Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát....bizony a Full-Gas... Ők meg ugye...nem akárkik itten ebben a témában...
Zoo ez telefonnal készült!
melyik "szalonka" mondta neked?
remélem nem ültetnek hintába,mert pipa leszek
de rettentö pozitivan állok hozzá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
.
asszem 2,1 körül van az új ár, de gondolom kaptál ledvezményt nem?
nézd volt egy videó a neten yoshimura szettet felnyomtak slip on ba,akkor sem vették ki a katalizátort,azért szétrugják a segged a közuton csak pályázhatnál,de akkor teljes moci térképet kell változtatni,,ezt is mondták,,
Pep a katalizátor marad, a prop-tech-2 -őt csak berakod a csatik közé 5 perc és mehetsz!Hidd el érződik a különbség!
Véletlen nálam lehet kapni Prop-tech-2-őt félpénzért
Mennyibe fájt neked?
Csöle.
Ma megint hivot valaki a mocimra 1,600,000ft adot volna érte
Megköszöntem hogy hivott és elkültem a pics.be.
Szánalmas hogy milyen hülyék az emberek.
Igen etün volna.
Igen segitettél.Mostmár csak az a kérdés hogy akkor kell-e a katalizátor vagy sem ha van ez a TEH
Mert nagyot folyt a katalizátor.
en is megkerdeztem most, hogy van-e narancs fekete, de meg 3 honap mulva sem jon meg...legalabbis a szalonosok a rendelesben ezt latjak... ...
nekem hollósnál igértek februárra 2 narancsot,mondtam is abból 1 ik enyém!
hivom is majd rendszeresen öket majd,,,most záródik le a régi mocim szóval,,nekem is emg van kötve kezeim,,,
de inkább február végére március ahogy szezon kezdödik én is igy kalkulálok...
igen ugye pep? mi ettük volna de elfogyott
lényeg ezek már olyan teljesitményüek olyan sok üzem anyagot kapna kissebb,fokozatokban hogy az környezet szennyezés,felesleges üzemanyag eltüzelés,de igy is bitangul megy,nah ezt most ezzel a TRE vel vissza adod,ez olyan finom hangolás,a katalizátor annyi elégetlen üzemanyagot éget el ammenyit a moci kinyom próbálkozik legalább is,,,lambdaszonda az egy olyan kütyü ami azt érzékeli hogy emnnyi üzemanyagot nem égetetett el a motorod és szabájozza pc-vel a befecskendezett mennyiséget,ezért ha az meghibásodik zabálni fog a kocsid,mocid,,mint állatt hihetetlen mennyiséggel többet

TRE egy beállitás a kompjúterben hogy fölösleges annyira menni amennyit tud a gép,,mert többet ártasz a környezetnek vele igy kicsit elcsippentenek az eröböl..
segitettem?
Hmmmm...nagyon pozitiv vagy...Hallottál már valamit moci ügyben? Mert nekem senki nem tudja garantálni a narancs-feketét...Lehet, hogy csak május június...ha?
Mr.
Azt elfelejtettem irni hogy a szarvasgombát szeretem
Meg tuduk enni belöle kb:1,5kg
Ugyhogy azt légyszi
Elkészitési tanácsok: pörkölt,töltött,rántott(lehet párizsiasan is)De a töltelékbe azt a ritka kagylot kérem aminek db:3200usd
Elöre is köccike
Na most komolyan.

A környezetvédelmi tiltás feloldása a Pro-teh nél az mit jelent pontosan?(vagy csak nagyábol)
Mit csinál az
Lamdaszonda , Katalizátor?
oksés,nem lelizek no para,,kicsit rájátszok tudod
ha addig nem jön ösze akkor őgy is az a tervem márciusi gördülések eggyütt,,,
addig még van idö....
ghost rider 6 te vagy az elsö aki kiadod magad!
vigyáz rád kenik a többi bajt is ami a videókon el lett követve...közlekedésileg
.. . . .. .
Száguldani,mint mindig!
seretem

Mit kell csinálni
Vazze! Gyula is ott volt?
Inkább etetlek Pep!
Lesz GOMBA gazdagon!
Menni pííízecske
Gyerekek!
Le kell forgatnom a Ghost Rider 6-ot!
Dublőröket keresek! , , , ,