Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És az nem gond, hogy híg?
Legalábbis hígabbnak tűnik jóval, mint amit öntöttem bele...
A 2 lityi oil Jó, csak 5-10 perc járatás után ellenörizd,engem is szopatott párszor az oil szint
Sziasztok!
Nemrégiben cseréltem olajat a gépen, leengedtem a blokkból is, tartályból is, aztán belenyomtam a 2l-t a tartályba, másnap megnéztem a szintjelzőt, semmi.
Ma még rátöltöttem 1l-t, a szintjelző így se mutat semmit és nem folyik sehol...
Beindítottam egy 30mp-re, kinyitottam és olyan híg volt az olaj, mert ahogy felnyitottam az oil tartályt, jött ki a cucc...
Mi lehet a gond?
Így valahogy nem nagyon merek menni vele.
2db gyári Did hátsófelni eladó 40ért!
Hello!
A blokk jobb oldalán, a vízpumpán, a cső alatt van egy csavar, azt kell kivenni, és akkor le tudod engedni.
Sziasztok ltz 400 bol szeretném l cserélni a hűtő vizet hol kell le engedni ?. köszi a vállaszt.
Szia! A műszaki vizsgában tudnál segíteni? Nekem mindenképpen bele akarják íratni a műszaki állomáson a forgalmiba a ,,Szilárd útburkolaton nem közlekedhet" bejegyzést. És ez nekem nem tetszik:(
Hello Mindenkinek!
LTZ-400 hoz ki tud Tömités szettet?
Üdv Urak!
Hátha kell valakinek valami..........
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
http://www.kepesmo
tor.hu/quad_...
Szia.Nekem van egy hibátlan bontott ha még érdekel hivj.06302317920.
Hali.Van egy garnitura bontott gátlom.06302317920.
Szia.Van egy ltz blokk ami bontásra vár.Ha még érdekel alkatrész hivj:06302317920.
Szia.Van egy tuning elektronika eladó ha még aktuális.Érd:06302317920.
Szia!
Érdekel a lámpa, valami elérhetőséget tudsz adni?
Szia! Volt rajta egy kisebb lyuk ( az a fehér pötty), de kivan javítva. 4500Ft, Székesfehérvár.
Hello!
A képen ami látszik, a lámpa jobb oldalán, az a hibája? Meg van repedve? Mennyiért adnád, és hol vagy helyileg?
Szia QuadosNorbi! nekem van egy kicsi hibával.
Hello!
Kéne nekem egy bontott hátsó lámpa.
Nem tud valaki, esetleg?
Szevasztok!Sürgősen kéne elektronika LTZ-hez!Ha tudsz,írj árat.THX
Csö nélkül, hirtelen gázadásra befulladt. Csövel tökéletes
sziasztok!Egy új quad vásárlás előtt álok aszt szeretném tudni h emikel lenne érdemesebb megvenni kawasaki kfx 400,suzuki ltz 400 vagy raptor?MINDENKÉPP RENDSZÁMOSAT szeertnék.És van egy yomoto xsport 250-esem eladó ha valakit érdekel!
Sziasztok!
Köszi a tippeket. Kivettem a levegőszűrőt, mentem vele egy kört, és úgy jó volt. De nem az a baj, hogy túlságosan befújtam a légszűrőt, hanem a keverésen kellett állítani, mert nem ehhez a meleghez lett beállítva, amikor takarítva lett a karbi. Most már jó lett.
Még egyszer köszi mindenkinek.
Üdv: Norbi
Holnap megpróbálok egy kört vele az utcába légszűrő nélkül, hogy úgy jó-e, remélem az a gond. Köszi a segítséget!
Semmi gond nincsen, mind túl beolajoztad a légszürőt!
Ezért nem kap annyi levegőt!
Én még raktam a légszürőház teteje illetve a szivócső közé egy finom frizvatta réteget,és emiatt nem kapott levegőt eleget...........
Remélem nálad is ez a gond!
Ma olajoztam be a légszűrőt és indulás előtt raktam be. 3 hete mentem vele utoljára, akkor jó volt, elállítódhat a keverék? A légszűrő házról az a cső ami a tankhoz meg fel, ahol a levegőt szívja, az nekem is hiányzik, de idáig nem volt baj, csak hamarabb koszosodik, mint az amelyiken van. Neked mi volt a baja, ugyan ez?