Sziasztok!
Keresek Keihin fcr karbihoz fecskendezős fúvókát. Az új is jó, ha valaki tud mondani egy boltot ahol kapok azt megköszönném. Keresgettem a neten, de nem nagyon találtam hozzá. Kérlek segítsetek. Kösönöm.
Mi a probléma vele (nem látom rendesen) leszakadt a menet?
A két bontósnak nincs ilyen? Nekem egy ilyen kütyű, csak a karbi másik oldalán letörött, úgy esztergáltattam helyette (4éve bírja)í
Szólj és segítek!
Hűtőfolyadéknak nyáron sem jó a tiszta víz, még az ioncserélt sem, mert nem biztosít kenést a vízpumpának (túl száraz!)
Télen-nyáron (rózsaszín,vagy még jobb másszínű drágább) aluhűtő kímélő hűtőfolyadékot használj-35 C fokra hígítva, ioncserélt vízzel,vagy a dobozán előírt hígításban!A hőleadása , hővezetése is jobb mint a vízé, és kenést biztosít!Talán még a forráspontja is magasabb!Előny nyáron!
Hali. ma beszéltünk telefonon a gallytöröröl ami honda trx 400-ra kellene és mondtadhogy kicsit alakitani kell. Tudnál azokrolképet küldeni arol a 3 db-rol ami 10.000 Ft-ért eladó?
Hello.
Azt szeretném megkérdezni hogy trx 400-ra jok-e ezek a gallytörök amik nálatok vannak eladok? És ha igen akkor milyen árba vannak mert érdekelne.
Szia,
olajat Motul 5100 10W40-t tegyél bele, hűtőfolyadékot is Motult, mert az nem tartalmaz vizet!
Mindkettőt tudok adni, ha érdekel! Hívj: 20/391-5561
Sziasztok!Aki esetleg tudna egy hátsó féktárcsa védőt persze nem a gyári műanyagot írjon legyen szíves!Álom áron nem érdekel!Hétezerért vettem a gyári alu haspáncélt!Tel.0630 477 0399!
Keresek Keihin fcr karbihoz fecskendezős fúvókát. Az új is jó, ha valaki tud mondani egy boltot ahol kapok azt megköszönném. Keresgettem a neten, de nem nagyon találtam hozzá. Kérlek segítsetek. Kösönöm.