöhetett az ideje a gyári kipufogóm újra gyapotozásának. Valaki tudna erről a témáról egy kis információt nyíújtani? :) mi pénz, nagyából mi a menete, stbstb? :) :)
előre is köszi
LTZ 400 asra szeretnek km orat . Nemet muszaki miatt.Keresek hozza használt km orat. Minden okosság erdekel aki mar csinalt ilyet.
Telefonszám:06306403766!
06-20-662-8724
Leírnád nekem ide biceboca00@freemail.hu hogy mennyibe van a kerekezővas meg a hátsólámpa? Köszi előre is.