Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

carbonbike
a hátsó sárvédő egybe van a láncvédővel vagy attól független?
az ugyanis nem láccik innen
Budapesten, rákosligeten van a műhely, ahol űzzük a "műgyantaszipuzás" mesterségét
és akkor tiszta carbon lesz az egész?
az eredeti meg megy a sufniba....oszt miko el kell adni, akkor megvan hozza teljes gyari cucc!
nem mindegy!
haat ez azert occsobb, meg ha azt nezem,hogy meglesz meg egy idomgarnitura, az azert elgondolkodtato!
a hátso sárvédöböl ennyi van
oly hirtelen változnak a tervek
ugyhogy az airbrush fenyezes egy darabig hanyagolva...
na! beszeltem motorosallat baratunkal carbon kevlar ugyben, lenyomja az egesz idomsort a k8-as busara jooo aron! fullba az egeszet!
HÁÁÁÁÁÁT
Egy szart korit néztünk aszonypajtinak.+1 laza vacsi
gyerünk gyerünk

busát busát
helyileg merre vagy?
ha látod a motoron az kevés mi?
elmegyünk a cimbivel utána meg darabokra szedem a mociját és majd utána tudatom vele....
Hát...nyomjad el valakinek, mert az idő nagyon kezd telni... De szerintem most már lesz rá több érdeklődőd, kezdenek felébredni a vevők!
Húúúha....akkor este lesz valami...ha ilyen jófiú voltál!
Egy szart korit néztünk aszonypajtinak.+1 laza vacsi
nagy segítség volna, ha látnám azt a hátsó sárvédőt is, mert én ezeken a képeken a nyomát sem fedeztem fel...
az ülés alatti darabot meg lehetőleg kiszerelve nézném meg, hogy a felfogatási pontokat, egyéb esetleges merevítőket vagy kiálló részeket is lássam.
de a legtutibb az volna, ha valaki ezeket belenyomná a kezembe és akkor tuti mindenét látom és a helyszínen méregetve tudok árat is mondani.
Így még nem merek... :-)
Nagymester.
Pont anyi volt.2,100,000ft ebböl 100,000ft adtak ugy hogy kaptam bukot,gatyot
20% tól hoztam el.+forgalomba helyezés+törzskönyv forgalmi
De már bánom.
Ha mégsem megy el akkor kösse fel mindenki a gatyot mert át megyek KAMIKÁZÉBA
PEP! Szarvasgombát kerestetek az erdőben?
hello

nekünk az ülés alatti müanyag idom kéne meg hátso sárvédő.ha jo áron dobod rögtön 3 garnitura kéne
Itt vagyok.
Most értünk haza
engem is érdkel egy hátsó sárvédö a K8 as busához majd,,,
igaz fekete kellene legyen a végtermék üdv
Dejó! Ha megmarad ez a mocim, akkor engem abszolút érdekel! Úgyis keresgéltem, hogy ki csinál ilyesmit!
Mélyen tisztelt Busások!

Szívesen csinálnék a az általatok istenített gépsárkányhoz pár dolgot carbonból, üvegszálból igénytől függően!
Elsősorban a sárvédőkben látok rációt és a dekli- és vázvédőkben. Ezen felül egyedi ötleteket, igényeket is szívesen fogadok.
Carbon első sárvédőt 24e-ért, hátsó valamivel olcsóbban tudnék készíteni.
Akinek felkeltettem az érdeklődését, hívjon vagy írjon mélt!

Üdv!

U.I.: a honlapon találtok pár képet az edigi munkákról és minőségükről.