Szia!
Köszönöm a vállaszat!És hol tudok olyan vékony klingerit lapot venni?
Sajna a régi tömítés nincs meg szét szakadat szét szedéskor!
Így csak a dekliről lehet mintát venni!
Szia!
0,5 mm-es klingerit táblából kivágod az eredeti tömítés alapján. Utána a blokk és dekli felületét takarítsd le tisztára és semmilyen zsírral, pasztával nem szabad összerakni, csak simán a tömítést illeszted a két felület közé. Majd 10Nm-rel húzd meg az összes csavart.
sziasztok, segitségeteket kérem az ltz400-osom ba menet közbe csörög valami de nem folytonos csörgésssel hanem időközönként lehet hallani csak szerintetek?
Szeva Ricsi!
Pályázni Vejkén szoktál?Nem erős a pálya a quadoknak?
Mi holnap megyünk kipróbálni az egervölgyi pályát!
Egyébként a Fazert én is hasonló okok miatt adtam el!
Hali!
Nem volt nála kfx 700-hoz, csak rendelésre, ami belátható időn belűl nem történt volna meg! Tehát maradt az e-bay, csak benéztem és kfx 400 lett belőle! Amúgy 19900 Ft az àra!
Megvan:) Tegnap pályáztam kicsit:) Van még egy yamaha quadom,de az asszonyt úgy kell lerúgni róla, hogy mehessek vele picit:) Az utcai motort próbálom majd ősszel eladni (sv650),mert egyre több a hülye az úton és nem akarom ,hogy bármi történjen,mert annyit nem ér... 1 éven belül elvesztettük egy barátunkat, most múlt héten két haver törte össze a motort....
Sziasztok!Úgy fest a dolog ,hogy abbahagyom az utcai motorozást és veszek inkább még egy quadot...Érdekelne az ,hogy mekkora különbség van az ltz és az ltr között...Ha valaki kifejtené a véleményét azt nagyon megköszönném, minden érdekel a két tipusról!Köszi
Köszönöm a vállaszat!És hol tudok olyan vékony klingerit lapot venni?
Sajna a régi tömítés nincs meg szét szakadat szét szedéskor!
Így csak a dekliről lehet mintát venni!