Hally.Van egy garnitúra használt lengőkarom.De ha érdekel van egy garnitúra szélesített új gömbfejekkel és csapágyakkal.(kb 15 cm-t szélesít a nyomtávon.)Érd:06302317920
Elsőként szeretnék GRATULÁLNI a 2010-es Suzuki Márka Kupa Quad győztesének az abszolút 1 az az ELSŐ helyezéséért!
GRATULÁLUNK ZSOLTI!
Az egész Tg. nevében
Az volt az első,hogy megnéztem a láncfeszítőt,kb.3 rovátkát tol ki.Azért cseréltem le,mivel már teljesen ki volt tolódva.Szerintem a láncal nincs gond.Én is az olajra gondoltam!
Köszi!
A 15W-40 tul sürü bele, 10W-30 és 10W-40 a gyári elöirás.
A vez.mü lánc feszítő jól van benne? Mennyire tolja ki a rugó? Mennyire feszítí a láncot?
Biztos nem hajtanám igy a helyedben, vegyél jó olajat bele, minimum Motul 5100 szerintem, és nézd meg a láncfeszítőt, láncfeszességet.
Szevasztok!
A héten cseréltem vezérműláncot,és most valami hülye tompa csettegő hangot hallok.Ez normális?Az olajtól lehet?Mivel valami MOL-os olajat tettem bele 15-40est,azt mondta a kutasfószer jó bele!
Vagy a szelepek vannak rosszul beállítva?Menni megy mint a barom,nem gyengült.De ha bemelegszik még hangosabb!
Nos,egy kis jótanács...........
Miután levetted a kerekeket,a tengely bal végén lévő csillagot leveszed a lánckeréknél lévő két nagy anyát lehajtod,a lánckereket leveszed /4csavar/,a hátsó féknyerget leveszed /két csavar/ ekkor a tengelyt kitudod húzni a jobb oldal fele,de kompletten is kijön,ha a 4 nagy csavart kihajtod ami a lengőkarhoz fogja a csapágyházat, 6008as 2z-s csapágyat vegyél illetve duplaporfogós szimeringeket..........
remélem tudtam segítteni.:)
Köszi előre is!
GRATULÁLUNK ZSOLTI!
Az egész Tg. nevében
Előre is köszi fiúk
Előre is köszi fiók
Engem érdekelne az ltz műszaki! Adj valami elérhetőséget és jelentkezem!
Most lesz Babod?
Köszi!
Valaki tudna LTZ 400 szervízkönyvet magyar legyen és neten valahol letölthető!
A kutas faszi biztos ért hozzá.. bazz
A 15W-40 tul sürü bele, 10W-30 és 10W-40 a gyári elöirás.
A vez.mü lánc feszítő jól van benne? Mennyire tolja ki a rugó? Mennyire feszítí a láncot?
Biztos nem hajtanám igy a helyedben, vegyél jó olajat bele, minimum Motul 5100 szerintem, és nézd meg a láncfeszítőt, láncfeszességet.
A héten cseréltem vezérműláncot,és most valami hülye tompa csettegő hangot hallok.Ez normális?Az olajtól lehet?Mivel valami MOL-os olajat tettem bele 15-40est,azt mondta a kutasfószer jó bele!
Vagy a szelepek vannak rosszul beállítva?Menni megy mint a barom,nem gyengült.De ha bemelegszik még hangosabb!
Valaki keresett a múltkor ltzre felnit van 2hátsóm utcai gumival 30ért
ART márkájú
ltz-400 műszaki! csak lejárt műszakival !
műszakíztatok. 100 forint
am kérdés még mindig : ltz 250 szimering szettet honnan szerezzek ?
Miután levetted a kerekeket,a tengely bal végén lévő csillagot leveszed a lánckeréknél lévő két nagy anyát lehajtod,a lánckereket leveszed /4csavar/,a hátsó féknyerget leveszed /két csavar/ ekkor a tengelyt kitudod húzni a jobb oldal fele,de kompletten is kijön,ha a 4 nagy csavart kihajtod ami a lengőkarhoz fogja a csapágyházat, 6008as 2z-s csapágyat vegyél illetve duplaporfogós szimeringeket..........
remélem tudtam segítteni.:)