Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vicc de nekem 120-130 alatt hosszútávon fáj a csuklóm!
Ja ha olyan lassan mennél már lehet eldőlnél
Hát végül is ezért nem jönnek velem...de szerintem mindenkinek az a jó motor amilyet vett.meg amire telik.Én nem iszom el a pénzem,nem verem el sok hülyeségre...nekik is lehetne ilyen motorjuk.Soha nem mondtam semmi rosszat az övékre,sőt az r1 pl.kifelyezetten tetszik.Nem is az itt a baj hogy jobb hanem hogy nagyobb.mert ugye ha elmentünk valahova,nem azt nézték meg hogy nekik milyen a mocijuk,hanem hogy egy lánynak ilyen mocija?
Ugyanmár Attila ne legyél kishitű,tudunk mi 150-nel is menni csak nem kényelmes!
Az kegyetlenebb lehetett mint a műtét!
Én motorznék veled de félek hogy a sólyom nem képes olyan ala csony sebességre hogy én tartani tudjam vele a tempót
Persze,ha tehettem volna nem engedtem volna!amúgy tudjátok milyen rossz volt hogy én majd meghaltam a kórházban,mellette meg van egy nagyon jó út ahol a fél éjszaka mindig gyorsulgattak a motorok majd megszakadt a szivem hogy én meg csak hallom.
Azé mert neked jobb mocid van ezért nem mentek veled motojozni?
Te bádogos, nehogymár a popszegecs legyen gond!
És mé vágátk fel a pocid?
Szabad tudni?
Sajnos nem tudom kivel fogok motorozni.Akikkel eddig jártam,különböző okok miatt nem megyünk többet együtt.Egyik eladta a busáját,a csapat akikkel jártam,ők meg nem birták megemészteni hogy nekem busám van.igy hát nem látnak szivesen...bekaphatják,kis köcsögök!
Én a másik karmantyút vaúúúúzom az síma rozsdamentes!
Te kis kéjenc, össze vissza szabdaltatod magad
nézd meg a képen az a 3 as felfogatás egyben van azzzal az ovális lappal azt szétválasztani egymástól és az oválison elcsavarva visszahegszeteni hmmmmm..nem tom,ki mennyiért csinálná,,ráadásul mint mondtam kell olyan bilincs popszegeccsel mert sérült..
Be is fogom pótolni!A nyáron is mentem amikor tudtam...de hát 3-szor voltam kórházban összesen 3 hetet.Utána meg nem tudtam motorra ülni,ha mégis mentem akkor nagyon fájt és a bőrnaci csak azért nem esett le rólam mert össze volt cipizve a kabáttal.nem tudtam begombolni a hasamban a varratok miatt.
Mert 2,5 az új ára a k7-nek ez meg két éves.
Nálam igen.......160-180!
Tittelett mindenkinek!
Frissen érkezve Biatorbágyról! ......ja...és ma esés nélkül! .
Ez ígérték már sokan, remélem te be tudod tartani, szinte még új a vasad
Nagyon kevés:9000 km.A nyáron nem volt alkalmam sokat motorozni!na de idén mindent bepótolok!
Köszönöm
Girl mennyi km van a gépedben?
Igen azért írtam hogy át kell heggeszteni a karmantyút!
Mindig bántod, pedig nagyon rendes!
Na elvégre ez egy busa-fórum...beszéljünk a motorokról