igen de csak hétvége felé mert késökig dolgozom mijen amugy a hangja nagyon nagy és egy az egyben rá megy a gépre vagy alakitani kell válaszodat elörre is kössz.
Hello szia mi az oka hogy elcseréled nagyon hangos vagy mi mert egy tutti dobnak néz ki
nekem van egy akapovom ugyan igy yfz én vanak rajta szépség hibák de ezel vetem igy mi az ára a tiédnek válaszodat elörre is köszönöm
Szia! Így jártam már énis :-( Beraktam sebességbe és picit toltam úgy után indult, vagy az önindító meg kopogtattam utána is indult egy darabig :-( aztán végleg meg adta magát az önindító. Felújitatni nem tudtam és ezért rendeltem a Jozsitól 1 bontottat, azóta is megy a gép ;-)
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egyben 90.000Ft, külön is eladók!
- Maxis razar 1 hátsó gumi 2db kb 5mm-es fogással.
- Első Gumi 2db kopott nagyon
- Tag erősített 22mm-es kormány, progrip markolattal, kuplung karral( Teljesen épp nincs meghajtva)
- 1pár 44-es Berik csizma használt
- saválló 5mm-es hátsó lengőkar védő(Páncél).
- gyári sarok kilépő jobbos balos
- első lámpabura sérült, repedt.
- kerekező vas
- hátsó alu segédváz, elhajlott
- kormány oszlop, nyakánál hajlott
- hátsó tengely, teljesen ép!
Minden évek óta a polcomon figyel, ezért eladóak.
Érd: 06-20-662-8724
Sziasztok! Segítségeteket kérem. Ráindítottam a gépre majd leállítottam, majd mikor újból indítani akartam, nem tekert az önindító, az ülés alatti
biztosíték mellett csak egy kattanás hallatszik minden egyes indításnál.
Válaszotokat előre is Köszönöm Gergely.
akkor biztos nem kap elég üzemanyagot! próbáld meg h leszeded az üzemanyag csövet oldalt és nézd meg h folyik e rendesen, ha el van dugulva pumpával fújjál bele és nézd meg a tankban h bugyborékol e, vagy nem felejtetted véletlen takarék álláson a csapot és nem bír már annyi üzemanyagot felszívni? bár írtad h van benne üzemanyag, csak ötlet...
A kormány 13,000Ft(kompletten) a kerekezőért 7000Ft.
Üdv
Akkor holnap intézd el a dolgokat, mert a rossz hírnév hamar szélre kap!
Köszönöm!
QuadosJózsi! Küldj nekem ajánlatot légyszives 4db első és 2db hátsó gumira postaköltséggel együtt, LTZ400hoz.
nekem van egy akapovom ugyan igy yfz én vanak rajta szépség hibák de ezel vetem igy mi az ára a tiédnek válaszodat elörre is köszönöm
Érd.: 06306403766
7,000Ft, a felső bura repedt.
Ha valakit érdekel egyben 90.000Ft, külön is eladók!
- Maxis razar 1 hátsó gumi 2db kb 5mm-es fogással.
- Első Gumi 2db kopott nagyon
- Tag erősített 22mm-es kormány, progrip markolattal, kuplung karral( Teljesen épp nincs meghajtva)
- 1pár 44-es Berik csizma használt
- saválló 5mm-es hátsó lengőkar védő(Páncél).
- gyári sarok kilépő jobbos balos
- első lámpabura sérült, repedt.
- kerekező vas
- hátsó alu segédváz, elhajlott
- kormány oszlop, nyakánál hajlott
- hátsó tengely, teljesen ép!
Minden évek óta a polcomon figyel, ezért eladóak.
Érd: 06-20-662-8724
biztosíték mellett csak egy kattanás hallatszik minden egyes indításnál.
Válaszotokat előre is Köszönöm Gergely.