Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LTZ 400 alkatrészek eladók.
LTZ 400 alkatrészek
Azt hiszem jó lesz nekem még a 400as
Hello Laci Dávid vagyok ! Jövőhét szombaton te is jössz most szoltak hogy megyünk !
Legutobb egy laza kis túra tempóban kb 80-90 km-t tettem 10l benzinnel! Szerintem ez ebben a méretben átlagosnak mondható! A Sportsman is ezt produkálta az is 700-as volt! Gondolom függ a tereptól, tempótól, páratartalomtól, sulytól, pilótától, reggelitől, testzsírszázaléktól, stb............
Szia,
egyébként ennek a quadnak a vázát ajánlottam. Ez a motor kb. 10-15 tankot, ha ment. Hibátlan volt.
fogyasztásra lettem volna kíváncsi
Szia,
raktam fel képeket. Ezeken mind rajta van, ami neked kell. Hívj, és pontosítunk: 20/391-5561
Tegnap szereltük fel a csomagtartót, amire sok sok kanna felfér! Ez egy bazi nagy hátsó kerék hajtású ATV!
komolyak a vasak. grat hozzá. egyszer nagy leszek, szeretnék egy 700ast
tényleg alapon nagy a fogyasztásuk, vagy túra tempóban azért ki lehet optimalizálni?
Szia! Hivtalak, csak ki voltál kapcsolva! Majd Csörgess meg! 0670/332-55-00
Tel:06703274701
Új matrica a gépen, ami bírja a nagynyomású mosást is! Gyulán csináltattam az aRt Copy Studio-nál, nagyon profik :) telefon számuk : +36 70 778 6364
Hello hajdúböszörményi vagyok. Én is most vettem egy Kfx 700-ast az a kérdésem neked mi a tapasztalatod mire kell oda figyelni? Nagykállo-Nyírgerse környékén szoktunk túrázni.
Szia Józsi. Beszéltünk ma a Váz, Kormány, Kézvédő, Ütköző , szélesítés, Tudnál nekem képeket Küldeni Frisseket? hogy ütközőkből is mi van most per pillanat pl mert vannak képek de szerintem azokból már van ami nincs.. :)
quados14@citromail.hu
vagy akár ide is felteheted.! :) Köszönöm előre is.!
Helo.
Még mindig megvannak a plusz kerekeim, ha netán valakinek szüksége volna rá:
2db szép állapotú hátsó kerék, 40%os dunlop gumikkal 44e
1db elsőkerék 50%os gumival 22e
1db noname alu elsőkerék 15e
30 355 7274es számon lehet alkudozni
ltz csomagtartórács, esetleg sportkipufogó csere szóba jöhet
Szia!
Ez így elég tág fogalom, azt próbáld kideríteni hogy pontosan honnan hallod.
Szia! Pályázni inkább a Cr125 és vejkén, a quadot egy másik magán pályára szoktam kivinni:) A vejkeire nem hiszem , hogy a quadot érdemes felvinni, de Vejke mögött az enduropályák elég jók hozzá...
Szia!nekem van egy finster szép állapotban brutál mély hanggal!28ft
Szia van! Érd 20-391-5561
Köszönöm szépen!
Mezőgazdasági boltban, ezer ft körüli áron van.