Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kisebbre cserélni? minek?
Yamaha YFZ 450-em cserélném Suzuki LTZ 400-ra.
Szia! Van 15000ft Érd 20-391-5561
Sziasztok!
Mennyibe kerülne egy hűtőventillátor? Képet is kérnék az árhoz. Előre is köszönöm.
Üdv!

Én már eléggé bele másztam ebbe a témába, hogy ha érdekel szívesen elmondom a tapasztalatokat! ;) Nagyobb karbi, sport légszűrő, sport dob, verseny vezérműtengelyek, verseny gyújtás, könnyített lendkerék, nagyobb szelepek + portolás, és határ a csillagos ég.. :)

Nekem van Youshimura tuning vezérmű tengelyem ha érdekel, az elég sokat dob a dolgon!
Hívj h kell segítség 30/9312986
http://olx.hu/hirdetes/ltz400-...
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni. kb 1 hónapja vásároltam eggy ltz 400-ast és nemtudom miért,de mikor kiengedem a kuplungot valamiért mindíg bedöglik,valamikor pedig simán elindul. az előző tulaj külföldről vásárolt "sport" olajat rakott bele. lehet hogy az olaj miatt,vagy a lamellák a hibásak? előre köszönöm.
Hello. Ltz400 gyari kipufogrendszer kompletten dobbal mennyiert mérik es van e?
Szia.Hívj úgy gyorsabb. 06302317920
Szia.Van mindkét alkatrész. 06302317920
Szia! Van 50000ft Egyben! Érd 20-391-5561
Szia nekem is ltz-m van actevo-t használok bele már 3 éve 20 üzemóránként cserélem semmi gondom vele
K&N sport légszűrő és fedél, 160-as főfúvóka, nyitott dob.
link
Szia . Érdekelne az elektronika. Mit változtat a gyújtáson ?
Szia . Érdekelne. Mit változtat a gyújtáson ?
DRZ E karbi
Yosi. vez. tengely
Nagyobb sűrítés
Hogy lehet gyari ltzt tuningolni anelkul hogy440re alakitanank?
Sziasztok qvadmenek. Erdeklodnek higy lehet felhuzni ltz400at gyarit anelkul hogy 440re alakitanank.?
Sziasztok! Szükségem lenne egy ltz 400 vázra segédvázzal együtt. Ki tud adni és mennyiért?
Holnap hivlak!
Helló Józsi! Én vásároltam meg tőled ezt az órát a napokban, és az lenne a kérdésem hogy amit bekarikáztam fehér csatlakozót hová kell csatlakoztatni mert nemigazán találom a helyét, meg van az a kis piros kábel azzal mit kel csinálni? Vagy mi célt szolgálnak ezek?
Szia.Van nekem is új gömbfelyel. 06 30 2317920
Yamaha YFZ 450-hez két gyári, hátsó felni az van beleírva: Yamaha
9x8.5 AT 5LP, feketére van színterezve. Tel: 0630/8595-282
ok köszi, de most mondja ismerős hogy már vett valami koso cucot
hello szeretném meg kérdezni hogy megvan még neked a ltz 400 hoz való komplett első felfügesztés
Hello mi a vége a gumiknak és hány % sak ja és esetleg yamaha yfz re jo a csavar kiosztás válaszodat elörre is köszönöm