Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek Keihin fcr karbihoz fecskendezős fúvókát. Az új is jó, ha valaki tud mondani egy boltot ahol kapok azt megköszönném. Keresgettem a neten, de nem nagyon találtam hozzá. Kérlek segítsetek. Kösönöm.
Mi a probléma vele (nem látom rendesen) leszakadt a menet?
A két bontósnak nincs ilyen? Nekem egy ilyen kütyű, csak a karbi másik oldalán letörött, úgy esztergáltattam helyette (4éve bírja)í
Szólj és segítek!
ez a problémám van valakinek ilyen alkatrésze?
Hűtőfolyadéknak nyáron sem jó a tiszta víz, még az ioncserélt sem, mert nem biztosít kenést a vízpumpának (túl száraz!)
Télen-nyáron (rózsaszín,vagy még jobb másszínű drágább) aluhűtő kímélő hűtőfolyadékot használj-35 C fokra hígítva, ioncserélt vízzel,vagy a dobozán előírt hígításban!A hőleadása , hővezetése is jobb mint a vízé, és kenést biztosít!Talán még a forráspontja is magasabb!Előny nyáron!
Két Etalon! Én is Ltz-vel taposok. Mi a betegsége a gépednek?
Én most egyenlőre még semmivel. Mert rossz de remélem pár nap és jó. Amúgy ltz, Yamaha banshee.
Szia!
Ha lehet csatlakoznék. Milyen quadokkal gurultok?
Hali.mi szoktunk arra menni.
Csór nekem 15 km kb.
Hali. ma beszéltünk telefonon a gallytöröröl ami honda trx 400-ra kellene és mondtadhogy kicsit alakitani kell. Tudnál azokrolképet küldeni arol a 3 db-rol ami 10.000 Ft-ért eladó?
Szia! ezek a galytörök Yamaha raptor 350 re estelg jók lennének?! üdv
Szia! kicsit alakitani kell! Érd 20-391-5561
Győr, Pannonhalmi tájvédelmi körzet! :D majdnem Bakony:D
Hello.
Azt szeretném megkérdezni hogy trx 400-ra jok-e ezek a gallytörök amik nálatok vannak eladok? És ha igen akkor milyen árba vannak mert érdekelne.
Szia.Van készletbe usa minőség.Hívj ha még érdekel 06302317920
Szia.Nagy erősitett 15000 ft.
Sziasztok! Van itt valaki aki Csór(BAkony) környékén quadozik?
Szia,
olajat Motul 5100 10W40-t tegyél bele, hűtőfolyadékot is Motult, mert az nem tartalmaz vizet!
Mindkettőt tudok adni, ha érdekel! Hívj: 20/391-5561
Szia,
6008-as számú! Nekem van néhány, hozzá szimering is.
Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Szia,
tudok adni 2 db csapágyat, 2 db szimeringet jó minőségben, 10.000 Ft-ért komplett!
Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Köszönöm! Már sikerült.
Szia,
nekem van. Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Szia,
15.000 Ft + posta! Érd: 20/391-5561
Szia,
4.000 Ft! Érd: 20/391-5561
Sziasztok!Aki esetleg tudna egy hátsó féktárcsa védőt persze nem a gyári műanyagot írjon legyen szíves!Álom áron nem érdekel!Hétezerért vettem a gyári alu haspáncélt!Tel.0630 477 0399!