Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keihin FCR 39 es karbid nincs?
Yamaha raptor 660 fórum miért nincs ?
Nitrogén gáz kell bele,minimum 12 bar nyomással,olajból 0 - 2,5 - 5w olajat rakhatsz bele,attól függ milyen csillapítást szeretnél..
a végén a smeyli az véletlen volt
Már beszéltünk szombaton,azt mondtad nem tudod kiszedni!
Keresek LTZ 400 hoz, első két(felső és alsó) lámpába Xenon izzót. Esetleg ha valakinek van, lehetőleg új, írhatna! ;) köszii
rendben,köszi
Szia nekem van egy lengőkarvédőm LTR 450 hez, és még elég sok alkatrészem. Ha érdekel hívj fel +36 30/447-46-35.
Szia.Hívj.
Üdv.
Van egy komplett karbim amin jó, meg is bontom ha érdekel!
06/307292985
hali,egy ilyen karbi alkatrészt nem tud nekem valaki?
Józsi már beszéltünk róla de nagyon úgy néz ki hogy egyben nem jön ki.
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Üdv Mindenkinek.Segítségeteket szeretném kérni.Suzuki LTR hez keresek hátsó féktárcsa védő burkolatot.akár a gyári műanyag vagy fém bármi jó lenne.köszi
Szia.Van pár db hívj ha érdekel.06302317920
Hali. Valakinek van eladó yosimura vagy akropovic doja? Trx400-ra kellene.
Van valakinek sportdobja? Kortisz? Az a rövidke yosi matricás meg van még?
Jó estét!
Ki tud segíteni abban hogy a gázos első lengéscsillapítóknak hány bar nyomáson kell lenniük,a megfelelő csillapításhoz? Illetve milyen olajjal töltsem fel? A régi kifolyt belőle,és miután szétszedtem úgy látom gáz sincs benne.
Köszönöm előre is a segítséget!
Köszönöm szépen a válaszod, most már tudom hogy miből mennyit kel vennem!
1 Liter tömény (-72 C) rózsaszín aluhűtő folyadákhoz ,1L ioncserélt víz,ezt összekevered előre, és elég szokott lenni. A műanyag kiegyenlítő tartályból is engedd le és tegyél a maxig az újból!
Motorolaj:2.3- tól 2.4 L szokott beleférni (én Motul 5100-ast 10W 40-est használok,jól bevált) olajcsere: legkésőbb 100 L. elfogyasztott benzin után,ami megfelel 50 üzemórának,vagy 1300-1400 Km.-nek.Bármelyik módszerrel mérheted a háromból.istván
sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy a quadom (suzuki ltz 4009 nagy lejtőnél, egyesben araszolva lefele folyamatosan lefullad, elveszti az alapjáratot és megáll, ha rendesen lelassítok vele akkor nem csinálja ezt, lejt menetben mintha nem kapna elég üzemanyagot és lefulladna!
Valakinek volt már ilyen? vagy tudja mit lehetne rajta megnézni, illetve kicserélni?
És érdeklődnék van e valakinek Suzuki ltz 400 hoz haspáncélja eladó, illetve gyári suzuki matrica fehér quadhoz?
köszi a válaszokat!
Köszi, én is erre, vagy a 142-re tippeltem
enis pont most látom,nemtudom miert .
Már árulják !
Gyárilag 130 -as a főfúvóka!
a képen az első fekete kicsi (racetech) nekem jó lenne. utánvét? előre utalva?