Sziasztok ltz 400 quadot keresek megvételre egy Aprilia sr 50 ditec robogó beszamitasaval plussz kp ha valakit érdekelne ,képeket és arat kérek a husaberg.fs6500@gmail.com ra
KösZönöm azonnali kp
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy első lengőkar csapágyat (8db) hol tudok venni,és mi a száma neki?Az enyémen csak YT1725 felirat olvasható,de így nem találok sehol.
Köszi előre is aki segít!
Sziasztok
Tudom nem ltr 450 topic ez de hátha tud nekem segíteni valaki hutotakaro idomot keresek mind 2 oldalt, vagy komplett időm garniturat.
Előre is köszi
Hali!
Első telót tud valaki korrekt áron eladót? Egy db kellene,úgy is lehet kapni? Az enyém gázos,csak kifolyt belőle az olaj annyi a baja,meg lehet azt valahogy csinálni? Szimeringezni,vagy valami?
Köszi!
Azt szeretném kérdezni hogy trx400-ra van-e kipufogo nálatok ?
És haigen küldenél roluk képet és árat? Köszi.
KösZönöm azonnali kp
Az lenne a kérdésem hogy első lengőkar csapágyat (8db) hol tudok venni,és mi a száma neki?Az enyémen csak YT1725 felirat olvasható,de így nem találok sehol.
Köszi előre is aki segít!
Nem te voltál kb 1 hónapja a keresztesi agip kúton?
Tudom nem ltr 450 topic ez de hátha tud nekem segíteni valaki hutotakaro idomot keresek mind 2 oldalt, vagy komplett időm garniturat.
Előre is köszi
Első telót tud valaki korrekt áron eladót? Egy db kellene,úgy is lehet kapni? Az enyém gázos,csak kifolyt belőle az olaj annyi a baja,meg lehet azt valahogy csinálni? Szimeringezni,vagy valami?
Köszi!
06206628724